Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 122 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Biotechbedrijf STEMCELL lanceert COVID-19 My Status-app

Applicatie binnen 1 dag ontwikkeld op het OutSystems low-code cloud ontwikkelplatform

Utrecht STEMCELL Technologies heeft de My Status-app gelanceerd om inzicht te krijgen in de veiligheid van haar personeel gedurende de COVID-19 pandemie. De app, ontwikkeld in één dag en gebouwd met het OutSystems low-code cloud ontwikkelplatform, helpt STEMCELL de productie te handhaven die cruciaal is voor wetenschappers om ziekten en behandelmethodes te onderzoeken, inclusief vaccins om het COVID-19 virus te bestrijden. Daarnaast is de broncode beschikbaar voor de wereldwijde OutSystems community, waardoor andere organisaties nog sneller een vergelijkbare app kunnen ontwikkelen die voldoet aan hun specifieke behoeften.

Applicatie binnen één dag
Nadat STEMCELL op 6 maart voor het merendeel van haar medewerkers uit Vancouver een thuiswerkbeleid had ingevoerd, was er behoefte aan een manier om de gezondheid, de beschikbaarheid en de locatie van medewerkers te monitoren. De behoefte aan een dergelijke monitoringsapplicatie is op 9 maart 2020 laat in de middag gestuurd naar het kleine applicatie-ontwikkelingsteam van STEMCELL. Eric Kao, één van de ontwikkelaars, ging de uitdaging aan en werkte die avond aan de oplossing. Een dag later, op 10 maart, was de applicatie gereed om live te gaan.

Sinds de lancering van de My Status-app op 11 maart voor het delen van dagelijkse updates door ruim 1.500 medewerkers, zijn er alerts toegevoegd, is het uitlenen van apparatuur mogelijk en zijn er nu dashboards voor managers en het veiligheidsteam.

"De snelheid van ontwikkelen is van cruciaal belang wanneer we geconfronteerd worden met een snel veranderende situatie zoals de uitbraak van het coronavirus", legt Beatriz Clarke, application development manager bij STEMCELL, uit. De mogelijkheid om vooraf gebouwde componenten en applicatiesjablonen te hergebruiken en de mogelijkheid om continue levering te ondersteunen, waren belangrijke factoren voor de snelle ontwikkeling van My Status. Ons management was zeer verbaasd dat we dit in één nacht konden ontwikkelen, en gebruikers vinden het makkelijk te gebruiken", legt ze uit. "Vanuit een veiligheidsperspectief heeft het ons geholpen om de voorzorgsmaatregelen die onze medewerkers moeten nemen, te versterken en de dagelijkse check-ins en het loggen van uitlenen van apparatuur geven het personeel het vertrouwen dat STEMCELL de rug recht heeft."

STEMCELL heeft de broncode van de applicatie beschikbaar gesteld zodat een generieke versie van de app gebruikt kan worden door de ontwikkellaarsgemeenschap als een sjabloon. Iedereen die gebruik maakt van het OutSystems low-code-platform is in staat zijn om de app aan te passen aan de specifieke behoeften van hun organisatie.

STEMCELL Technologies is een wereldwijd opererend biotechnologiebedrijf en biedt diensten en producten aan die gebruikt worden door biowetenschappers die werkzaam zijn op het gebied van celtherapie, immunologie, kankeronderzoek en regeneratieve geneeskunde. STEMCELL-producten zoals PneumaCult™ spelen een cruciale rol in het ondersteunen van wetenschappers in de strijd tegen SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt.

----

Over STEMCELL
STEMCELL Technologies is het grootste biotechnologiebedrijf van Canada, met meer dan 1.500 medewerkers en een jaarlijkse groei van ongeveer 20 procent in de afgelopen 26 jaar. STEMCELL is gevestigd in Vancouver en ondersteunt wereldwijd het life sciences onderzoek met meer dan 2.500 gespecialiseerde reagentia, tools en diensten. STEMCELL biedt hoogwaardige celkweekproducten, celscheidingstechnologieën, instrumenten, accessoire producten en educatieve middelen die worden gebruikt door wetenschappers op het gebied van stamcellen, immunologie, kanker, regeneratieve geneeskunde, microbiologie en celtherapie. Meer informatie vindt u op https://www.stemcell.com/.
Laatste van OutSystems  
Meerderheid IT-professionals beschouwt technical debt als een van de grootste bedreigingen voor innovatie

OutSystems verkrijgt investering van 150 miljoen dollar en waardering van 9,5 miljard dollar

Transfer Solutions ontwikkelt Talent Enable-app voor stichting Everyday Heroes
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 122 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
OutSystems contact  

Logo OutSystems

  +31(0)346 583 000
  www.outsystems.com
OutSystems sociaal  


OutSystems tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl