www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.com
2496 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (8 dagen geleden)
Bedrijf:

Lancering openbaar kennisplatform voor online COVID-19-training van alle zorgprofessionals

Per direct toegang tot het digitale kennisplatform van Infolearn met ruim honderd e-learningmodulen van ExpertCollege, op korte termijn aangevuld met blended leertrajecten

  • Het digitale kennisplatform is per direct voor alle zorgprofessionals in Nederland en België beschikbaar;
  • De e-learningmodulen zijn openbaar en zonder enige vorm van registratie of andere administratieve handelingen toegankelijk;
  • Het huidige aanbod van de ruim honderd e-learningmodulen zal uitbreiden met ontwikkelde blended learning-trajecten van Meander Medisch Centrum en content van andere zorgorganisaties.

Nijmegen – Voor alle zorgprofessionals die behoefte hebben aan meer kennis omtrent COVID-19 lanceren Infolearn B.V., aanbieder van een geïntegreerde leer- en ontwikkeloplossing, en ExpertCollege, aanbieder van e-learning voor de zorgsector, vandaag een online leerplatform. Dit digitale kennisplatform, met ruim honderd e-learningmodulen voor de hele zorgsector, is per direct beschikbaar voor alle zorgverleners in Nederland en België.Zorgprofessionals mobiliseren op korte termijn
Zorgprofessionals kunnen op dit platform hun medische kennis opfrissen, extra theorie opdoen of nieuwe verpleegtechnische handelingen leren. Het doel is om op zeer korte termijn het aantal handen aan het bed te vergroten door zoveel mogelijk zorgverleners in ziekenhuizen, de gehandicaptenzorg en de VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg) de juiste medische kennis te bieden. Diverse zorginstellingen en zzp'ers maken al actief gebruik van de aangeboden content.

Online COVID-19-training
Het kennisplatform is geschikt voor alle zorgverleners die zoeken naar verbreding en verdieping rondom de zorg die nodig is voor patiënten met het COVID-19-virus. De ruim honderd beschikbare e-learningsmodulen vallen in vier categorieën: algemeen, verpleegtechnische handelingen, medische apparatuur en reanimatie. ExpertCollege heeft daarnaast ook een speciale COVID-19-module ontwikkeld waarbij zorgprofessionals hun kennis toetsen over het coronavirus door middel van vraaggestuurd leren. Ook zijn er onderdelen ingericht met content voor specifieke sectoren zoals de thuiszorg, gehandicaptenzorg en ziekenhuizen.

Zoveel mogelijk relevante content bieden
Het leeraanbod zal op korte termijn worden uitgebreid met onder andere ontwikkelde blended learning-trajecten van Meander Medisch Centrum. Relevante aanvullingen van andere organisaties zijn van harte welkom. Neem hiervoor contact op met Infolearn.Over ExpertCollege
Wie weten beter waar de behoefte aan kennis ligt dan de mensen van de werkvloer? Het ExpertCollege-team bestaat uit artsen en verpleegkundigen die hun klinische werkzaamheden en ervaring combineren met onderwijsontwikkeling. Zij worden bijgestaan door grafische ontwerpers en software designers. De resultaten: e-learning met een ongekende leerervaring. Het leersysteem, de animaties, het gebruiksgemak en de medische inhoud vullen elkaar op een vloeiende en praktische wijze aan. De e-learning van ExpertCollege biedt precies de kennis die zorgprofessionals zoeken. Kijk voor meer informatie op de website.

Over Infolearn
Infolearn B.V., aanbieder van een geïntegreerde leer- en ontwikkeloplossing, ondersteunt organisaties in allerlei sectoren op het gebied van compliance, talentontwikkeling, werkplekleren en eigen regie. Infolearn is al jaren expert in de zorgsector, maar bedient ook diverse (semi-)overheidsorganisaties alsmede bedrijven in de logistieke sector en zakelijke dienstverlening. Met een team van ruim dertig medewerkers is Infolearn actief in Nederland en België. Kijk voor meer informatie op de website.

Voor meer informatie
Infolearn B.V.
Lotte Heideman
marketing@infolearn.nl
+31 (0)24 360 20 36
Laatste van Infolearn  
Lancering openbaar kennisplatform voor online COVID-19-training van alle zorgprofessionals
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 dagen
Infolearn contact  

Logo Infolearn

  024 360 20 36
  info@infolearn.nl
  infolearn.nl
Infolearn sociaal  


Infolearn tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88060 persberichten
- 5641 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7713 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.LVTPR.com