www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2496 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (8 dagen geleden)
Bedrijf:

Portera Technology en Supply Chain Wizard bundelen krachten voor digitalisering supply chains

Jarenlange expertises op het gebied van FMCG en farmacie door partnership gecombineerd

Amsterdam, 25 maart 2020Portera Technology is specialist in technologie en business consulting en een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Portera bundelt nu zijn krachten met Supply Chain Wizard, een consultancy voor digitale oplossingen en transformatie met uitgebreide kennis van de farmaceutische markt. Beide bedrijven gaan hun expertise op het gebied van track en trace combineren om inzicht te geven in de complexe supply chains van de consumenten- en farmaceutische industrie. Ingegeven door strenge inspectie en scherp toezicht loopt de farmaceutische markt hierin voorop. Dankzij deze samenwerking tilt Portera track- en traceability van producten op de FMCG-markt naar een hoger niveau. Klanten van Portera kunnen met deze oplossing consumenten inzicht geven in de gehele supply chain van een specifiek product.

Toenemende vraag naar transparantie
Waar consumenten voorheen loyaal waren aan een merk op basis van vertrouwen, hebben zij nu behoefte aan informatie en bewijsvoering. Met het aangaan van dit partnership speelt Portera in op de toenemende vraag naar transparantie van de totstandkoming van consumentenproducten. Dit heeft consequenties voor de inrichting van supply chains. Track- en traceability mogelijkheden worden steeds belangrijker om grip te houden op het proces en transparantie te bieden. Alle processtappen en betrokken partijen dienen samen te komen in een centrale databron. Denk hierbij aan distributeurs, leveranciers en importeurs. Portera brengt de partijen en disciplines bij elkaar om complexe supply chains te doorgronden. Door de combinatie van geavanceerde data, technologie en strategie helpt Portera haar klanten bij het realiseren van transparantiedoelstellingen.

“Consumenten zijn verantwoordelijk voor het kiezen van de juiste voeding voor zichzelf en hun gezin. Bovendien willen elke dag meer en meer consumenten informatie over de herkomst van producten", legt Baris Kavakli, oprichter en General Manager van Portera, uit. “Supply Chain Wizard ontwikkelt al vijf jaar geavanceerde digitale strategieën en oplossingen voor de farmaceutische markt. Binnen deze markt staat het belang van transparantie al jaren hoog op de agenda. Dezelfde vraag naar transparantie heeft inmiddels ook consumenten bereikt. De kennis van Supply Chain Wizard op dit gebied kunnen wij uitstekend toepassen om ook de herkomst van consumentengoederen inzichtelijk te maken. Vanwege de complexiteit van supply chains van veel consumenten producten, strekt alleen kennis van track- en traceability niet ver genoeg. Wij werken daarom in multidisciplinaire teams zodat we goed de taal van de business begrijpen. Op die manier overbruggen we de gap tussen IT en verwachtingen van de consument.”

Evren Ozkaya, oprichter en CEO Supply Chain Wizard: “Met de samenwerking komen twee van de grootste partijen op het gebied van track- en traceability samen. Portera’s kennis van de FMCG-markt en de ervaring met betrekking tot maatwerkapplicaties en advies vullen de aanpak van Supply Chain Wizard goed aan. Door onze krachten te bundelen kunnen we een voortrekkersrol vervullen met betrekking tot digitalistering van de supply chain. Nu kunnen organisaties in FMCG het vertrouwen van consumenten verhogen door het bieden van volledige transparantie over de herkomst van een product.”Over Portera Technology
Portera is de expert op het gebied van de ontwikkeling en implementatie van maatwerkapplicaties voor de FMCG-markt. Onder het motto ‘Putting technology to work’ ontwikkelt Portera digitale strategieën gericht op commerciële groei. Veel organisaties bevinden zich middenin een digitale transformatie. Door de juiste combinatie van data, technologie en strategie staat Portera organisaties in heel Europa hierin bij. Kenmerkend voor Portera is dat door nauwe samenwerking in multidisciplinaire teams complexe IT-vraagstukken begrijpelijk worden gemaakt. Zo kunnen klanten zelf actief bijdragen aan de beste oplossing en blijven zij optimaal in control. Momenteel bestaat het team uit meer dan 300 adviseurs en engineers en partners die opereren vanuit Amsterdam, Londen en Istanbul.
Portera is in 2019 door FD Gazellen verkozen tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Meer informatie is beschikbaar op www.portera.nl - LinkedIn - Facebook - Twitter

Over Supply Chain Wizard
Supply Chain Wizard is expert op het gebied van managementadvies, digitale innovatie en oplossingen en een is wereldleider gespecialiseerd in serialisatie en traceerbaarheid, supply chain-strategie en operationele transformatieprogramma's. Supply Chain Wizard opereert in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azië en bedient een aantal van 's werelds grootste farmaceutische fabrikanten, contractfabrikanten en verpakkers. Supply Chain Wizard werkt samen met organisaties bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen met behulp van ultramoderne technologieën zoals Internet-of-Things (IoT), Artificial Intelligence (AI), Machine Learning (ML) en Blockchain via zijn Cloud Platform om end-to-end digitale supply chain-transformaties in de biowetenschappen en de farmaceutische industrie mogelijk te maken. Supply Chain Wizard is toegewijd om met duurzame waarde een bijdrage te leveren aan data gestuurde besluitvorming van de werkvloer tot directiekamers.
Meer informatie is beschikbaar op www.supplychainwizard.comLinkedInFacebook - Twitter

Contactgegevens
Jelle de Wal
E: portera@mslgroup.com
T: +31 (0)6 41218142
Laatste van Portera  
Portera Technology en Supply Chain Wizard bundelen krachten voor digitalisering supply chains
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 dagen
Portera contact  

Logo Portera

  +31 (0) 88 506 06 90
  info@portera.nl
  portera.nl
Portera sociaal  


Portera tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88062 persberichten
- 5641 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7714 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.com