Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2515 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (346 dagen geleden)
Bedrijf:

Video talkshow over de kracht van digitaal Nederland

Hoe zet je technologie in tegen de crisis?

GovTechNL start in samenwerking met Dutch IT Channel en TNW X een wekelijkse videotalkshow over de kracht van digitale innovatie in Nederland. De talkshow wordt geleid door moderatoren en oprichters van GovTechNL, Danny Frietman en Rogier Klimbie. Zij spreken wekelijks met mensen die zich sterk maken voor verdere innovatie van Nederlandse digitale infrastructuur en maatschappij. De talkshow is te zien op het YouTube kanaal van GovTechNL en de platformen dutchitchannel.nl, executive-people.nl en op de social media kanalen van TNW X.

Danny Frietman, medeoprichter van GovTechNL: “De corona crisis vergt ontzettend veel van ons kritische digitale infrastructuur. Zonder de datacenters, zonder de telecom operators, zonder de software, hardware en services leveranciers zou ons land al veel eerder tot stilstand gekomen zijn.”
Ook de dialoog met de overheid is cruciaal vervolgt Rogier Klimbie, omdat veel ambtenaren nu thuis werken en gebruik maken van deze digitale infrastructuur. “De private sector, ‘incumbents’ maar ook startups en scaleups kunnen helpen de nieuwe uitdagingen aan te pakken. GovTechNL is vorig jaar gecreëerd om juist deze dialoog tussen publieke en private organisaties te faciliteren rondom digitalisering en tech en we gebruiken nu dit momentum om deze dialoog te faciliteren.“

Impact Digital & Tech

GovTechNL gaat in een wekelijkse online videotalkshow mensen belichten die zich dagelijks sterk maken voor de kracht van digital voor de Nederlandse economie en maatschappij. Frietman: “Tijdens deze online video talkshow voeren we gesprekken met stakeholders uit het publieke domein, brancheorganisaties, belangrijke tech vendoren, tech-startups en scale-ups, ondernemers en studenten. We spreken met mensen uit alle sectoren om juist het momentum van deze ‘shift’ in werken en de impact van ‘digital en ‘tech’ te benadrukken. De videotalkshow is een kans voor de tech sector om hun visie en innovatiekracht te laten zien en Nederland te verbinden.” 

Video content met interessante sprekers

De eerste editie van de GovTechNL video talkshow is vanaf vrijdag 27 maart 2020 te zien op het YouTube kanaal van GovTechNL, te beluisteren op het Soundcloud kanaal van GovTechNL en te volgen via de websites en sociale media kanalen van de aangesloten mediapartners. De eerste videoshow trapt af met interessante gastsprekers Jan Middendorp (2e kamerlid VVD) , Stijn Grove (Directeur DDA) en Petra Claessen (Directeur BTG en TGG). De talkshow zal op een vast moment op de vrijdag ‘live’ gezet worden om de actualiteit ook mee te nemen in de wekelijkse talkshow.

De week daarna op vrijdag 3 april is er weer een GovTechNL videotalkshow te zien. In de komende weken zullen o.a. volgende gastsprekers aan het woord komen: Lotte de Bruin (NLdigital), Perry van der Weyden (Rijkswaterstaat), Nils Beers (Techleap), Michel Rademaker (HSSS), Jos de Groot (EZ), Gerrit-Jan van ’t Veen (WSF), Rene ter Haar (ArtiAge) en Eric Overvoorde (RHDV).

Meer informatie over GovtechNL en deelname aan video talkshow, mail de redactie op redactie@GovTechNL.nl t.a.v. Danny Frietman en/of Rogier Klimbie.

Over GovTechNL

GovTechNL verbindt het GOV-tech ecosysteem. We brengen een community voor innovatie in de overheid samen met het bedrijfsleven, onderwijs en andere maatschappelijke instellingen. GovTechNL is een initiatief van Rogier Klimbie en Danny Frietman. Mediapartners van GovTechNL zijn Dutch IT Channel en The Next Web (TNW)


Danny Frietman


Rogier Klimbie

Laatste van Dutchitchannel.nl  
Dutch IT-channel Awards Virtuele show 25 maart 2021

Dutch IT Channel Datacenter Project is gestart

Dutch IT Security onderzoek belicht trends rond zakelijke beveiliging
Geplaatst:
Verstreken tijd: 346 dagen
Dutchitchannel.. contact  

Logo Dutchitchannel.nl

  Witold Kepinski
  06-41003906
  w.kepinski@dutchitchannel.nl
  dutchitchannel.nl
Dutchitchannel.. sociaal  


Dutchitchannel.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90543 persberichten
- 5912 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 9830 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl