Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2491 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (8 dagen geleden)
Bedrijf:

Secure Logistics introduceert Single Sign-On met iSHARE: snel maar vooral veiliger

Delft, 25 maart 2020 – Vanaf vandaag kunnen vrachtwagenchauffeurs inloggen op de app van Hutchison Ports ECT Rotterdam met een identiteit van Secure Logistics die is gebaseerd op de iSHARE-afspraken. Hiermee krijgen gebruikers niet alleen met één wachtwoord toegang tot de ECT-app, maar de identiteit geeft hen ook meer controle over hun persoonsgegevens. Daarmee is het een veiligere identiteit dan identiteiten van Google en Windows.

De ECT-app ontsluit onder andere serviceberichten en operationele informatie, zodat vooral vrachtwagenchauffeurs ook onderweg op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op de terminals van ECT. Buitengewoon nuttige informatie. En dat blijkt, want inmiddels maken zo'n 8.000 vrachtwagenchauffeurs gebruik van de ECT-app. 

Single Sign-On met iSHARE: snel maar ook veiliger
Tot voor kort was het alleen mogelijk om met een Google of Windows account in te loggen – je te identificeren. Daar is nu verandering in gekomen. Vanaf heden kunnen gebruikers ook inloggen met een Secure Logistics account. 

Door gebruik te maken van de Secure Logistics identiteit conformeren gebruikers zich automatisch aan de iSHARE-afspraken voor identificatie. Handig, want zij hoeven dan maar één keer een wachtwoord in te typen om toegang te krijgen tot de data. Maar ook veilig, want binnen het iSHARE-stelsel zijn er strikte afspraken over het gebruik van data. De gebruiker zelf bepaalt met welk doel en onder welke condities zijn of haar data mag worden gebruikt. 

Secure Logistics directeur Cor Stolk: ”Je wilt als gebruiker veilig kunnen inloggen. Doe je dat met je XS-ID, dan kun je erop vertrouwen dat jouw gegevens alleen voor het inloggen worden gebruikt. Het is geen geheim dat persoonsgegevens die je via bijvoorbeeld Google of Windows verstrekt, worden gebruikt voor andere doelen. De XS-ID is er juist voor om ongewenste verspreiding te voorkomen. De wijze van dataverzameling-, deling- en bescherming is dezelfde als die we al meer dan 20 jaar gebruiken voor de CargoCard, Digital Safety Passport en Portkey. Bovendien kun je de XS-ID alleen gebruiken bij geverifieerde sites en Apps, dat geeft zekerheid dat je jouw persoonsgegevens niet verstuurt naar een phishingsite. De XS-ID voldoet uiteraard aan de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming”. 

“De digitaliseringsgraad van de logistieke sector is nog zeer beperkt. Verdere digitalisering begint bij het verbeteren en versimpelen van het inloggen bij meerdere systemen. Gebruikers moeten dat op een snelle, uniforme en veilige manier kunnen doen. Geen post-its met wachtwoorden aan je scherm, geen 20 accounts voor alles waar je op moet inloggen om je dagelijks werk te kunnen doen...slechts 1 volstaat. iSHARE maakt het mogelijk om op uniforme wijze in te loggen met een identiteit die betrouwbaar is. Dit is de eerste stap naar meer geavanceerdere toepassingen van data delen”, aldus Gerard van der Hoeven, directeur van de Stichting iSHARE. 

Meer weten over Single Sign-On met iSHARE? Op dinsdag 31 maart organiseren we van 13.00 tot 14.00 uur een online workshop over deze concrete toepassing van het afsprakenstelsel. Wilt u deelnemen aan deze workshop, stuurt u dan een email naar t rudy.dejong@iSHAREworks.org.
Laatste van iSHARE  
Secure Logistics introduceert Single Sign-On met iSHARE: snel maar vooral veiliger

iSHARE adapter in SAP App Store

Poort8: eerste iSHARE Autorisatieregister
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 dagen
iSHARE contact  

Logo iSHARE

iSHARE sociaal  


iSHARE tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88044 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7696 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau