www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl
2490 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (8 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

LogRhythm opent datacenter in Frankfurt ter ondersteuning van LogRhythm Cloud voor groeiend EMEA-klantportfolio

Amsterdam, 25 maart 2020 – LogRhythm, de drijvende kracht achter de security operations centers (SOC’s) van vandaag, opent een nieuw datacenter (DC) in Frankfurt. Doel van het nieuwe datacenter is om het toenemende aantal LogRhythm Cloud-klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) beter te bedienen en ondersteunen. Nieuwe en bestaande klanten in de regio kunnen vanaf nu gebruikmaken van het nieuwe DC, dat is gehost op het Google Cloud Platform.

De onlangs genomen maatregelen tegen de wereldwijde uitbraak van COVID-19 hebben geleid tot snel veranderende werk- en connectiviteitspatronen. Het nieuwe datacenter zorgt er in deze tijd daarom ook voor dat bedrijven hun securitymaatregelen snel kunnen aanpassen en blootstelling aan een ander en veranderend risicoprofiel kunnen beperken.

LogRhythm’s DC in Frankfurt voorziet in extra resources voor het onboarden van LogRhythm Cloud-klanten. Dit is het derde DC van LogRhythm Cloud wereldwijd en draagt bij aan de beschikbaarheid van LogRhythm Cloud voor meer klanten in meer regio’s.

LogRhythm Cloud, geïntroduceerd in mei 2019, biedt dezelfde volledige, best-in-class ervaring als het bekroonde on-premise NextGen SIEM Platform van LogRhythm. Bovendien beschikt de oplossing over dezelfde efficiency’s, kostenbesparingen en andere voordelen als een SaaS-oplossing.

Het nieuwe DC in Frankfurt onderstreept de waarde die LogRhythm hecht aan EMEA en zijn klanten in die regio. Het voorziet in dezelfde service als die klanten in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk genieten; zij hebben al toegang tot lokale DC-locaties in hun respectievelijke regio’s.

Rob Pronk, LogRhythm’s regional director for Continental Europe: “Na veel gesprekken met onze EMEA-klanten en -prospects werden twee dingen duidelijk: er is een grote behoefte aan SIEM-mogelijkheden in de cloud en het is essentieel dat de data van deze klanten lokaal wordt gehost. Naar aanleiding van deze gesprekken en onderzoek naar de vraag vanuit de markt en de volwassenheid ervan, kwam Frankfurt als meest geschikte locatie uit de bus.”

De aankondiging van het nieuwe datacenter volgt kort op de bekendmaking dat LogRhythm’s NextGen SIEM tijdens RSA 2020 USA een SC Media’s Trust Award en Cyber Defense Magazine’s InfoSec Award won voor ‘Best SIEM’. Beide awards zijn voor het tweede jaar op rij uitgereikt aan LogRhythm. Een demo van het platform is hier te bekijken. Meer informatie over LogRhythm Cloud is te vinden op de website.Over LogRhythm
LogRhythm stelt meer dan 4.000 klanten wereldwijd in staat om hun security operations-programma naar een hoger niveau te brengen. Het verschillende malen onderscheiden NextGen SIEM-platform van LogRhythm biedt complete security analytics, User and Entity Behavior Analytics (UEBA), Network Detection and Response (NDR) en security orchestration, automation & response (SOAR) binnen één geïntegreerd platform voor snelle detectie, response en neutraliseren van bedreigingen. Het platform is gebouwd door security-professionals voor security-professionals bij toonaangevende bedrijven zoals Cargill, NASA en XcelEnergy. Zij zijn in staat om de zichtbaarheid van hun cybersecurityprogramma’s te vergroten en de risico’s voor hun organisatie te verminderen. LogRhythm is de enige leverancier die drie jaar achter elkaar de Gartner Peer Insights’ Customer Choice for SIEM kreeg. Kijk op logrhythm.com voor meer informatie.
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
LogRhythm contact  

Logo LogRhythm

  1-866-384-0713
  info@logrhythm.com
  logrhythm.com
LogRhythm sociaal  


LogRhythm tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88044 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7696 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl