www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2491 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (9 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Zendesk kondigt partnership aan met Tata Consultancy Services

Zendesk (NYSE: ZEN) kondigt vandaag een strategische samenwerking aan met Tata Consultancy Services (TCS) om CRM-oplossingen te bieden voor grote organisaties. Het partnership combineert de software-oplossingen van Zendesk voor support, sales en engagement met de diepgaande contextuele kennis en ervaring in digitale transformatie van TCS. Zendesk en TCS werken samen om efficiënter tegemoet te komen aan de complexer wordende technische eisen van organisaties door het leveren van krachtige CRM-oplossingen en integraties op maat.

“We zijn verheugd om samen te werken met TCS om bedrijven beter in hun behoeften te ondersteunen”, zegt Ricardo Moreno, Vice President Worldwide Partners bij Zendesk. “Met de combinatie van de lange geschiedenis van TCS in het leveren van IT-diensten, consulting en bedrijfsoplossingen aan ‘s werelds grootste bedrijven in transformatie, en onze service-first CRM-oplossingen, zien we ernaar uit om bedrijven te helpen een transparante, responsieve en krachtige customer experience te bieden.”

Het is voorspeld dat in 2020 de klantervaring belangrijker wordt in het onderscheidend vermogen van een merk dan de prijs en kwaliteit van het product. Dankzij de samenwerking profiteren wereldwijde bedrijven van de technische kennis van TCS en de software van Zendesk voor support, sales en engagement om tegemoet te komen aan de snel veranderende eisen van klanten en hun ervaring te transformeren.

Dit is inclusief:
- Afstemming tussen de consultancy-, implementatie- en optimalisatiediensten van TCS en Zendesk’s CRM-productportfolio.
- Toegang tot de diepgaande kennis van TCS in verschillende sectoren, waaronder financiële dienstverlening, productie, retail et cetera.

"TCS gebruikt zijn domeinkennis en hechte klantrelaties om zijn uitgebreide portfolio CRM/ CX-oplossingen in de juiste context te plaatsen om oplossingen op maat te creëren. Deze bieden een superieure klantervaring en leveren concurrentievoordeel op", zegt Akhilesh Tiwari, Global Head, Enterprise Application Services bij TCS. "Onze samenwerking met Zendesk brengt het beste van beide organisaties samen om bedrijven te helpen hun digitale transformatie te versnellen."

Het nieuws over de samenwerking met TCS komt na de recente aankondigingen van Zendesk over Support Suite, Sales Suite en Sunshine. Deze service-first CRM-oplossingen stellen service en sales teams in staat om direct contact te maken met hun klanten en natuurlijke gesprekken te voeren via alle touch points.

Dit partnership wordt aangekondigd tijdens het virtuele event van Zendesk, Relater dat vandaag vanaf 17.00 uur plaatsvindt. Om de aankondigingen, keynotes en andere updates van Zendesk te bekijken bezoek: zendesk.com/relater.

Kijk voor meer informatie ook op de Zendesk Partner Marketplace.Over Zendesk
Zendesk is een service-first CRM bedrijf dat software bouwt voor support, sales en customer engagement om betere klantrelaties te bevorderen. Wij geloven dat krachtige en innovatieve klantervaringen binnen handbereik zouden moeten liggen voor iedere organisatie, ongeacht de grootte, branche of ambitie. Zendesk bedient in ruim 30 talen, meer dan 150.000 klanten in verschillende sectoren. Het hoofdkantoor van Zendesk bevindt zich in San Francisco. Verder heeft het bedrijf kantoren op verschillende andere locaties. Kijk voor meer informatie op: www.zendesk.nl

Over Tata Consultancy Services Ltd. (TCS)
Tata Consultancy Services is een organisatie voor IT-dienstverlening, consulting en bedrijfsoplossingen die de afgelopen 50 jaar heeft samengewerkt met veel van 's werelds grootste bedrijven in hun transformatietrajecten. TCS biedt een geïntegreerd portfolio van zakelijke, technologische en technische diensten en oplossingen. Dit wordt geleverd via het Location Independent AgileTM-leveringsmodel, erkend als een maatstaf voor excellente software-ontwikkeling.

Als onderdeel van de Tata Group, de grootste multinationale bedrijvengroep van India, heeft TCS meer dan 446.000 van 's werelds best opgeleide consultants in 46 landen. Het bedrijf behaalde in het fiscale boekjaar dat eindigde op 31 maart 2019 een geconsolideerde omzet van 20,9 miljard Amerikaanse dollar en is genoteerd aan de BSE (voorheen Bombay Stock Exchange) en de NSE (National Stock Exchange) in India. Het proactieve standpunt van TCS over klimaatverandering en bekroond werk met gemeenschappen over de hele wereld heeft een positie opgeleverd in toonaangevende duurzaamheid indices zoals de Dow Jones Sustainability Index (DJSI), MSCI Global Sustainability Index en de FTSE4Good Emerging Index. Ga voor meer informatie naar www.tcs.com.
Laatste van Zendesk  
Zendesk Benchmark Snapshot toont wereldwijde impact op klantenservice

Zendesk kondigt partnership aan met Tata Consultancy Services

Zendesk breidt Service-First CRM-oplossingen uit om klantervaring te transformeren
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 dagen
Zendesk contact  

Logo Zendesk

Zendesk sociaal  


Zendesk tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88044 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7696 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureauwww.marcommit.nl