www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (181 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Fortinet lanceert nieuw partnerprogramma

Partnerprogramma Engage van Fortinet biedt kanaalpartners uitgebreidere ondersteuning en flexibeler mogelijkheden om hun omzet te vergroten

Utrecht, 24 maart 2020 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, heeft het nieuwe partnerprogramma Engage gelanceerd. Dit programma biedt partners die zich in snel groeiende markten als SD-WAN en cloud computing specialiseren ondersteuning op maat en flexibele mogelijkheden voor het bevorderen van de groei van hun onderneming.

Fortinet helpt partners om het tempo van digitale transformatie bij te benen
Organisaties zijn naarstig bezig om hun netwerken te moderniseren. Dit is nodig om het hoge tempo van de digitale economie bij te kunnen benen. IDC voorspelt dat digitale technologie in 2023 het aanzicht van de wereldeconomie zal bepalen. Deze ontwikkeling zal worden ondersteund door producten en diensten van digitaal getransformeerde ondernemingen.

Voor organisaties die hun netwerk moderniseren speelt de beveiliging een cruciale rol. Die moet zich mee ontwikkelen om aan de nieuwe zakelijke eisen te kunnen voldoen.

Met het oog hierop komt Fortinet incentives en specialisaties die partners helpen profiteren van digitale innovaties en het voortdurend veranderende technologische landschap. Het partnerprogramma Fortinet Engage biedt hen meer flexibiliteit, op maat toegesneden ondersteuning voor hun businessmodellen en de mogelijkheid om zich in nieuwe markten te specialiseren door middel van gerichte training en certificering.

Nieuwe kansen voor partners
Het partnerprogramma Engage van Fortinet helpt partners om de technische en verkoopvaardigheden op te doen die nodig zijn om ondersteuning te bieden voor de nieuwe netwerkinfrastructuren van moderne filialen en dynamische hybride en multi-cloudomgevingen. Het nieuwe programma scharniert op drie kernconcepten:
  • Specialisaties: Partners kunnen voor specialisaties kiezen om daar aanvullende incentives en ondersteuning voor te ontvangen. Dit zijn Dynamic Cloud, Secure Access & Branch, Secure SD-WAN en Data Center. Fortinet biedt voor elk van deze specialisaties op maat toegesneden training en certificering aan. Partners kunnen zo nieuwe vaardigheden opdoen en groeikansen benutten.
  • Businessmodel: Fortinet voorziet partners van ondersteuning op maat voor de volgende businessmodellen: MSSP-partners, Market Place-partners en Traditional Integrator-partners. Dit stelt partners in staat om nieuwe groeimarkten zoals managed security services te betreden.
  • Samenwerkingsniveau: Partners krijgen grotere vrijheid om het niveau van samenwerking met Fortinet te bepalen. Ze kunnen aangeven welke expertise ze willen ontwikkelen, van welke incentives ze gebruik willen maken en wat hun omzetdoelstellingen zijn. Het aanbod omvat vier samenwerkingsniveaus: Fortinet Advocate, Fortinet Select, Fortinet Advanced en Fortinet Expert. Meer informatie over deze niveaus is hier beschikbaar.
Vincent Zeebregts, country manager Fortinet Nederland: “De digitale transformatie zet organisaties ertoe aan om hun netwerk- en beveiligingsstrategie te herzien. We hebben ons partnerprogramma ingrijpend verbeterd om partners in staat te stellen om in te springen op nieuwe kansen in snel groeiende markten zoals SD-WAN. Het nieuwe programma voorziet in meer specialisaties en incentives en ondersteuning op maat voor unieke businessmodellen die het succes van onze partners bevorderen.” 

Over Fortinet
Fortinet beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internetproviders en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties compleet beheer van en inzicht in hun  groeiende aanvalsoppervlak en stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die aan hun netwerk worden gesteld, nu en in de toekomst. Alleen het Fortinet Security Fabric-platform pak de meest kritieke beveiligingsuitdagingen aan en beschermt gegevens over de gehele digitale infrastructuur. Dit geldt voor zowel voor netwerk-, applicatie- als (multi)cloud of edge-omgevingen. Fortinet heeft wereldwijd de meeste beveiligingsappliances verkocht. Meer dan 440,000  klanten vertrouwen op Fortinet voor effectieve bescherming van hun organisatie. Fortinet is zowel een technologiebedrijf als een leerbedrijf. Fortinet Network Security Institute biedt een van de grootste en breedste trainingsprogramma's voor cybersecurity in de industrie. Kom meer te weten op http://www.fortinet.com, het blog van Fortinet en FortiGuard Labs.

Noot voor de redactie [niet voor publicatie]
Meer informatie over dit bericht of over Fortinet kunt u opvragen bij:

Karianne Hoekstra
Zeekhoe Communicatie
M. +31 (0)6-460 80656
E. karianne@zeekhoe.nl
Laatste van Fortinet  
Onderzoek Fortinet: 60% bedrijven ziet meer cyberbedreigingen na overstap thuiswerken

Onderzoek FortiGuard Labs: cybercriminelen zoeken gericht naar kwetsbaarheden in routers en IoT-apparatuur van thuiswerkers

Fortinet introduceert ‘s werelds eerste hyperscale firewall
Geplaatst:
Verstreken tijd: 181 dagen
Fortinet contact  

Logo Fortinet

  030 799 1008
  www.fortinet.com
Fortinet sociaal  


Fortinet tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo CloudSuite B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo iQibt B.V.
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo adesso Nederland
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo WorldStream
Logo NetApp
Logo Roche Diabetes Care
Logo AnylinQ
Logo devolo
Logo Criteo
Logo Workday
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Pure Storage
Logo Avit Group
Logo Diamanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89285 persberichten
- 5795 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8736 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl