Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2491 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (10 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Edelman

Appian biedt gratis applicatie aan om COVID-19 respons in goede banen te leiden

McLean, Virginia, Verenigde Staten, 23 maart 2020 – Appian (NASDAQ: APPN) kondigt vandaag een gratis COVID-19 Response Management applicatie aan voor ondernemingen en overheidsinstellingen. De applicatie kan – in lijn met Appian’s toewijding aan snelheid – binnen twee uur volledig geconfigureerd en ingezet worden.

De app stelt een centraal commandocentrum in om de gezondheid en veiligheid van de medewerkers in kaart te brengen. De applicatie volgt de gezondheidstoestand, de locatie, de reisgeschiedenis van werknemers en ook details omtrent COVID-19 incidenten. Werkgevers kunnen de gezondheid- en werkstatus van alle werknemers zien, gecategoriseerd op basis van regio en interne afdeling. De applicatie draait op Appian's HIPAA-gecertificeerde Cloud.

De app stelt organisaties daarnaast in staat om community support te bieden aan medewerkers. Bij Appian geloven we dat werkomgevingen meer zijn dan alleen maar banen, het zijn community’s die zich moeten verenigen in moeilijke tijden. Voor intern gebruik hebben we een geautomatiseerde "COVID-19 Help Department" opgezet om vrijwillige medewerkers in contact te brengen met medewerkers die ondersteuning nodig hebben. Appian heeft tientallen vrijwilligers verzameld om medewerkers die steun nodig hebben bij te staan door het bezorgen van boodschappen, het aanbieden van een lift, of het leggen van virtuele sociale contacten. In de applicatie die we vandaag aankondigen, bieden we dezelfde functionaliteit aan elke organisatie die deze ook wil inzetten.

Organisaties kunnen de COVID-19 Response-applicatie in slechts twee uur opvragen, implementeren en configureren. Zij hoeven geen Appian-klant te zijn om de applicatie te gebruiken en er is geen Appian-expertise voor nodig. Organisaties die de applicatie implementeren krijgen ook toegang tot Appian's COVID-19 'Application Desk' voor assistentie. In een telefoongesprek nemen we het hele set-up proces door totdat de applicatie draait en alles goed functioneert. Deze service wordt, net als de software, gratis aangeboden.

Image
Hulp bij Triage: een command center view van geschikte vrijwilligers (rechts) om te helpen bij een verzoek van een collega (links). In dit geval betreft een hulpverzoek om boodschappen aan huis te bezorgen.

Appian wordt gebruikt door Global 2000 organisaties in de financiële dienstverlening, farmacie, productie en andere industrieën om hun COVID-19 respons te beheren. Appian software helpt deze organisaties snel te handelen, zich aan te passen aan veranderingen en een ongelijksoortige workforce te coördineren - precies wat nu nodig is.

"Het centraliseren van nauwkeurige informatie over onze mensen, zoals waar ze zijn en wat ze nodig hebben, en het bereiken van onze hele community, is de sleutel tot het coördineren van onze organisatie tijdens crises," zegt Sidney Fernandes, CIO, Universiteit van Zuid-Florida. "Tijdens het orkaanseizoen van 2018 hielp Appian ons in slechts één dag een applicatie te bouwen en in te zetten om onze studentengemeenschap van 50.000 leden te volgen. We gebruiken het om de veiligheid van onze studenten en faculteit te waarborgen tijdens alle crises."

Gekwalificeerde organisaties van 1000 of meer medewerkers die gebruik willen maken van Appian's COVID-19 Response Management applicatie kunnen zich aanmelden via www.appian.com/covid-19-response-management.Over Appian
Appian biedt een low-code ontwikkelingsplatform dat de creatie van krachtige bedrijfsapplicaties versnelt. Veel van 's werelds grootste organisaties gebruiken Appian-applicaties om klantervaring te verbeteren, operational excellence te bereiken en risicobeheer en compliance wereldwijd te vereenvoudigen. Ga voor meer informatie naar http://www.appian.com/.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Jessica Jansen
Senior Field Marketing Manager Northern Europe
pr.nl@appian.com

Edelman Country Contact & Email:
Edelman Nederland
Bram van Ginneken
NLAppian@edelman.com
Laatste van Appian  
Appian biedt gratis applicatie aan om COVID-19 respons in goede banen te leiden

Appian kondigt uitbreiding van de samenwerking met Google Cloud aan

Appian kondigt Appian RPA aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 dagen
Appian contact  

Logo Appian

  +31 (0)20 2993350
  info.nl@appian.com
  www.appian.com
Appian sociaal  


Appian tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88044 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7696 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl