www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 28 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Acronis selecteert Western Digital voor betrouwbare wereldwijde opslaginfrastructuur

Ultrastar opslagplatform met hoge capaciteit verbetert betrouwbaarheid en vervult mondiale capaciteitsbehoeften

Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC) kondigt vandaag aan dat Acronis, wereldleider op het gebied van cyberbeveiliging, zijn Ultrastar Data60 en Ultrastar Data102 hybride opslagplatforms met hoge capaciteit heeft geselecteerd om efficiënt en kosteneffectief te voldoen aan capaciteitseisen en ondersteuning van de langetermijnuitbreidingsplannen van het bedrijf. Acronis wendde zich tot technologiepartner DIAWAY OÜ om een schaalbare architectuur te ontwerpen die kon worden geïmplementeerd in zijn 14 wereldwijde datacenters. Zij verkozen Western Digital als hardwareleverancier.

Om de constant groeiende vraag naar dataopslag bij te houden zocht Acronis naar een kostenefficiënte opslagoplossing die een solide betrouwbaarheid en gegevensbescherming zou kunnen bieden, waaraan tevens capaciteit toegevoegd kan worden.

Acronis heeft inmiddels fase één van de geplande reorganisatie voltooid. Het grootste deel van zijn wereldwijde opslaginfrastructuur is geüpgraded met Western Digital Ultrastar-platforms. De wereldwijde omgeving heeft nu een capaciteit van meer dan 220 petabytes (PB) en dat wordt nog uitgebreid.

Door te investeren in de Ultrastar-platforms van Western Digital, heeft Acronis de opslagacquisitie en operationele kosten verlaagd en het beheer van zijn enorme, wereldwijde opslag footprint vereenvoudigd. De op Western Digital gebaseerde gestandaardiseerde wereldwijde opslagarchitectuur betekent ook dat capaciteitsplanning eenvoudiger is geworden en dat kosten voorspelbaarder zijn.

Ultrastar Data60 en Data102 zijn 12 Gb/s SAS JBOD's met hoge dichtheid en hoge capaciteit. Ze kunnen geconfigureerd worden met maximaal 60 en 102 harde schijven (HDD's). Maximaal 24 daarvan kunnen geconfigureerd worden met (SSD's) in een compacte 4U-vormfactor, met tot 900 TB en 1,5 PB onbewerkte capaciteit.

Deze hybride opslagplatforms zijn extreem compacte JBOD's die de flexibiliteit bieden om HDD- en SSD-combinaties zo te specificeren dat capaciteit, prestaties en kosten optimaal in balans zijn. Dit zijn sleutelelementen van de volgende generatie gedesaggregeerde opslag en softwaregedefinieerde opslagsystemen (SDS).

Dankzij de ‘silicon-to-systems’ ontwikkelingsmogelijkheden van Western Digital, bieden Ultrastar-gegevensplatformen de langetermijnbetrouwbaarheid die de klanten van Acronis eisen. Het Ultrastar-portfolio bevat innovatieve functies zoals IsoVibe-technologie voor trillingsisolatie om consistente prestaties te behouden onder zware werklasten en ArcticFlow-technologie voor thermische zonekoeling, een efficiënte koeloplossing die de betrouwbaarheid van de schijf verbetert.

“Als bedrijf hangt onze groei af van ons vermogen om klanten efficiënte en betrouwbare cyberbeveiligingsoplossingen aan te bieden tegen een betaalbare prijs. DIAWAY OÜ is een integrator die onze behoeften echt begrijpt”, zegt Alex Beyk, director of global technical operations bij Acronis, zegt over de samenwerking. “Met Western Digital krijgen we een opslagoplossing die we kunnen vertrouwen, met totale eigendomskosten die andere opslagleveranciers niet konden evenaren. Standaardisatie op Ultrastar-platforms voor onze wereldwijde opslaginfrastructuur was een makkelijke beslissing.”

"We zorgen ervoor dat onze klanten de meest geschikte oplossingen selecteren die bij hun behoeften passen", zegt Alexander Ragel, managing partner bij DIAWAY OÜ. “Western Digital zet zich in om modulaire en efficiënte platforms te bieden die we gebruiken bij het ontwerpen van multi-petabyte-achtige omgevingen voor onze klanten. Wij zijn van mening dat Western Digital perfect past bij Acronis.”

---

Over Western Digital
Western Digital creëert omgevingen waarin data kan aarden. Als leider in data-infrastructuur stimuleert het bedrijf de innovatie die nodig is om klanten te helpen bij het vastleggen, behouden, benaderen en transformeren van een steeds groter wordende diversiteit aan data. Overal waar data leeft, van geavanceerde datacenters tot mobiele sensoren op persoonlijke apparaten, faciliteren hun leidende oplossingen de mogelijkheden van data.

De gegevensgerichte oplossingen bestaan uit de Western Digital-, G-Technology-, SanDisk- en WD-merken.

Voor meer informatie: WD, WD_Black en SanDisk.
Laatste van Western Digital Netherlands B.V.  
World Backup Day: 5 aandachtspunten voor opslag

Western Digital brengt Apex Legends-geheugenkaart uit voor Nintendo Switch

Western Digital en Qumulo ondersteunen Institute for Health Metrics and Evaluation met 2 petabyte
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 28 dagen
Western Digita.. contact  

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Western Digita.. sociaal  


Western Digita.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Logo Ctac N.V.
Logo Nextens
Logo reichelt elektronik
Logo Pure Storage
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90871 persberichten
- 5955 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10109 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers