www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2491 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (13 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Telindus zet IT hulpactie op voor organisaties met een vitale functie

Uit maatschappelijk plichtsbesef biedt Telindus onder andere 90 dagen Managed DNS Security en Cloud Insight as a Service kosteloos aan

Utrecht – Nederland werkt ten tijde van de coronacrisis massaal thuis, zodat grote delen van de samenleving kunnen blijven draaien. Belangrijke aandachtspunten bij thuiswerken zijn de beveiliging en beschikbaarheid van IT-systemen. Telindus, de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms, heeft een hulpactie opgesteld waarbij bedrijven en instellingen in de zogeheten vitale sectoren op laagdrempelige wijze gebruik kunnen maken van essentiële diensten om hun technologische infrastructuur crisisbestendig te maken.

Performance en continuïteit
“De gevolgen van de verspreiding van het coronavirus en de maatregelen om dit verder te voorkomen hebben ons allen overvallen. De eerste prioriteit van Telindus is de gezondheid van onze medewerkers”, zegt Joris Leupen, Managing Director bij Telindus. “Tegelijkertijd voelen wij de urgentie om onze kennis en ervaring belangeloos in te zetten om thuiswerken voor iedereen in de vitale sectoren op een veilige manier mogelijk te maken. Te beginnen met onze eigen klanten en als de capaciteit het toelaat willen we ook voor andere organisaties die van vitaal belang zijn hulp bieden.”

Hulp in lastige tijden
Zo staat Telindus organisaties bij die plotseling extra kosten moeten maken, bijvoorbeeld om cloud-omgevingen in te richten en om extra security-maatregelen te nemen. “Organisaties kunnen deze middelen niet altijd vrij maken”, constateert Leupen. “Telindus heeft dit soort oplossingen op de plank liggen en stelt deze graag beschikbaar aan bedrijven en instellingen die bedreigingen kunnen omzetten in kansen. Denk hierbij aan zorginstellingen die zorg op afstand kunnen inrichten of aan het onderwijs dat leerlingen en studenten online moet faciliteren.”

Kosteloos support
Het pakket van de hulpactie van Telindus bestaat onder andere uit kosteloze remote ondersteuning. Daarnaast kunnen bedrijven en instellingen met vitale functies op verzoek uitwijken voor remote beheer naar het Service Management Center van Telindus. Zo kunnen incidenten snel gedetecteerd en opgelost worden. Zo houden ICT-beheerders van klanten de handen vrij voor het beantwoorden van vragen van telewerkers. Telindus fungeert op deze manier als verlengstuk van de eigen support organisatie. Tevens stelt Telindus voor een aantal organisaties in vitale sectoren Managed DNS Security kosteloos ter beschikking. Cyberaanvallers weten in deze crisissituatie immers feilloos de zwakke plekken te benutten en staan klaar om waardevolle data buit te maken en bedrijfskritische systemen te verstoren. Managed DNS Security geeft de IT-afdeling betere controle over en grip op de beveiliging van het (thuis)netwerk. Door het als managed dienst aan te bieden, hebben de betrokken organisaties meer tijd om hun medewerkers te begeleiden in het werken op afstand. En ten slotte is het goed om te vermelden dat Telindus een reeks tools voor online samenwerken en security van verschillende A-leveranciers kosteloos ter beschikking stelt.

Digitale weerbaarheid
“We hopen als Telindus een steentje te kunnen bijdragen aan de digitale weerbaarheid van ondernemingen in de vitale sectoren, juist in een tijd waarin wij hen allen hard nodig hebben. Telindus neemt nu zijn verantwoordelijkheid en biedt hen een pakket services waarmee zij performance en continuïteit kunnen optimaliseren en beveiliging van remote verbindingen kunnen garanderen. We vragen onze klanten en de betrokken organisaties: hoe kunnen we je helpen? Laat het ons weten”, besluit Leupen.

Neem contact op met 030-2471111 om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.
Laatste van Telindus  
Telindus zet IT hulpactie op voor organisaties met een vitale functie

Beveiliging cloudverbindingen niet hoog op de agenda bij IT-beslissers in finance

Newzoo kiest voor gemoedsrust in de cloud met Telindus
Geplaatst:
Verstreken tijd: 13 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Telindus contact  

Logo Telindus

  (030) 247 77 11
  info@telindus.nl
  www.telindus.nl
Telindus sociaal  


Telindus tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88044 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7696 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nl