www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauContentbureau
2491 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (14 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Vertiv blijft innoveren in thermal management met nieuw partnership en nieuwe chillerproducten voor meer efficiency en duurzaamheid

Technologiepartnership met Geoclima en nieuwe, olievrije centrifugale chillerproductreeks zorgen voor technologie waarmee datacenter-operators hun efficiencydoelen kunnen overtreffen

Breda, 19 maart 2020Vertiv (NYSE: VRT), wereldwijde leverancier van kritische digitale infrastructuur- en continuïteitsoplossingen, lanceert verschillende initiatieven om tegemoet te komen aan de toenemende vraag onder klanten naar innovatieve en efficiënte thermal management-technologieën en -diensten. De nieuwe reeks omvat Vertiv™ Liebert® OFC, een nieuwe en zeer geavanceerde lijn olievrije, turbocor compressor-chillers, die Vertiv samen met Geoclima lanceert. De productfamilie van lucht- en watergekoelde chillers is in eerste instantie beschikbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het exclusieve technologiepartnership met Geoclima, specialist in innovatieve koelsystemen met weinig milieu-impact, stelt Vertiv in staat om verder te bouwen aan hoogwaardige chiller-technologie en aan zijn stevige wereldwijde reputatie. Het ontwerp van de Liebert® OFC is geoptimaliseerd om gebruik te kunnen maken van koelmiddelen met een lage GWP, zoals R1234ze, en te kunnen voorzien in hoge energie-efficiëntie. Voor deze productlijn zijn ook andere koelmiddelen beschikbaar, waaronder R513A en R134a.

Kevin Brady, vicepresident en generalmanager Thermal Management bij Vertiv in EMEA, zegt: “Wij zijn ervan overtuigd dat Vertiv en Geoclima beide enorm veel kennis en ervaring inbrengen in dit technologiepartnership. De introductie van de Liebert® OFC-reeks biedt onze datacenterklanten een compleet aanbod van chillers: scroll, fixed screw, inverter screw en turbocor, zodat klanten hun energiedoelen kunnen behalen en vooruit lopen op bestaanderegelgeving.”

Paolo Ferraris, president van Geoclima, zegt: “Ik ben er zeker van dat de mix van Geoclima’s innovatieve productaanbod en Vertivs state-of-the-art laboratoria en diepe kennis van datacenterapplicaties dit technologiepartnership tot een echt succes voor beide bedrijven maakt.”

De complete Liebert® OFC-reeks omvat watergekoelde modellen van 300 kW tot 1.600 kW en luchtgekoelde modellen van 300 kW tot 1.700 kW, die ook beschikbaar zijn met freecooling- en adiabatische configuraties.

Bestaande en nieuwe klanten waar ook ter wereld kunnen het volledige portfolio thermal management-producten van Vertiv uitvoerig in de praktijk testen of laten testen in het state-of-the-art Customer Experience Centre in Tognana, Italië. Daar beschikt Vertiv over zes laboratoria, waaronder het Chiller Test Laboratory met 1.6 MW-capaciteit. Hier zijn testen en prestatievalidaties mogelijk met verschillende koelwatertemperaturen en simulaties van omgevingscondities tussen de -10° C en + 55° C. Het lab biedt een testkamer met indirecte verdampingskoeling, zodat de omstandigheden bij een klant gevalideerd kunnen worden. Ook zijn er verschillende airconditioning-laboratoria.

Als onderdeel van zijn innovatieroadmap heeft Vertiv onlangs zijn gehele reeks van op de vloer gemonteerde conditioning-producten herontworpen. De Vertiv™ Liebert® PDX werd uitgebreid met variabele snelheidscompressors en ook de chilled water-lijn werd vernieuwd met de Vertiv™ Liebert® PCW.

Kijk voor meer informatie over het thermal management-portfolio op de website van Vertiv.Over Vertiv
Vertiv brengt hardware, software, analyse en service samen om ervoor te zorgen dat de vitale toepassing van zijn klanten continu kunnen draaien, optimaal presteren en meegroeien met hun zakelijke behoeften. Vertiv lost de belangrijkste uitdagingen op waarmee datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële locaties van nu te maken hebben met een portfolio van stroom-, koelings- en IT-infrastructuuroplossingen en diensten die zich uitstrekken van de cloud tot de edge van het netwerk. Het hoofdkwartier staat in Columbus, Ohio en Vertiv heeft zo’n 20.000 medewerkers waarmee ze zaken doen in meer dan 130 landen. Bezoek Vertiv.com voor meer informatie en het laatste nieuws van Vertiv.

Vertiv op de beurs
In december 2019 kondigde Vertiv aan dat het een beursgenoteerd bedrijf wordt als gevolg van de fusie met GS Acquisition Holdings Corp (NYSE: GSAH, GSAH.U, GSAH WS). De transactie is inmiddels een feit. Vanaf dit moment worden de aandelen Vertiv verhandeld onder NYSE: VRT.

Meer informatie over de transactie, de datacentertrends voor 2020 en de datacenteroplossingen van Vertiv is te vinden op Vertiv.com.
Laatste van Vertiv  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 14 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Vertiv contact  

Logo Vertiv

  +31 (0)76 578 1620
  vertiv@lvtpr.com
  www.vertivco.com/en-emea
Vertiv sociaal  


Vertiv tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88044 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7696 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com