Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (222 dagen geleden)
Bedrijf:

COVID-19: alarmerende situatie, snel schakelen is noodzakelijk

Sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland, is het telefoonverkeer naar zorginstanties fors toegenomen. In deze crisissituatie staan zorgorganisaties extra onder druk; dat geldt zowel voor ziekenhuizen als verpleeg-en verzorgingstehuizen en de eerstelijnszorg. Vcare adviseert graag over de mogelijke aanpassingen in het communicatieproces, zoals het inzetten van beeldzorg. Het devies daarbij: bescherm uzelf, uw personeel en uw patiënten.

“Beeldzorg houdt virussen op afstand”
Met Video connect kan er eenvoudig en veilig een beeldverbinding gemaakt worden met de patiënt, zonder dat de patiënt daar iets voor hoeft te downloaden of installeren. Op deze manier worden zowel personeel als patiënten beschermd tegen besmetting: de patiënt kan gehoord én gezien worden, zonder dat er een fysieke ontmoeting nodig is. Deze oplossing is ook eenvoudig en snel in te richten voor niet-Vcare klanten.

Beeldzorg als e-consult
De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft aangekondigd dat ziekenhuizen vanaf heden het eerste consult ook digitaal mogen voeren. Zo kunnen ze voorkomen dat patiënten naar het ziekenhuis gaan terwijl dat niet noodzakelijk is. Voor het digitale consult ontvangen ziekenhuizen tijdelijk dezelfde vergoedingen van de zorgverzekeraar als voor een regulier eerste consult.

De voordelen op een rij:
 • Meekijken met de patiënt
  Doordat u de patiënt kunt zien, kan de urgentie beter bepaald worden. U ziet sneller welke hulp nodig is en hoe acuut. Zo werkt u efficiënter en effectiever.

 • Minder drukte in de praktijk
  Doordat de urgentie van zorg beter wordt bepaald, hoeven minder patiënten naar de praktijk, huisartsenpost of het ziekenhuis te komen. Zo verlaagt u ook het besmettingsgevaar voor medewerkers en andere patiënten.

 • Eenvoudig in gebruik
  Video connect werkt direct. De patiënt hoeft niets te downloaden en heeft geen inlog nodig. Een smartphone met camera is het enige wat nodig is. Vcare Video connect is ook beschikbaar voor niet-klanten.

 • Veiligheid en privacy
  Beelden worden volledig encrypted en niet opgeslagen. De beeldverbinding is eenzijdig: de zorgverlener wordt niet in beeld gebracht.
Video connect is ook in te richten voor organisaties die nog geen klant zijn bij Vcare.

Andere mogelijkheden
Wat kan Vcare verder doen om uw stroom aan zorgvragen beter aan te kunnen en tegelijkertijd medewerkers te beschermen? De enorme vraag naar informatie en tegelijkertijd het dwingende advies om fysiek contact te vermijden, maken aanpassingen in het zorgcommunicatieproces noodzakelijk. Vcare biedt haar klanten hiertoe de volgende mogelijkheden:
 • Aangepaste meldteksten
  Veel mensen bellen uit voorzorg of om informatie over COVID-19 te krijgen. Om deze groep bellers van de benodigde informatie te voorzien, wordt met een aanvullende optie in het keuzemenu de optie geboden een meldtekst te beluisteren met meer informatie over het coronavirus.

 • Thuiswerkplekken
  Het kan voorkomen dat uw post, praktijk of afdeling tijdelijk gesloten wordt of dat het wenselijk is dat mensen thuis werken. Wij helpen graag om thuis of op een (andere) uitwijklocatie een werkplek in te richten, waardoor gesprekken op de reguliere manier opgenomen kunnen worden uit de wachtrijen en worden doorverbonden en afgehandeld.
Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Het coronavirus treft onze gehele maatschappij. In haar rol als communicatiepartner voor alle zorgverleners en patiënten biedt Vcare ook beeldzorg voor niet-klanten.

Voor meer informatie over de oplossingen die Vcare kan realiseren, voor zowel klanten als niet-klanten, kunt u contact opnemen via 088-4800 900 of info@vcareconnect.nl.

https://www.vcareconnect.nl/oplossingen-in-crisissituatie/

Boilerplate
Vcare is een toonaangevende aanbieder van communicatietechnologieën, gericht op het verbeteren van werkprocessen binnen de zorg. De multichannel communicatieoplossingen optimaliseren de bereikbaarheid van zorgspecialisten, waardoor de zorgvraag altijd adequaat beantwoord kan worden.

Vcare is absolute marktleider bij de huisartsenposten, waardoor 13,5 miljoen inwoners van Nederland ‘s avonds en in het weekend probleemloos, via het Vcare-platform, een zorgspecialist kunnen bereiken. Het hoofdkantoor van Vcare is gevestigd in Enschede, met een tweede vestiging in Schiphol-Rijk. Circa vijftig medewerkers ontwikkelen dagelijks innovatieve communicatietechnologieën om een belangrijke efficiëntieslag te kunnen realiseren. Uiteraard is Vcare ISO en NEN 5710 gecertificeerd. Voor nieuws over Vcare kunt u terecht op www.vcareconnect.nl

Vcare is een geregistreerd merk van V-TEL ICT B.V.
Laatste van Vcare connect  
COVID-19: alarmerende situatie, snel schakelen is noodzakelijk

Vtel benadrukt focus op zorg met nieuwe naam Vcare connect

Vtel en ICT Spirit intensiveren samenwerking
Geplaatst:
Verstreken tijd: 222 dagen
Vcare connect contact  

Logo Vcare connect

  088-4800900
  www.vcareconnect.nl
Vcare connect sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Cisco
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Extreme Networks
Logo IFS
Logo Pegasystems
Logo Unit4
Logo Motiv ICT Security
Logo VSL
Logo Schneider Electric
Logo Cisco
Logo Ivanti
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89561 persberichten
- 5812 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8937 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com