Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Datum: (82 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

KnowBe4 kondigt samenwerking aan met KPN Security

Belangrijke stap in het uitbreiden van ‘New-school Security Awareness Training’ in Nederland

Utrecht, 17 maart 2020KnowBe4 breidt zijn wereldwijde partnernetwerk uit door een strategische samenwerking met KPN Security. Dit maakt de leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing vandaag bekend. KnowBe4 wordt daarmee onderdeel van het KPN Security-consultancy portfolio, dat risico’s in kaart brengt voor bedrijven. KPN Security vergroot hiermee de digitale weerbaarheid van zijn klanten en ontwikkelt een solide securitybeleid: niet reactief, maar risicogebaseerd. Het KnowBe4-partnerprogramma ondersteunt een wereldwijd netwerk van resellers, VAR’s, MSP’s en MSSP’s. KnowBe4 helpt hen met pre- en post-sales en technische ondersteuning.

Jeffrey de Graaf, Managing Director EMEA van KnowBe4: “Op social engineering gebaseerde aanvallen vormen een steeds groter probleem voor Nederlandse organisaties en consumenten. KPN Security is een vooraanstaande Nederlandse speler op het gebied van cybersecurity met een grote reikwijdte in de markt. Met deze samenwerking krijgen de klanten van KPN Security toegang tot de mogelijkheden van security awareness-training bij het vergroten van hun weerbaarheid tegen op social engineering gebaseerde technieken zoals phishing.”

Marcel van Oirschot, Executive VP KPN Security: “Voor cybercriminelen is een phishingaanval een effectief middel om een organisatie binnen te dringen. Het herkennen van zo’n aanval is dus van groot belang. Hierbij is het belangrijk dat de medewerkers een continue leercurve doorlopen, zodat zij zich altijd bewust zijn van de actuele risico’s die specifiek van toepassing zijn op hun organisatie en de eigen rol binnen die organisatie. Om echt te ontdekken of een organisatie goed beschermd is tegen een phishingaanval, kunnen zij eigenlijk maar één ding doen: zelf een aanval uitvoeren. Om dit op een veilige en gecontroleerde manier te doen, maakt KPN Security gebruik van het platform van KnowBe4. Wij zien dit als een waardevolle aanvulling bij de uitvoering van security awareness-programma’s voor onze klanten.”Voor meer informatie

Whizpr
Paul Maris / Willem Roosjen
e-mail: knowbe4@whizpr.nl
Tel: 0317 - 410483

KnowBe4
Jelle Wieringa
E-mail: jellew@knowbe4.com
Tel: 06-11629696Over KnowBe4
KnowBe4, leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, wordt wereldwijd door meer dan 30.000 organisaties gebruikt. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awarenesstrainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-training op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Tienduizenden organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.

Over KPN Security
KPN Security speelt al decennialang een cruciale rol bij het beveiligen van de kritieke infrastructuur van Nederlandse organisaties. Dagelijks helpen we meer dan 1.200 klanten dievertrouwen op onze kennis en kunde, en op de meest uitgebreide securityportfolio die op demarkt beschikbaar is. We bieden niet alleen ijzersterke kant-en-klare securityoplossingen vooridentity en privacy, maar we beschikken ook over een volledig dienstenpakket voor managedsecurity.

Met ruim 400 securityprofessionals zijn we de grootste Managed Security Service Provider(MSSP) van Nederland en marktleider op de Nederlandse IT-securitymarkt. Daar hoort ook eenstate of the art Security Operations Center bij. Vanuit ons SOC beveiligen en bewaken onzesecurityspecialisten de ICT-infrastructuur van KPN en haar zakelijke klanten. Zodat zij metvertrouwen de kansen van de digitale wereld kunnen benutten.Kijk voor meer informatie op: https://www.kpn.com/zakelijk/security.htm
Laatste van KnowBe4  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 82 dagen
KnowBe4 contact  

Logo KnowBe4

KnowBe4 sociaal  


KnowBe4 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl