www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR

2512 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (2 jaar en 149 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Nieuwe WiFi 6 accesspoint van Zyxel

Zyxel verbetert digitale prestaties van hotels, scholen en bedrijven met nieuwe accesspoints voorzien van WiFi 6-technologie (11ax)

Hoofddorp, 16 maart 2020 - Zyxel Networks, biedt end-to-end oplossingen op het gebied van netwerktechnologie en introduceert een nieuwe Access Point (AP) met ondersteuning voor WiFi 6, de WAX650S. Deze nieuwe generatie AP’s biedt 40 procent snellere gegevensoverdracht. De WAX650S is ontworpen voor hotels, middelgrote en kleine bedrijven, scholen of woonruimtes met een hoge dichtheid en vereenvoudigt het leven van studenten en docenten door het probleem van netwerkcongestie in computerinfrastructuren te vermijden.

Zyxel's nieuwe product met WiFi 6-ondersteuning, WAX650S, biedt snelle ononderbroken communicatie en kan problemen zoals trage downloadtijden en het haperen of storen van het beeld tijdens het bekijken van 4K-video voorkomen. Volgens Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux, maken Zyxel's WiFi 6 AP’s betrouwbare videoconferenties mogelijk in ultra HD-kwaliteit. Bij 4K-videovergaderingen heeft elke gebruiker 40 Mbit/s bandbreedte nodig. AP’s met WiFi 6-ondersteuning kunnen eenvoudig de totale bandbreedte van het netwerk vergroten. De nieuwe accesspoint kan elke gebruiker een ultra HD video-ervaring bieden, en de latency tot 10 ms verlagen bij problemen in de internetnetwerkinfrastructuur.

Meer apparaten aansluiten
Dankzij de ondersteuning van OFDMA- en BSS-color-technologie kan de WAX650S veel apparaten met dezelfde snelheid op internet aansluiten, zonder beperkingen aan de capaciteit van de bandbreedte. Dankzij deze functie kunnen bijvoorbeeld alle apparaten van studenten die zijn aangesloten op het access point in scholen, eenvoudig en zonder vertraging multimediaal onderwijsmateriaal downloaden.

Dit verbetert de kwaliteit van het digitale leven op scholen en biedt ononderbroken communicatievrijheid in klaslokalen. Met het nieuwe product kunnen veel meer studenten en docenten comfortabel online werken.

Oplossing tegen interferentie
Met de nieuwe intelligente antennetechnologie van Zyxel wordt het probleem van kanaalinterferentie geëlimineerd en de netwerkprestaties gemaximaliseerd. Zo kan iedereen die tegelijkertijd van hetzelfde snelle netwerk profiteren in drukke omgevingen, zoals hotels, ziekenhuizen, campussen en fabrieken.

Het frequent gebruik van nieuwe technologieën in digitale bedrijven vereist een sterke netwerkinfrastructuur. Met deze nieuwe accesspoint wil Zyxel een perfecte infrastructuurervaring bieden voor bedrijven van elke omvang.

Flexibiliteit met Nebula Flex
De 11ax AP-serie kan ook worden geïntegreerd met de NebulaFlex-oplossing van Zyxel en wordt geleverd met een pro-pack licentie van één jaar. Door te integreren met Nebula kunnen scholen profiteren van het cloudnetwerk en hun systemen op afstand beheren zonder een speciaal IT-team. Een Nebula pro-pack garandeert ononderbroken communicatie door zijn rapportage-opties die de mogelijkheid bieden om draadloos netwerkverkeer te monitoren, netwerkprestaties te controleren, problemen snel te detecteren en erop te reageren.

De WAX650S AP bevat ook voordelen als 5 Gb ethernet-ondersteuning voor een snellere draadloze omgeving en WiFi 6 standaard multi-gig-snelheid.

De WAX650S is vanaf heden verkrijgbaar.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T:+31 (0) 20 2050422
E:margreet@lubbersdejong.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel voegt bescherming tegen cyberaanvallen toe aan Nebula Cloud Networking-oplossing

Zyxel breidt activiteiten uit in België en Luxemburg

Zyxel helpt gebruikers volledige potentieel van next-gen apparaten te benutten met nieuwe Multi-Gigabit switches
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 149 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92344 persberichten
- 6072 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10914 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR