www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2496 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (252 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Nieuwe WiFi 6 accesspoint van Zyxel

Zyxel verbetert digitale prestaties van hotels, scholen en bedrijven met nieuwe accesspoints voorzien van WiFi 6-technologie (11ax)

Hoofddorp, 16 maart 2020 - Zyxel Networks, biedt end-to-end oplossingen op het gebied van netwerktechnologie en introduceert een nieuwe Access Point (AP) met ondersteuning voor WiFi 6, de WAX650S. Deze nieuwe generatie AP’s biedt 40 procent snellere gegevensoverdracht. De WAX650S is ontworpen voor hotels, middelgrote en kleine bedrijven, scholen of woonruimtes met een hoge dichtheid en vereenvoudigt het leven van studenten en docenten door het probleem van netwerkcongestie in computerinfrastructuren te vermijden.

Zyxel's nieuwe product met WiFi 6-ondersteuning, WAX650S, biedt snelle ononderbroken communicatie en kan problemen zoals trage downloadtijden en het haperen of storen van het beeld tijdens het bekijken van 4K-video voorkomen. Volgens Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux, maken Zyxel's WiFi 6 AP’s betrouwbare videoconferenties mogelijk in ultra HD-kwaliteit. Bij 4K-videovergaderingen heeft elke gebruiker 40 Mbit/s bandbreedte nodig. AP’s met WiFi 6-ondersteuning kunnen eenvoudig de totale bandbreedte van het netwerk vergroten. De nieuwe accesspoint kan elke gebruiker een ultra HD video-ervaring bieden, en de latency tot 10 ms verlagen bij problemen in de internetnetwerkinfrastructuur.

Meer apparaten aansluiten
Dankzij de ondersteuning van OFDMA- en BSS-color-technologie kan de WAX650S veel apparaten met dezelfde snelheid op internet aansluiten, zonder beperkingen aan de capaciteit van de bandbreedte. Dankzij deze functie kunnen bijvoorbeeld alle apparaten van studenten die zijn aangesloten op het access point in scholen, eenvoudig en zonder vertraging multimediaal onderwijsmateriaal downloaden.

Dit verbetert de kwaliteit van het digitale leven op scholen en biedt ononderbroken communicatievrijheid in klaslokalen. Met het nieuwe product kunnen veel meer studenten en docenten comfortabel online werken.

Oplossing tegen interferentie
Met de nieuwe intelligente antennetechnologie van Zyxel wordt het probleem van kanaalinterferentie geëlimineerd en de netwerkprestaties gemaximaliseerd. Zo kan iedereen die tegelijkertijd van hetzelfde snelle netwerk profiteren in drukke omgevingen, zoals hotels, ziekenhuizen, campussen en fabrieken.

Het frequent gebruik van nieuwe technologieën in digitale bedrijven vereist een sterke netwerkinfrastructuur. Met deze nieuwe accesspoint wil Zyxel een perfecte infrastructuurervaring bieden voor bedrijven van elke omvang.

Flexibiliteit met Nebula Flex
De 11ax AP-serie kan ook worden geïntegreerd met de NebulaFlex-oplossing van Zyxel en wordt geleverd met een pro-pack licentie van één jaar. Door te integreren met Nebula kunnen scholen profiteren van het cloudnetwerk en hun systemen op afstand beheren zonder een speciaal IT-team. Een Nebula pro-pack garandeert ononderbroken communicatie door zijn rapportage-opties die de mogelijkheid bieden om draadloos netwerkverkeer te monitoren, netwerkprestaties te controleren, problemen snel te detecteren en erop te reageren.

De WAX650S AP bevat ook voordelen als 5 Gb ethernet-ondersteuning voor een snellere draadloze omgeving en WiFi 6 standaard multi-gig-snelheid.

De WAX650S is vanaf heden verkrijgbaar.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T:+31 (0) 20 2050422
E:margreet@lubbersdejong.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel ondersteunt mkb’ers in zwaar weer met verbeterde security firewall portfolio

Zyxel's Armor G5 router ontketent volledige kracht van WiFi 6 voor thuisgebruikers

Zyxel Networks ontwikkelt het meest uitgebreide WiFi 6 AP-portfolio voor mkb
Geplaatst:
Verstreken tijd: 252 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo Ivanti
Logo Workfront
Logo Descartes
Logo Flanderijn
Logo Online Academy
Logo Red Hat, Inc.
Logo XpertHR
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Unit4
Logo Pegasystems
Logo Banking Circle
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89800 persberichten
- 5832 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9136 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl