www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 65 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

ATS Applied Tech Systems kiest strategisch voor Thinkwise low-code platform

Apeldoorn, 12 maart 2020 – ATS Applied Tech Systems, een onafhankelijke IT-dienstverlener voor de maakindustrie, kiest voor het Thinkwise Platform om organisaties beter te kunnen helpen met het moderniseren van legacy-software en hun digitale transformatie. Met het low-code platform is ATS in staat om met minder developers veel sneller meer software voor hun klanten te realiseren.

ATS Applied Tech Systems is een van oorsprong Nederlands bedrijf, dat gespecialiseerd is in industriële automatisering, met kantoren in 25 landen. Het bedrijf realiseert hoofdzakelijk softwareoplossingen voor de maakindustrie, soms in combinatie met hardware.Om in te spelen op de toenemende vraag van klanten naar software op maat koos het bedrijf voor het Thinkwise Platform.

“Er is tekort aan goede programmeurs op de markt,” zegt Rob Valent, Managing Director bij ATS Applied Tech Systems. “We zochten daarom een manier om sneller software te realiseren. Thinkwise biedt ons een uitstekende oplossing, want met dit low-code platform besparen we nu al een derde op de hoeveelheid uren die we moeten besteden aan programmeren. Dat is boven verwachting. De eerste projecten voor klanten zijn inmiddels succesvol afgerond en onze klanten zijn heel enthousiast over Thinkwise. Wij hebben veel vertrouwen in het platform, de support en de organisatie.”

Legacy vervangen
Klanten van ATS hebben steeds meer behoefte aan software op maat. Volgens Valent is er veel vraag naar oplossingen om diverse best-of-breed softwarepakketten te integreren, maar ook steeds meer om legacy-software te vervangen en daarmee meer waarde te creëren voor klanten.

Valent: “Onze klanten gebruiken vaak legacy-oplossingen van pakketleveranciers, waar door de jaren heen veel aan is geconfigureerd en maatwerk op is ontwikkeld. Wij krijgen veel vragen om dit soort oplossingen voor ze te moderniseren, omdat die niet commercieel beschikbaar zijn. Thinkwise is specifiek gericht op het vervangen van legacy, wat ons in staat stelt om deze software voor onze klanten te moderniseren op basis van een flexibel low-code fundament.”

Ook onder de ontwikkelaars van ATS is het low-code platform enthousiast ontvangen. De medewerkers waren al vanaf het begin heel positief over Thinkwise. Na een korte training is gestart met een pilot van twee weken, waarna ze zelfstandig projecten konden realiseren. “Inmiddels willen steeds meer medewerkers leren met het low-code platform werken. Niet omdat het moet, maar omdat ze het graag willen. Met Thinkwise ben je veel meer aan het modelleren dan programmeren, en de software is vervolgens automatisch beschikbaar op alle devices zoals desktop, tablet en mobiel. Daardoor kunnen ze onze klanten veel sneller van een werkende oplossing voorzien.”

Low-code is de toekomst
Een van de opvallendste voordelen van Thinkwise is volgens Valent dat je met meer belanghebbenden in een organisatie over software kunt praten: “In de ontwikkelomgeving werk je met een grafisch overzicht van hoe je processen eruit zien. Daardoor kun je er veel makkelijker met verschillende mensen binnen de organisatie over praten, zonder dat je daadwerkelijk naar de software kijkt. Bij traditionele softwareontwikkeling heb je door de technische barrière toch vaak met verschillende inzichten te maken over hoe iets werkt of zou moeten werken.”

Verder kan ATS voor zijn klanten veel sneller wijzigingen in software doorvoeren. Valent: “Voor bedrijven in de maakindustrie zijn de veranderingen vrijwel constant. Ze moeten bijvoorbeeld aan allerlei marktcondities voldoen en op nieuwe regelgeving reageren. Met Thinkwise kunnen ze veel sneller meegaan in die ontwikkelingen. Low-code is geen fase die voorbij gaat. Ik verwacht dat deze manier van software ontwikkelen heel belangrijk wordt voor onze industrie.”

ATS Applied Tech Systems is een interessante partner voor Thinkwise om bedrijven in de maakindustrie van flexibel aanpasbare software voor hun bedrijfskritische systemen te voorzien. Rogier van Konijnenburg, Senior Partnermanager van Thinkwise: “ATS wil zijn relaties in staat stellen om sneller in te kunnen spelen op de wensen van medewerkers en klanten, waardoor zij nog succesvoller kunnen worden. Wij zijn trots op de strategische keuze voor het Thinkwise Platform.”

###

Over ATS Applied Tech Systems
ATS Applied Tech Systems is deIndependentSolution Provider voorSmart Digital Transformation. Het bedrijf heeft een passie voor automatisering, kwaliteit en IT en levert een tastbare zakelijke meerwaarde voor zijn klanten over de hele wereld. Meer informatie: www.ats-global.com

Over Thinkwise
Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers. Thinkwise is opgericht in 2002 en het platform wordt gebruikt in meer dan 30 landen. Meer informatie:www.thinkwisesoftware.com.

Voor de redactie:

Thinkwise
Contactpersoon: Janine Worst
E-mail: jworst@thinkwisesoftware.com
www.thinkwisesoftware.com
Laatste van Thinkwise  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 65 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Thinkwise contact  

Logo Thinkwise

Thinkwise sociaal  


Thinkwise tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl