www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl
2522 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 32 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: carolijn peelen bv

Informa Markets werkt aan Data Intelligence met Collibra

om omzetgroei te verhogen

BRUSSEL/LONDEN, 12 maart 2020 - Collibra, het Data Intelligence-bedrijf, kondigt een samenwerking aan met het internationale Informa Markets, dat wereldwijd meer dan 550 merken helpt om strategische waarde uit hun data te halen en groei te realiseren door midddel van beurzen en exposities, specialistische content en gebruiksvriendelijke data-oplossingen.

Onder meer door snelle groei en overnames heeft Informa Markets te maken met ongelijksoortige en losgekoppelde informatie. Deze lastig aan elkaar te relateren informatie vraagt om een systeem dat de verschillen begrijpt en definieert, zodat alle data maximaal kan worden benut ten behoeve van Informa Markets’ klanten.

"Data vormt de basis van onze transformatie aanpak en we investeren in het creëren van uniform datamanagement. Dankzij uniforme data kunnen we onze klanten nog effectiever met kopers en verkopers in contact brengen. Dit is een echte game-changer voor ons", aldus Richard Brook, EVP Marketing bij Informa Markets. “Collibra is onze partner voor het creëren van de basis voor informatiemanagement, specifiek voor hoe we toegang krijgen tot gegevens en deze beheren en vertrouwen. Collibra stelt ons in staat om onze data maximaal te benutten, waardoor we onze marktpositie verder versterken.”

Collibra zal Informa Markets helpen de toegang tot data te verbeteren en een effectief proces voor het managen van referentiedata te implementeren. Informa Markets is internationaal actief in tien verschillende sectoren waar veel informatie in omgaat. Dankzij Collibra kunnen extra mogelijkheden voor groei worden aangeboord, aanvullend aan het standaard businessmodel.

"Informa Markets is een fantastisch voorbeeld van een organisatie die niet alleen de kracht van data begrijpt, maar dit ook daadwerkelijk inzet ten voordele van het bedrijf en haar klanten," zei Felix Van de Maele, CEO en medeoprichter van Collibra. “Collibra is het ideale platform voor organisaties zoals Informa Markets, die met effectieve Data Intelligence willen groeien. We kijken ernaar uit Informa te ondersteunen in haar groeiambities.”

Over Informa Markets
Informa Markets creëert platforms voor bedrijven en gespecialiseerde markten om zaken te doen, te innoveren en te groeien. Het portfolio bestaat uit meer dan 550 internationale B2B-evenementen en -merken in onder andere Healthcare & Pharmaceuticals, Infrastructure, Construction & Real Estate, Fashion & Apparel, Hospitality, Food & Beverage en Health & Nutrition. Het bedrijf biedt klanten en partners wereldwijd de mogelijkheid om awareness te creëren, ervaring op te doen en zaken te doen via persoonlijke tentoonstellingen, gespecialiseerde digitale inhoud en bruikbare data-oplossingen. Als 's werelds toonaangevende organisator van beurzen biedt Informa Markets een gevarieerd aanbod en helpt het haar klanten 365 dagen per jaar bij het behalen van maximaal rendement.

Meer informatie: www.informamarkets.com

Over Collibra
Collibra is de Data intelligence company. We versnellen betrouwbare bedrijfsresultaten door de juiste data, inzichten en algoritmen met alle data citizens te verbinden. Ons cloud-gebaseerde platform verbindt business en IT ten behoeve van een datagestuurde cultuur voor de digitale onderneming. Organisaties wereldwijd kiezen Collibra om de waarde van hun data te ontgrendelen en om te zetten in een strategisch, competitief voordeel. Collibra is wereldwijd actief, met kantoren in de VS, België, Australië, Tsjechië, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Voor meer informatie, bezoek   collibra.com.

Media contact
Carolijn Peelen,  carolijn@peelen.nu, +31(0)6 53280936
Laatste van Collibra  
Sofina verwerft minderheidsbelang in Collibra

Collibra introduceert Data Intelligence Cloud

Collibra haalt $112,5 miljoen op om bedrijven te helpen datagestuurd beslissingen te nemen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 32 dagen
PR contact  

Logo carolijn peelen bv
Collibra contact  

Logo Collibra

  +32 2 894 79 60
  pr@collibra.com
  www.collibra.com
Collibra sociaal  


Collibra tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo NorthC Datacenters
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90837 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10089 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com