www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (116 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

CompTIA lanceert tool om opkomende technologieën te beoordelen

Gratis Emerging Technology Innovation Assessment Tool helpt bedrijven bij het bepalen van hun innovatiebereidheid

Amsterdam, 11 maart 2020 CompTIA, de toonaangevende brancheorganisatie voor de wereldwijde IT-sector, lanceert de Emerging Technology Innovation Assessment Tool: een gratis hulpmiddel dat bedrijven helpt te bepalen op welke fronten zij klaar zijn om te innoveren. Daarnaast biedt de tool informatie over de stappen die een organisatie moet zetten om haar activiteiten uit te breiden. De tool is ontwikkeld door de CompTIA Emerging Technology Community.

“Het enthousiasme over nieuwe technologie wordt vaak getemperd door onzekerheid of een organisatie erin slaagt deze technologie goed te ondersteunen”, zegt Michael Haines, Director of Partner Incentive Strategy and Program Design bij Microsoft en voorzitter van de CompTIA Emerging Technology Community. “De tool die we nu hebben ontwikkeld, biedt beslissers de informatie die ze nodig hebben om te bepalen in welke mate hun organisatie klaar is om te profiteren van innovaties.”

De Emerging Technology Innovation Assessment Tool vraagt organisaties om zichzelf op drie punten te beoordelen.
  1. Heeft de organisatie een bedrijfscultuur die innovatief is en gebaseerd op investeringen, commitment van het management en samenwerking tussen medewerkers?
  2. Is er sprake van een organisatorische infrastructuur voor wat betreft strategie, visie, alignment, adoptie en communicatie om het invoeren van innovaties te ondersteunen?
  3. Hebben de medewerkers binnen hun dagelijkse werkzaamheden de ruimte om nieuwe werkwijzen te gebruiken en nieuwe resultaten te behalen?
Een bedrijf scoort op elk van deze categorieën tussen de nul en vijftien punten, en bepaalt daarmee de geschiktheid om te innoveren. De tool biedt ook sterktes, zwaktes en aanbevelingen voor vervolgstappen. Die zijn te vinden in de synopsis die elk bedrijf na het afronden van de assessment ontvangt.

Recent onderzoek van CompTIA wees uit dat een meerderheid van de managers (54 procent) positief denkt over opkomende technologieën. 21 procent is enthousiast én ongerust. Budgettaire beperkingen, het beperken van risico’s, het ontbreken van een duidelijke businesscase en onduidelijkheid over de beschikbare opties zijn de belangrijkste factoren waarom een organisatie het voor wat innovatie betreft, rustig aan doet.

“Onduidelijkheid en onzekerheid onder gebruikers zijn begrijpelijk als we kijken naar de enorme snelheid van innovatie, en naar de breedte van technologische opties”, zegt Maddy Martin, Head of Growth and Education bij Smith.ai en vicevoorzitter van de CompTIA Emerging Technology Community. “Wij denken dat deze innovatie-assessmenttool enige helderheid kan brengen in de discussie bij bedrijven over opkomende technologieën.”

De CompTIA Emerging Technology Innovation Assessment Tool is beschikbaar op https://surveys.comptia.org/s3/Emerging-Tech-Assessment-Grid.

De Emerging Technology Community van CompTIA benut de collectieve kennis en expertise van alle leden om bedrijven te helpen hun weg te vinden binnen het complexe gebied van opkomende technologieën. De community identificeert de meest impactvolle technologieën en hoe deze in de business het best benut kunnen worden. Meer informatie is te vinden op www.comptia.org/membership/communities-and-councils/emerging-technology-community.Over CompTIA
De Computing Technology Industry Association (CompTIA) is de leidende stem van, en pleitbezorger voor het wereldwijde IT-ecosysteem van 5 miljard dollar en de ruim 50 miljoen industrie- en techprofessionals die de technologie ontwerpen en implementeren, die de wereldeconomie aandrijven. Door middel van opleidingen, trainingen, certificeringen, belangenbehartiging, filantropie, marktonderzoek en lidmaatschapsprogramma's is CompTIA de hub voor het optimaliseren van de technologische industrie en haar personeel. Ga naar www.comptia.org voor meer informatie.
Laatste van CompTIA  
CompTIA introduceert online testen voor zijn toonaangevende certificeringsexamens

CompTIA schrapt kosten voor online lessen over de grondbeginselen van informatietechnologie

CompTIA lanceert tool om opkomende technologieën te beoordelen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 116 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
CompTIA contact  

Logo CompTIA

  (630) 678 - 8300
  www.comptia.org
CompTIA sociaal  


CompTIA tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl