www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (312 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Geld besparen? Verwarm slimmer!

Amsterdam, 10 maart 2020 – Wereld Energie-efficiëntiedag had dit jaar één doel: mensen bewuster maken van de manieren waarop ze kunnen besparen. Wat alvast kan helpen is eens na te gaan hoe jij je huis verwarmt. Met deze vijf tips bescherm je het milieu én verlaag je je verwarmingskosten!

Radiators moeten ademen…
Radiators zitten vaak weggestopt of worden volledig geblokkeerd door banken, tafels, stoelen of gordijnen. Niks aan de hand zou je zeggen, maar het is een enorme energieverspilling. Door zulke obstakels kan de lucht namelijk niet goed circuleren. Echt behaaglijk wordt het op die manier nooit,  met als gevolg dat je de thermostaat weer een paar graden hoger zet. Geef je verwarming wat ‘ademruimte’, dan verwarm je je huis veel efficiënter. 

… en wij ook 
Afhankelijk van het type radiator hoopt zich vooral in de zomermaanden vuil op - bovenop en in de radiator. En dat is slecht voor de verwarmcapaciteit, voor mensen die last hebben van allergieën en voor de slijmvliezen van hen die niet allergisch zijn. Het resultaat? Verkoudheids- en griepvirussen verspreiden zich veel gemakkelijker. Maak je radiator regelmatig schoon – dat is niet alleen gezonder voor jezelf, maar ook voor je portemonnee. 

Even onder de knie krijgen 
Weet wanneer je wel en juist niet aan de knop van je thermostaat moet draaien. Verwarm bijvoorbeeld geen kamers die je overdag niet gebruikt en houd de temperatuur van keuken en slaapkamer sowieso iets onder de twintig graden. Heb je dit patroon eenmaal onder de knie, dan bespaar je heel simpel geld: voor elke graad lager zo’n 6 procent voor die specifieke ruimte. Nog een tip: zet de thermostaat niet heel hoog om de kamer snel warm te krijgen - dan gaat alleen de doeltemperatuur omhoog. Het is veel slimmer om de thermostaat meteen op de juiste temperatuur in te stellen. Wil je overdag energie besparen zonder ’s avonds in een koud huis thuis te komen? Dan zijn er slimme warmteregelaars die je verwarming op elk gewenst moment kunnen aanzetten. 

Ventileren: maak er een gewoonte van 
Deze tip heb je vast al vaker gehoord. Toch doen veel mensen het niet: ventileren. Laat een kamer altijd even kort goed luchten en zet voordat je dit doet de radiator uit. Zet meerdere ramen open voor een goede luchtstroom. Na zo’n vijf tot tien minuten kunnen de ramen dicht en de radiators weer aan. Het lijkt misschien veel gedoe om dit een paar keer per dag te doen, maar je krijgt er betere lucht van en je bespaart meer. 

Slimmer wonen, lekker besparen 
Met de smart-home-oplossingen van devolo gaat je comfort omhoog en bespaar je geld. Slimme automatiseringssystemen zoals devolo Home Control zorgen ervoor dat elke kamer op de gewenste tijd tot de gewenste temperatuur wordt verwarmd. Daarvoor moeten de oude thermostaten in een paar eenvoudige stappen vervangen worden door de slimme thermostaten. Daarna kun je de gewenste temperatuur op de app instellen en hier ook aangeven hoe laat de verwarming aan moet. De thermostaten werken ook samen met slimme deur- en venstercontacten om ervoor te zorgen dat de temperatuur automatisch omlaag gaat als een kamer wordt gelucht en weer omhoog als de ramen dicht zijn.Over devolo 
devolo maakt de woning intelligent en het stroomnet slim. Privéklanten brengen met Powerline-adapters van devolo highspeed dataverbindingen in elke ruimte. Internationaal zijn er ongeveer 40 miljoen dLAN®-adapters in gebruik. Bovendien ontdekken klanten met devolo Home Control de mogelijkheden van het Smart Home – snel in te richten, naar wens uitbreidbaar en makkelijk per smartphone te bedienen. Als OEM-partner past devolo zijn producten en oplossingen aan de individuele behoeften van internationale telecombedrijven aan. Op professioneel terrein biedt de ombouw van de energievoorzieningsinfrastructuur bovendien kansen: met devolo-oplossingen kunnen nieuwe Smart Grids realtime bewaakt en geregeld worden, en zijn volledig nieuwe diensten te realiseren. devolo is opgericht in 2002 en telt momenteel ongeveer driehonderd medewerkers. De wereldmarktleider op Powerline-gebied is met eigen vestigingen en via partners in negentien landen vertegenwoordigd.
Laatste van devolo  
International Internet Day: datanetwerken en thuisnetwerk steeds sneller

World Music Day 2020: aantal abonnementen muziekstreamingdiensten stijgt

De slimme oplossing tegen zwakke WiFi: devolo WiFi Repeater+ ac
Geplaatst:
Verstreken tijd: 312 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
devolo contact  

Logo devolo

  +31 (0)30 65 65 070
  devolo@lvtpr.com
  www.devolo.nl
devolo sociaal  


devolo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo SORSIT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Logo Boertien Vergouwen Overduin
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90122 persberichten
- 5873 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9458 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers