www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (93 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel ontvangt prijs van ICSA Labs voor 20 jaar uitmuntende security

Zyxel sluit zich aan bij vijf leveranciers die ooit erkend werden voor twee decennia certificering op rij

Hoofddorp, 5 maart 2020 - Zyxel Networks, leverancier van veilige, AI- en cloud oplossingen voor bedrijven en thuis, kreeg de prijs voor 20 jaar Excellence in Information Security Testing (EIST) van ICSA Labs. Het Taiwanese bedrijf is daarmee wereldwijd één van slechts vijf bedrijven die deze onderscheiding ontvingen.

De EIST Awards worden jaarlijks uitgereikt. Hiermee erkent ICSA Labs leveranciers die de toewijding, discipline en middelen hebben getoond die nodig zijn om ICSA Labs' third-party certificering van hun beveiligingsproducten te ontvangen gedurende 5, 10, 15 of 20 opeenvolgende jaren.

"Eén keer slagen voor de EIST-test is al een prestatie die iedereen in onze branche begeert. En terecht. Om 20 jaar op rij erkend te worden is iets waar we daarom ontzettend trots op zijn", aldus Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux. "We waren één van de eerste spelers in de industrie wereldwijd die inzagen hoe belangrijk veiligheid in het digitale tijdperk zou worden en die hier iets aan deden. Het bouwen van veilige producten is de manier waarop we de afgelopen twee decennia een loyale klantenkring hebben opgebouwd en hoe we dat de komende twee decennia zullen blijven doen."

ICSA Labs, een divisie van Verizon, biedt een van 's werelds meest uitgebreide tests van beveiligingsproducten, waaronder geavanceerde verdediging tegen bedreigingen, anti-spyware, antivirus, IPSec VPN en firewalls voor webapplicaties. Van Zyxel is het volledige assortiment beveiligingsproducten getest, waaronder UTM, ATP en VPN-firewalls.

De prijs voor 20 jaar uitmuntende security voor Zyxel komt na een jaar waarin de ZyWALL ATP-firewall werd onthuld, een alles-in-één gateway-oplossing voor de mkb-markt. Deze productlijn is volgens Van der Putten een goed voorbeeld van de focus van Zyxel op het gebied van informatiebeveiliging.

"Met ATP wisten we dat we kleinere bedrijven een firewall wilden geven die echt uitgebreide bescherming biedt - zelfs tegen zero-day-aanvallen - zonder de technische en kostenbarrières die je gewoonlijk tegenkomt," zegt hij. "Het ontwikkelingsproces was lang en kostbaar, maar het leverde een effectieve oplossing op die schaalbare, op de cloud gebaseerde sandboxing integreert met veel extra beveiligingslagen. Daar zijn we trots op, en het feit dat ook ICSA Labs de doeltreffendheid ervan erkent."

De andere vier bedrijven die ook deze onderscheiding ontvingen zijn: SonicWall, GajShield, Trend Micro en Pitney Bowes. Voor meer informatie over de award, zie: https://www.icsalabs.com/icsa-labs-excellence-information-security-testing-awards

***

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T: +31 (0) 20 2050422
E: margreet@lubbersdejong.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel bereidt mkb voor op post-pandemische nieuwe normaal met nieuwe reeks firewalls

Nieuwe Zyxel Multi-Gigabit switch helpt bedrijven eenvoudig aan de WiFi 6-standaard

Zyxel introduceert nieuwe Zyxel LTE2566 4G modem/router voor thuis
Geplaatst:
Verstreken tijd: 93 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com