www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Datum: (97 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Schneider Electric sluit zich aan bij het Cybersecurity Tech Accord

Schneider Electric, leider in digitale transformatie van energiemanagement en automatisering, heeft zich aangesloten bij het Cybersecurity Tech Accord. Deze overeenkomst tussen bedrijven wereldwijd is erop gericht om het cybersecurity-ecosysteem te verbeteren en de digitale economie te beschermen tegen cyberaanvallen.

Het Cybersecurity Tech Accord is met 144 aangesloten bedrijven de grootste cybersecurity-alliantie in de industrie ooit. De alliantie is erop gericht om mensen wereldwijd te beschermen en om veiligheid, stabiliteit en weerbaarheid op het gebied van cybersecurity te verbeteren. Schneider Electric zal zich houden aan de beloftes opgesteld in het Cybersecurity Tech Accord en werkt nauw samen met overheden, klanten en partners op het gebied van cybersecurity.

“We worden geconfronteerd met een nieuwe realiteit en een geopolitiek klimaat waarin kwaadwillende actoren onbeperkte tijd, middelen en financiering hebben om cyberaanvallen uit te voeren. Nieuwe, innovatieve en steeds gevaarlijkere bedreigingen kunnen niet worden beperkt tot een enkel bedrijf, industrie of regio," aldus Christophe Blassiau, Senior Vice President, Digital Security en Global CISO, Schneider Electric. "We zijn er trots op om ons aan te sluiten bij het Cybersecurity Tech Accord en samen te werken met marktleiders over de hele wereld om cyberaanvallen te detecteren, voorkomen en tegen te gaan."

Schneider Electric en mede-ondertekenaars, waaronder partners Cisco en Microsoft, beveiligen kritische aspecten van de wereldwijde online omgeving. Dit omvat onder meer telecom, datacenters en industriële controlesystemen. Schneider Electric en samenwerkingspartners werken al langere tijd samen aan digitale innovatieprojecten gericht op optimale veiligheid: van de edge naar de cloud.

“Het is van het grootste belang voor het digitale ecosysteem om open en productieve gesprekken te voeren, transparant te zijn over aanvallen en samen te werken bij de ontwikkeling van nieuwe benaderingen om ervoor te zorgen dat zowel oude als nieuwe technologieën bestand zijn tegen de meest geavanceerde bedreigingen,” aldus Blassiau. “De evolutie van gesprekken tussen overheden, de maatschappij en de industrie over het belang van cybersecurity op internationaal niveau, laat de noodzaak zien om samen te werken om escalerende online bedreigingen tegen te gaan,” zegt Annalaura Gallo, Cybersecurity Tech Accord.

Naast het Cybersecurity Tech Accord is Schneider Electric lid van de Cybersecurity Coalition en founding member van de ISA Global Cybersecurity Alliance.

Voor meer informatie over de aanpak van Schneider Electric op het gebied van cybersecurity, lees het volgende blog.

Over Schneider Electric
Als specialist in digitale energiemanagement- en automatiseringsoplossingen staan efficiëntie en duurzaamheid voor ons centraal. Voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën bieden wij toonaangevende technologieën, software en lifecycle services. Met ons open platform en geïntegreerde oplossingen helpen wij klanten bij het maximaliseren van beschikbaarheid, het versnellen van processen en het realiseren van energiebesparing.

De vraag naar energie zal naar verwachting in 2040 zijn verdubbeld. Bij Schneider Electric vinden we dat iedereen op de wereld recht heeft op toegang tot veilige en duurzame energie. Daarom zetten wij ons in voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. Wij streven naar een innovatieve maatschappij en zijn betrokken, gepassioneerd en vastbesloten om onze ambities waar te maken. Dat noemen we ‘Life is On’.

www.se.com/nl
Geplaatst:
Verstreken tijd: 97 dagen
PR contact  

Logo Archetype Agency BV
Schneider Elec.. contact  

Logo Schneider Electric

  +31(0)23 5 124 124
  www.schneider-electric.nl
Schneider Elec.. sociaal  


Schneider Elec.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl