www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (38 dagen geleden)
Bedrijf:

Nieuwe Predator-monitoren van Acer maken hun opwachting in Europa

Van de CES in Las Vegas naar het Intel Extreme Masters-kampioenschap in Katowice

Samenvatting door de redacteur:
  • De Predator X32-monitor van 32 inch en de enorme Predator CG552K-gamemonitor met een 55-inch 4K OLED-scherm worden gepresenteerd in de legendarische Spodek-arena
  • Acer heeft op de Predator Triton 500-laptop ook een preview gegeven van een baanbrekend 300-Hz IPS-scherm met een responstijd van 1 ms
  • De innovatieve, krachtige en overweldigende gametechnologieën van Acer hebben een officiële IEM-pc status. Ze zorgen voor een geweldige boost en bieden competitieve gameplay op een hoger niveau
KATOWICE, POLEN (28 februari 2020) Acer heeft op de Intel Extreme Masters 2020 in Katowice nieuwe monitoren gepresenteerd die zijn toegevoegd aan de lijn Predator-gamemonitoren. Tijdens de officiële Intel Extreme Masters kunnen gamers die het evenement bijwonen als eersten in Europa de gloednieuwe Predator-monitoren bekijken die in januari op de CES werden gepresenteerd. Deze monitoren bieden een brede kijkervaring dankzij geavanceerde technologie die levensechte gameplay ondersteunt.

PREDATOR X32: SCHITTERENDE BEELDEN MET NVIDIA G-SYNC ULTIMATE
De 32 inch grote Predator X32-gamemonitor biedt spectaculaire beelden dankzij NVIDIA G-SYNC Ultimate en de VESA Display HDR 1400-certificering, waardoor deze monitor perfect is voor gamers die zelf ook video's maken. De Predator X32 levert de soepelst mogelijke gameplay en beschikt daarnaast over een brede contrastverhouding en een uitgebreid kleurenpalet, zodat kijkers ook in snelle actiescènes de kleinste details scherp kunnen waarnemen. Het lokaal te dimmen mini-ledpaneel met UHD-resolutie (3840 x 2160) met 1152 individuele zones en een helderheid tot 1440 nits, in combinatie met het IPS-scherm met een brede kijkhoek van maximaal 178 graden, zorgt ervoor dat gamers hun doelwitten goed in beeld krijgen.

PREDATOR CG552K: GAMEN OP GIGANTISCH UHD-SCHERM VAN 55 INCH
De Predator CG552K-gamemonitor met een enorm 4K OLED-scherm van 55 inch dat compatibel is met NVIDIA G-SYNC, is een ideale monitor voor hardcore pc- en consolegamers die situaties vanuit een hoger gezichtspunt willen bekijken.

Het scherm ondersteunt een helderheid tot 400 nits en zorgt dankzij de kleurnauwkeurigheid van Delta E <1 en de dekking van 98,5% van het DCI-P3 kleurengamma voor levensechte kleuren. Ook ondersteunt het scherm een variabele verversingsfrequentie (VRR) via HDMI, zodat het gamen soepel verloopt op apparaten die dit ondersteunen.

PREDATOR TRITON 500 MET RAZENDSNEL 300-HZ-SCHERM
Acer heeft op zijn Predator Triton 500-laptop ook een preview gegeven van een baanbrekend 300-Hz IPS-scherm met een responstijd van 1 ms. Dit apparaat is daardoor perfect geschikt voor race- en schietspellen waarbij snelle en vloeiende beelden van cruciaal belang zijn. Het scherm toont levendige kleuren, dekt 100% van het sRGB-kleurengamma en ondersteunt een brede kijkhoek. De Predator Triton 500 is een krachtige gamelaptop van slechts 17,9 mm breed en 2,1 kg zwaar. Hij heeft een duurzaam, volledig metalen chassis en dunne randen van slechts 6,3 mm. Het resultaat is een indrukwekkende scherm/behuizing-verhouding van 81%.

OFFICIËLE IEM-PC'S: SPEEL ALS DE PROFESSIONALS
Andere blikvangers die tijdens IEM worden getoond, zijn de officiële Predator IEM-pc's: de Orion 5000, de Triton 900 en 500 en de Helios 700 en 300. De prestatieboost die deze apparaten bieden, zorgt voor een competitieve en bloedstollende game-ervaring en biedt gamefans over de hele wereld de mogelijkheid om – net als professionals – de nieuwste games (zoals CS:GO) te spelen.

De volledige Acer Predator-lijn met hoogwaardige gameapparatuur, waaronder de officiële Predator IEM-pc’s, is nu te koop bij (grotere) winkels en in de Acer eStore.

Volg Predator op Facebook of Instagram voor exclusieve content van de Intel Extreme Masters in Katowice.

Prijzen en beschikbaarheid
De Predator X32-gamemonitor is vanaf Q2 in de Benelux verkrijgbaar vanaf EUR3299,-.

De Predator CG552K-gamemonitor is vanaf Q3 in de Benelux verkrijgbaar vanaf EUR2699,-.

EINDE PERSBERICHT 1PERSBERICHT 2

Predator Intel Extreme Masters-trofee keert terug naar thuishaven van eSports

Legendarische trofee aangekomen in Polen voor de IEM Katowice 2020

Samenvatting door de redacteur:
  • Na een geweldige reis door Europa van zes maanden is de IEM-trofee terug in Polen
  • Als onderdeel van het langdurige samenwerkingsverband met Intel Extreme Masters heeft Acer de trofee in diverse steden in Europa getoond, zodat fans een glimp konden opvangen van de felbegeerde prijs
KATOWICE, POLEN (28 februari 2020) Na een reis van zes maanden door Europa is de Predator Intel Extreme Masters-trofee vandaag aangekomen in Katowice (Polen) als de laatste halte van het 14e seizoen van het Intel Extreme Masters 2020-toernooi, dat plaatsvindt van 28 februari t/m 1 maart 2020.

Het winnen van de Intel Extreme Masters Championship-titel wordt wereldwijd beschouwd als een van de grootste prestaties op het gebied van de eSports. Tijdens IEM Katowice 2020, dat plaatsvindt in de legendarische Spodek-arena, strijken de Intel Extreme Masters voor de 78e keer op Poolse grond neer. Hier zullen 16 eliteteams vanuit de hele wereld het spel Counter-Strike spelen en strijden om $500.000 USD en de bijbehorende vermelding in de geschiedenisboeken. IEM Katowice 2020 onderscheidt zich daarnaast ook omdat het de eerste Masters Champion-titel is binnen de ESL Pro Tour.

“We zijn er trots op dat we onze naam hebben verbonden aan de Intel Extreme Masters, een evenement dat eSports-fans in heel Europa exclusieve en bijzondere momenten biedt,” aldus Hajo Blingen, vice-president, EMEA Marketing, Acer Europe. “Tijdens het weekend van IEM Katowice 2020 krijgen meer dan 168.000 fans de kans om de trofee opnieuw van dichtbij te bekijken en al hun bijzondere momenten te delen op sociale media.”

De reis van de Predator Intel Extreme Masters-trofee begon tijdens IFA 2019 in Berlijn en heeft zich sindsdien verplaatst tussen grote game-evenementen en belangrijke plekken in Europa, het Midden-Oosten en Azië (EMEA). Nu keert de trofee eindelijk terug naar Katowice, de thuishaven van de eSports.

De volledige Acer Predator-lijn van hoogwaardige gameapparatuur, waaronder de officiële Predator IEM-pc’s, is nu te koop bij (grotere) winkels en in de Acer eStore.

Volg Predator op Facebook of Instagram voor exclusieve content van de Intel Extreme Masters in Katowice.Media Contact
Ellen Kemmeren Tel: +31 (0)73 645 9 645 E-mail: ellen.kemmeren@acer.com
Sterre Swank Tel: +31 (0)73 645 9 645 E-mail: sterre.swank@acer.com

© 2020 Acer Inc. Alle rechten voorbehouden. Acer en het Acer-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Acer Inc. Andere handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en/of servicemerken, al dan niet aangegeven, zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. Alle aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving of verplichting worden gewijzigd en zijn mogelijk niet via alle verkoopkanalen beschikbaar. Vermelde prijzen zijn door de fabrikant vastgestelde adviesprijzen en kunnen per locatie verschillen. De prijzen zijn exclusief toepasselijke verkoopbelastingen.Over Acer
Acer, opgericht in 1976, is nu een van ’s werelds top ICT bedrijven en is vertegenwoordigd in meer dan 160 landen. Acer focust zich op de toekomst en op een wereld waarin hardware, software en services zullen samensmelten om nieuwe mogelijkheden te creëren voor consumenten en bedrijven. Van servicegeoriënteerde technologieën en Internet of Things tot gaming en virtual reality. Acers 7000+ werknemers zijn toegewijd aan onderzoek, design, marketing, sales, productondersteuning en oplossingen die barrières tussen mensen en technologie doorbreken. Kijk voor meer informatie op www.acer.com.
Laatste van Acer  
Nieuwe Predator-monitoren van Acer maken hun opwachting in Europa

Registratie voor eSports Platform Planet9 is geopend tijdens IEM in Katowice

Acer Wins Five iF Design Awards in 2020 for Innovation
Geplaatst:
Verstreken tijd: 38 dagen
Acer contact  

Logo Acer

Acer sociaal  


Acer tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88064 persberichten
- 5641 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7718 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl