www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (135 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Pantar selecteert PQR voor inrichting en beheer van ruim 350 ‘digital workspaces’

Intuïtieve werkplekken en intensief adoptieprogramma zorgen voor vliegende start bij werknemers

Utrecht, 27 februari 2020 - Pantar, het grootste werk-leerbedrijf voor de regio Amsterdam, heeft PQR geselecteerd als partner voor de levering en het beheer van ruim 350 nieuwe, digitale werkplekken. Hierdoor beschikken alle medewerkers straks over een moderne, digital workspace die snel, overal en ook via mobiele devices toegang biedt tot alle applicaties van Pantar. Deze zijn nodig om de meer dan 3.000 medewerkers van de organisatie optimaal te kunnen bedienen. PQR heeft de aanbesteding mede gewonnen door de nauwe samenwerking met adoptiespecialisten die gebruikers voor, tijdens en na de implementatie intensief trainen op het gebruik van de nieuwe omgeving en applicaties.

Pantar biedt werk en begeleiding aan ruim 3.000 inwoners van Amsterdam en Diemen. Dit zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld omdat ze een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking hebben of al langere tijd niet gewerkt hebben. De medewerkers bij de staf en begeleiding van Pantar maken intensief gebruik van een aantal applicaties. Momenteel zijn deze te gebruiken via een zware client-server-omgeving. Omdat steeds meer applicaties op basis van een Software-as-a-Service-model worden aangeboden en de huidige omgeving niet meer de gewenste prestaties levert heeft Pantar gekozen voor een nieuwe aanpak.

Intuïtieve digitale werkplek
De nieuwe, digitale werkplekken bij Pantar worden vanuit het Pantar-datacenter uitgerold naar alle endpoints waarop de medewerkers werken: desktops, laptops en mobiele telefoons. PQR zet hiervoor een intuïtieve, single sign-on-omgeving in, die voorziet in een overzichtelijk dashboard met alle applicaties die werknemers nodig hebben. Het is een mix van SaaS-applicaties zoals Microsoft Office 365, Microsoft Teams en, afhankelijk van de functie, ook financiële applicaties zoals Exact.

PQR SpaceHub
Applicaties die niet als dienst worden afgenomen, draaien binnen het SpaceHub-concept van PQR, een framework van IT-diensten waarbij de gebruiker zelf kan kiezen waar applicaties en data moeten landen. Zij hebben daarbij de keuze uit de public cloud van Microsoft Azure, een private cloud-omgeving die draait bij Uniserver of het eigen datacenter.

“We vinden het geweldig dat Pantar heeft gekozen voor PQR en in het bijzonder op basis van de mooie samenwerking met de ervaren adoptiespecialisten die wij hiervoor zijn aangegaan. Zo kunnen we Pantar garanderen dat ze moderne en futureproof werkplekken krijgen, een solide netwerk en de keuze waar ze hun applicaties en data willen draaien.Deze aanpak biedt zowel Pantar als de gebruikers binnen de organisatie de rust en wetenschap dat ze intensief getraind worden om hun werk goed te kunnen doen in de nieuwe omgeving”, zegt Erik Wiechers, CEO van PQR.Over PQR
Als cloud integrator adviseert, levert én beheert PQR hybride cloud-omgevingen voor een groot aantal klanten in heel Nederland. Dankzij jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken, inclusief bijbehorende managed services, transformeert PQR infrastructuren tot stabiele en dynamische werkomgevingen. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg.

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederland, zodat onze klanten kunnen werken en groeien. De IT-professionals van PQR streven op elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers. PQR is opgericht in 1990, is gevestigd in Utrecht en telt meer dan 180 medewerkers. Kijk voor meer informatie op www.pqr.com.PQR
Afdeling Marketing
Tel: 030 - 6629729
E-mail: marketing@pqr.nl

Whizpr
Paul Maris / Milan Vaassen
Tel: 0317 - 410 483
E-mail: pqr@whizpr.nl
Laatste van PQR B.V.  
PQR en Northwave introduceren gezamenlijk nieuw Cyber Security-aanbod

Pantar selecteert PQR voor inrichting en beheer van ruim 350 ‘digital workspaces’

PQR realiseert flexibele capaciteit bij gemeente Barneveld
Geplaatst:
Verstreken tijd: 135 dagen
PQR B.V. contact  

Logo PQR B.V.

  030-6629729
  info@pqr.nl
  www.pqr.com
PQR B.V. sociaal  


PQR B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl