www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (40 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

1 op 5 maakbedrijven kent financiële consequenties van achterblijvende digitalisering niet

31% van de bedrijven uit de maakindustrie heeft een achterstand op het gebied van digitalisering en innovatie. Dit blijkt uit onderzoek van Axians (uitgevoerd door Panelwizard [1]) onder 575 medewerkers en leidinggevenden in de maakindustrie. Ondanks dat driekwart van de bedrijven zich bezighoudt met digitalisering, vindt een derde van de ondervraagden dat het voor zijn organisatie moeilijk is om digitale ontwikkelingen te implementeren.

De kosten van digitalisering
Ook de gevolgen van digitalisering voor de organisatie zijn volgens respondenten onvoldoende bekend. Zo stelt één op de vijf ondervraagden dat zijn organisatie te weinig weet over de financiële consequenties van digitalisering. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te investeren in de juiste hardware voor de juiste situatie. Niet alleen vanwege de langere levensduur van apparaten, maar ook omdat ze helpen de productiviteit te verhogen.

Het gebruik van de juiste apparaten in het digitaliseringsproject is eveneens cruciaal. "Eén type apparaat kan niet door alle buitendienstmedewerkers worden gebruikt", legt Lisbeth Lashmana, Marketing Manager Benelux voor Mobile Solutions Business Division - Europa, uit. "Buitendienstmedewerkers die andere taken uitvoeren in verschillende omstandigheden, hebben behoefte aan apparatuur die geschikt is voor hun specifieke situatie. De sleutel tot het verhogen van hun productiviteit is mobiele computerapparatuur die precies aan hun eisen voldoet. Een functioneel en ergonomisch ontwerp helpt de medewerkers om hun doelen sneller te bereiken."

In plaats van de aanschaf van grote hoeveelheden hardware, is het een optie om robuuste hardware te huren. Panasonic biedt Toughbook-as-a-Service (TaaS) aan, waarmee het mogelijk is robuuste tablets, handhelds en notebooks tegen een rentevrij vast maandelijks bedrag af te nemen. De hoge aanschafkosten om buitendienstwerknemers met deze apparaten uit te rusten, zijn hiermee voor bedrijven verleden tijd.

Een TaaS-abonnement biedt ook drie jaar garantie, helpdeskondersteuning en andere diensten, waaronder de inzameling, recycling en het wissen van data aan het eind van de gebruikscyclus van het apparaat. Daarbij is het mogelijk extra opties zoals vehicle mounts, docking stations, softwareapplicaties en uiteenlopende accessoires aan het abonnement toe te voegen tegen hetzelfde rentetarief van 0% [2]. Een uitgebreidere garantie en een verzekering voor schade zijn vanzelfsprekend ook toe te voegen aan het TaaS-abonnement.

Toekomst van de organisatie
Uit het onderzoek van Axians blijktverder dat 42% van de respondenten wil dat zijn organisatie verder digitaliseert. Een belangrijke reden hiervoor is digitaal bij te blijven bij de concurrentie; 18% vindt het namelijk erg lastig om met hen te kunnen concurreren op digitaal gebied. 19% stelt zelfs dat wanneer zijn of haar werkgever niet snel digitaliseert, dit ten koste gaat van de toekomst van de organisatie.

Het brede portfolio van Panasonic bevat de ideale hardware om te beginnen of uit te breiden met digitaliseren.

Voor meer informatie, bezoek de website: www.toughbook.eu

[1] Dit persbericht is gebaseerd op dit artikel

[2] TaaS is een 0% financierings-OPEX-oplossing, inclusief 20% zachte kosten. Als de transactie meer dan 20% zachte kosten/software vereist, zal de rente over 3 jaar hoger zijn

Bericht voor de redactie

Contact voor de pers
Koen Uijt de Haag
PR Consultant
koen.uijtdehaag@wisse-worldcom.nl
+31 (0)26 443 15 23

Lisbeth Lashmana
Marketing Manager Benelux
toughbook.benelux@eu.panasonic.com
+32 (0)2 481 03 73

Over Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)
Het is ons doel om technologie onzichtbaar te laten werken, zodat bedrijven succes kunnen hebben. We zijn van mening dat technologie gewoon moet werken. Dat bedrijven succesvol kunnen zijn als ze zich op hun klanten kunnen concentreren en erop kunnen vertrouwen dat alle technologieën, die hun werkzaamheden ondersteunen, in harmonie werken. Daarom streven wij ernaar producten en oplossingen te ontwikkelen die zo zijn afgestemd op de manier waarop onze klanten werken, dat zij bijna onzichtbaar zijn. Het zijn werkpaarden die op de achtergrond het succes van het bedrijf mogelijk maken.

PSCEU bestaat uit zes divisies
  • Broadcast & ProAV biedt u de vrijheid uw verhaal te vertellen met hoogwaardige producten en oplossingen die een soepele werking en buitengewoon goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen in een assortiment op afstand bedienbare camera's, switchers, studiocamera's en ENG P2HD. De VariCam-modellen uit het assortiment filmcamera's en de EVA1 zijn geschikt voor true 4K en HDR (High Dynamic Range), waardoor ze de ideale oplossing zijn voor de productie van film, televisie, documentaires en live evenementen.
  • Communication Solutions biedt ’s werelds meest toonaangevende telefoonsystemen, SIP-eindapparatuur en professionele "netwerkscanners" die ervoor zorgen dat u zich volledig op de communicatie kan richten in plaats van op de verbinding.
  • Panasonic Mobile Solutions Business Division Europe helpt mobiele professionals productiever te werken met zijn assortiment rugged Toughbook-notebooks, tablets voor bedrijven, handheld-apparaten en elektronische Point-of-Sales (EPOS)-systemen. Als Europese marktleider had Panasonic in 2018 een aandeel in de verkoop van 48% voor rugged en duurzame notebooks en tablets (VDC Research, maart 2019).
  • Industrial Medical Vision vervaardigt toepassingen voor verschillende sectoren, zoals geneeskunde, biowetenschappen, ProAV en de industrie. Het productportfolio bevat volledige en OEM-camerasystemen die het mogelijk maken te zien wat onzichtbaar is.
  • Security Solutions kan dankzij jarenlange ervaring kwalitatief hoogwaardig CCTV-materiaal leveren dat als bewijsmateriaal kan worden gebruikt. De systemen zorgen voor optimale afbeeldingskwaliteit, ongeacht de omgevingsfactoren, dankzij de buitengewoon betrouwbare, geavanceerde technologie van onze camera's en opnamesystemen en zorgen ervoor dat u zich veilig kunt voelen.
  • Visual System Solutions biedt het meest uitgebreide assortiment professionele schermen en projectoren, en biedt professionals in de audiovisuele sector de vrijheid die zij nodig hebben om te creëren. De divisieleidt de Europese markt voor projectoren met een hoge helderheid met een aandeel in de verkoop van 39% (Futuresource >5klm boekjaar 2017, 3e kwartaal, excl. 4K & digitale cinema).
Over Panasonic
Panasonic Corporation is wereldwijd leider in het ontwikkelen van diverse elektronische producten en oplossingen voor klanten op het gebied van consumentenelektronica, wonen, auto's en B2B. Het bedrijf, dat in 2018 100 jaar bestond, heeft zich internationaal uitgebreid tot een conglomeraat met wereldwijd 582 dochterondernemingen en 87 gelieerde ondernemingen, met een totale netto-omzet van 62,5 miljard euro in het boekjaar dat afliep op 31 maart 2019. Panasonic Corporation gebruikt zijn technologieën voor het creëren van nieuwe waarde door middel van innovatie in alle divisies, voor een beter leven en een betere wereld voor zijn klanten. Meer informatie over Panasonic: http://www.panasonic.com/global
Laatste van Panasonic  
Panasonic Toughbook Omnia biedt complete mobiele bedrijfssoftware-oplossing

Dicle Elektrik digitaliseert buitendienst met robuuste tablets van Panasonic

1 op 5 maakbedrijven kent financiële consequenties van achterblijvende digitalisering niet
Geplaatst:
Verstreken tijd: 40 dagen
Panasonic contact  

Logo Panasonic

  073-6402802
  info@panasonic.nl
  www.panasonic.nl
Panasonic sociaal  


Panasonic tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88074 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7729 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau