www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (137 dagen geleden)
Bedrijf:

Registratie voor eSports Platform Planet9 is geopend tijdens IEM in Katowice

Een open communityplatform waarop gamers hun teams kunnen creëren, hun vaardigheden kunnen verbeteren en kunnen strijden om de overwinning

KATOWICE, POLEN (26 februari 2020) Planet9 is een open communityplatform waarop gamers hun teams kunnen creëren, hun vaardigheden kunnen verbeteren en kunnen strijden om de overwinning. In september 2019 werd Planet9 op de IFA geïntroduceerd. Momenteel bevindt het platform zich in de ‘open bèta’-fase en naar verwachting vindt de officiële presentatie in EMEA plaats in het tweede kwartaal van 2020.

Als officiële wereldwijde pc-partner van de Intel Extreme Masters geeft Acer alle bezoekers een voorproefje van het platform en krijgen de aanwezigen de kans om zich te registreren.

Het online platform Planet9 is ontwikkeld als hulpmiddel voor gamers die op zoek zijn naar teamgenoten met vergelijkbare vaardigheden en doelstellingen. Ook krijgen spelers feedback, zodat ze hun prestaties kunnen verbeteren.

Planet9 is wereldwijd een toonaangevend systeem dat spelers van allerlei niveaus uitgebreide statistieken biedt, zowel over hun persoonlijke prestaties als over de teamprestatie. Het platform is zo ontworpen dat alle spelers op basis van data kunnen nadenken over hoe ze zich kunnen verbeteren, op welke zwakke punten ze moeten letten en hoe ze hun sterke punten optimaal kunnen benutten.

Samenwerken met spelers
De community-functies vormen het fundament van Planet9. Gamers kunnen kennismaken en een team vormen met gelijkgestemde gamers. Ze kunnen vrienden toevoegen, mensen volgen die ze interessant vinden en aanbevelingen ontvangen voor potentieel geschikte teamgenoten, die worden geanalyseerd op basis van gespeelde games en aanvullende vaardigheden. Teams kunnen gebruikmaken van functies zoals een chatroom en hier speltactieken delen, waardoor zij de onderlinge band kunnen versterken en van elkaar kunnen leren.

Vaardigheden verbeteren
Planet9 biedt diverse functies waarmee gamers hun vaardigheden kunnen verbeteren, zoals het spelen van scrims voor een klassement, het inhuren van een coach die individuele begeleiding op maat biedt, de mogelijkheid om samen met ervaren gamers te spelen of het bekijken van geavanceerde gamestatistieken om hun eigen prestaties te volgen.

Strijden om de overwinning
Binnen Planet9 kunnen verschillende soorten toernooien worden georganiseerd, van klein tot groot, zowel gesponsord als officieel. Spelers kunnen meespelen voor de eer of voor prijzen. Het platform biedt allerlei mogelijkheden, zoals het registreren voor toernooien, het maken van wedstrijdschema's en het weergeven van spelresultaten en -analyses.

Acer hoopt hiermee een positieve omgeving te creëren waarbinnen iedereen de passie voor het gamen deelt en men een hechte band met andere spelers kan opbouwen. Tevens wil Acer spelers met grote ambities een omgeving bieden waarin zij zich kunnen voorbereiden op een carrière als professioneel gamer. www.acer.com

Ga naar https://www.planet9.gg/GLOBAL/en voor meer informatie of om je te registreren.


Media Contact

Ellen Kemmeren Tel: +31 (0)73 645 9 645 E-mail: ellen.kemmeren@acer.com
Sterre Swank Tel: +31 (0)73 645 9 645 E-mail: sterre.swank@acer.com

© 2020 Acer Inc. Alle rechten voorbehouden. Acer en het Acer-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Acer Inc. Andere handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en/of servicemerken, al dan niet aangegeven, zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. Alle aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving of verplichting worden gewijzigd en zijn mogelijk niet via alle verkoopkanalen beschikbaar. Vermelde prijzen zijn door de fabrikant vastgestelde adviesprijzen en kunnen per locatie verschillen. De prijzen zijn exclusief toepasselijke verkoopbelastingen.Over Intel® Extreme Masters
Intel® Extreme Masters is het langstlopende wereldwijde professionele gametoernooi ter wereld. Deze competitie, waaraan de beste gamers ter wereld in meerdere eSport-games meedoen, werd in 2006 gestart door ESL en Intel. IEM bestaat al meer dan tien jaar en wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze en traditionele evenementen ter wereld. (intelextrememasters.com)

Over Acer
Acer, opgericht in 1976, is nu een van ’s werelds top ICT bedrijven en is vertegenwoordigd in meer dan 160 landen. Acer focust zich op de toekomst en op een wereld waarin hardware, software en services zullen samensmelten om nieuwe mogelijkheden te creëren voor consumenten en bedrijven. Van servicegeoriënteerde technologieën en Internet of Things tot gaming en virtual reality. Acers 7000+ werknemers zijn toegewijd aan onderzoek, design, marketing, sales, productondersteuning en oplossingen die barrières tussen mensen en technologie doorbreken. Kijk voor meer informatie op www.acer.com.
Laatste van Acer  
Acer introduceert een nieuwe serie krachtige Veriton K-werkstations

Acer ondertekent samenwerkingsovereenkomst met Romain Grosjean's R8G e-Sports-simraceteam

Acer Earns 11 Red Dot Awards for Product Design; Predator Gaming Chair Also Wins Innovation Products Award
Geplaatst:
Verstreken tijd: 137 dagen
Acer contact  

Logo Acer

Acer sociaal  


Acer tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
ContentbureauContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl