www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauContentbureau
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (40 dagen geleden)
Bedrijf:

Registratie voor eSports Platform Planet9 is geopend tijdens IEM in Katowice

Een open communityplatform waarop gamers hun teams kunnen creëren, hun vaardigheden kunnen verbeteren en kunnen strijden om de overwinning

KATOWICE, POLEN (26 februari 2020) Planet9 is een open communityplatform waarop gamers hun teams kunnen creëren, hun vaardigheden kunnen verbeteren en kunnen strijden om de overwinning. In september 2019 werd Planet9 op de IFA geïntroduceerd. Momenteel bevindt het platform zich in de ‘open bèta’-fase en naar verwachting vindt de officiële presentatie in EMEA plaats in het tweede kwartaal van 2020.

Als officiële wereldwijde pc-partner van de Intel Extreme Masters geeft Acer alle bezoekers een voorproefje van het platform en krijgen de aanwezigen de kans om zich te registreren.

Het online platform Planet9 is ontwikkeld als hulpmiddel voor gamers die op zoek zijn naar teamgenoten met vergelijkbare vaardigheden en doelstellingen. Ook krijgen spelers feedback, zodat ze hun prestaties kunnen verbeteren.

Planet9 is wereldwijd een toonaangevend systeem dat spelers van allerlei niveaus uitgebreide statistieken biedt, zowel over hun persoonlijke prestaties als over de teamprestatie. Het platform is zo ontworpen dat alle spelers op basis van data kunnen nadenken over hoe ze zich kunnen verbeteren, op welke zwakke punten ze moeten letten en hoe ze hun sterke punten optimaal kunnen benutten.

Samenwerken met spelers
De community-functies vormen het fundament van Planet9. Gamers kunnen kennismaken en een team vormen met gelijkgestemde gamers. Ze kunnen vrienden toevoegen, mensen volgen die ze interessant vinden en aanbevelingen ontvangen voor potentieel geschikte teamgenoten, die worden geanalyseerd op basis van gespeelde games en aanvullende vaardigheden. Teams kunnen gebruikmaken van functies zoals een chatroom en hier speltactieken delen, waardoor zij de onderlinge band kunnen versterken en van elkaar kunnen leren.

Vaardigheden verbeteren
Planet9 biedt diverse functies waarmee gamers hun vaardigheden kunnen verbeteren, zoals het spelen van scrims voor een klassement, het inhuren van een coach die individuele begeleiding op maat biedt, de mogelijkheid om samen met ervaren gamers te spelen of het bekijken van geavanceerde gamestatistieken om hun eigen prestaties te volgen.

Strijden om de overwinning
Binnen Planet9 kunnen verschillende soorten toernooien worden georganiseerd, van klein tot groot, zowel gesponsord als officieel. Spelers kunnen meespelen voor de eer of voor prijzen. Het platform biedt allerlei mogelijkheden, zoals het registreren voor toernooien, het maken van wedstrijdschema's en het weergeven van spelresultaten en -analyses.

Acer hoopt hiermee een positieve omgeving te creëren waarbinnen iedereen de passie voor het gamen deelt en men een hechte band met andere spelers kan opbouwen. Tevens wil Acer spelers met grote ambities een omgeving bieden waarin zij zich kunnen voorbereiden op een carrière als professioneel gamer. www.acer.com

Ga naar https://www.planet9.gg/GLOBAL/en voor meer informatie of om je te registreren.


Media Contact

Ellen Kemmeren Tel: +31 (0)73 645 9 645 E-mail: ellen.kemmeren@acer.com
Sterre Swank Tel: +31 (0)73 645 9 645 E-mail: sterre.swank@acer.com

© 2020 Acer Inc. Alle rechten voorbehouden. Acer en het Acer-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Acer Inc. Andere handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en/of servicemerken, al dan niet aangegeven, zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. Alle aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving of verplichting worden gewijzigd en zijn mogelijk niet via alle verkoopkanalen beschikbaar. Vermelde prijzen zijn door de fabrikant vastgestelde adviesprijzen en kunnen per locatie verschillen. De prijzen zijn exclusief toepasselijke verkoopbelastingen.Over Intel® Extreme Masters
Intel® Extreme Masters is het langstlopende wereldwijde professionele gametoernooi ter wereld. Deze competitie, waaraan de beste gamers ter wereld in meerdere eSport-games meedoen, werd in 2006 gestart door ESL en Intel. IEM bestaat al meer dan tien jaar en wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze en traditionele evenementen ter wereld. (intelextrememasters.com)

Over Acer
Acer, opgericht in 1976, is nu een van ’s werelds top ICT bedrijven en is vertegenwoordigd in meer dan 160 landen. Acer focust zich op de toekomst en op een wereld waarin hardware, software en services zullen samensmelten om nieuwe mogelijkheden te creëren voor consumenten en bedrijven. Van servicegeoriënteerde technologieën en Internet of Things tot gaming en virtual reality. Acers 7000+ werknemers zijn toegewijd aan onderzoek, design, marketing, sales, productondersteuning en oplossingen die barrières tussen mensen en technologie doorbreken. Kijk voor meer informatie op www.acer.com.
Laatste van Acer  
Nieuwe Predator-monitoren van Acer maken hun opwachting in Europa

Registratie voor eSports Platform Planet9 is geopend tijdens IEM in Katowice

Acer Wins Five iF Design Awards in 2020 for Innovation
Geplaatst:
Verstreken tijd: 40 dagen
Acer contact  

Logo Acer

Acer sociaal  


Acer tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88074 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7729 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl