www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2496 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (38 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Innovatie-enabler Rubix kiest voor strategische PR- en marketingaanpak van Lubbers De Jong TECH PR

Amsterdam, 25 februari 2020 – Rubix, expert in het (her)inrichten van toekomstbestendige IT-omgevingen neemt het Amsterdamse TECH-pr en marketingbureau Lubbers De Jong in de arm om de naams- en propositiebekendheid te vergroten. Onderdeel van de samenwerking is de ontwikkeling van geïntegreerde campagnes, gericht op de IT-professionals van grote organisaties met een innovatiebehoefte. De best practices op het gebied van migratie en integratie, van zowel datastromen als systemen, zullen in deze campagnes centraal staan. 

Sinds de oprichting in 2009 helpt Rubix grote organisaties aan alle technische voorwaarden voldoen die het gebruik van moderne toepassingen en technologie mogelijk maken. Daarvoor hebben de IT-specialisten uit 's-Hertogenbosch in de afgelopen jaren een aantal beproefde methodieken ontwikkeld. Deze kennis en inzichten zijn echter ook uiterst bruikbaar voor IT-professionals buiten het huidige, indrukwekkende klantenbestand. Om die doelgroep te bereiken werkt Rubix samen met Amsterdamse TECH PR- en marketingbureau Lubbers De Jong, voor ondersteuning met strategische PR en marketing-inspanningen. 

Fabian Janssen, commercieel directeur van Rubix: “Integratie is de sleutel tot innovatie. Dat is één van onze kernopvattingen, en die benadering wordt op communicatie-gebied gedeeld door Lubbers De Jong. Om onze visie en methodiek bij een groeiende doelgroep onder de aandacht te brengen kiezen we voor een geïntegreerde aanpak van strategische PR- en marketinginspanningen, bij een bureau met een stevige staat van dienst in de tech-sector.”  

Peter Keijzer, algemeen directeur van Lubbers De Jong: “Nieuwe producten en diensten op basis van robots, slimme apparaten en kunstmatige intelligentie lijken inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Maar zulke innovaties aan de voorkant leunen vaak op nog veel grotere aan de achterkant. Er zijn op dit moment bijvoorbeeld ontwikkelingen gaande op het gebied van geautomatiseerde systeemintegratie en migratie die gaan zorgen voor een enorme impact. Rubix weet binnen dit domein van de hoed en de rand. We zijn vereerd dat we deze digitale enabler met strategische PR- en marketingactiviteiten mogen ondersteunen.”  

image

Over Rubix
Organisaties kunnen beschikken over steeds meer innovatieve toepassingen op basis van steeds meer data. Rubix helpt organisaties bij het aanleggen van een IT-landschap dat aan alle voorwaarden voldoet om deze innovaties ook daadwerkelijk te implementeren. De IT-dienstverlener uit ‘s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in migratie en integratie, van zowel datastromen als systemen. Het team van 80 experts levert digitale synergie op het gebied van architectuur en infrastructuur, ontwerp, implementatie en beheer. Sinds de oprichting in 2009 hebben ze onder andere PostNL, ProRail, Rabobank, Enexis en Schiphol helpen moderniseren. Rubix is ISAE 3402-type II en ISO 27001 gecertificeerd, dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer benoemd tot FD Gazelle, en staat sinds twee jaar in de top 250 Groeibedrijven. 

Over Lubbers De Jong TECH PR
Lubbers De Jong TECH PR is een internationaal pr- en marketingbureau, gespecialiseerd in technologie en innovatie. Al meer dan 30 jaar ondersteunt het bedrijf nationale en internationale technologie- en innovatiebedrijven met het vergroten van hun naamsbekendheid, het versterken van hun reputatie en het realiseren van groei. Lubbers De Jong werkt onder andere voor Red Hat, Infor en Bynder, is initiatiefnemer van de Digital Transformers Awards en sponsor van zowel de Plastic Soup Foundation als de Nederlandse Data Science Prijzen. De winnaar van een Dutch PR Award maakt deel uit van het wereldwijde pr-netwerk, PR Boutiques International.
Laatste van Lubbers De Jong  
Grootste Nederlandse techspelers gaan coronacrisis te lijf met hackathon

Innovatie-enabler Rubix kiest voor strategische PR- en marketingaanpak van Lubbers De Jong TECH PR

Lubbers De Jong versterkt team met Karen van der Kruit als pr-strateeg
Geplaatst:
Verstreken tijd: 38 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Lubbers De Jon.. contact  

Logo Lubbers De Jong

Lubbers De Jon.. sociaal  


Lubbers De Jon.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88060 persberichten
- 5641 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7711 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl