Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2496 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (38 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

Embedded World 2020 – Wibu-Systems op kruispunt van industriële transformatie

Neurenberg, februari 2020 – Wibu-Systems, de Duitse onderneming die met de CodeMeter technologie nieuwe verdienmodellen voor de industriële sector introduceerde, keert terug als exposant op Embedded World, de Europese beurs voor systemen en elektronische apparaten met ingebouwde softwarefunctionaliteit.

Buiten de eigen stand in hal 4 (nr. 320) exposeert Wibu-Systems ook met oplossingen op de beursvloer bij andere partijen en toont daarmee dat de productlijn zich uitstekend leent voor een brede variatie aan toepassingen in verschillende omgevingen.

Op de beurs in Neurenberg toont een groot team van productspecialisten van Wibu-Systems aan klanten en potentiële afnemers hoe zij hun elektronica-oplossingen met de ingebouwde softwarefunctionaliteit gedurende de gehele levenscyclus afdoende kunnen beschermen tegen ongeoorloofd gebruik en hacken. Alle in volledig interoperabiliteit te gebruiken onderdelen van de Wibu-Systems CodeMeter technologie worden getoond in samenhang met de talloze in de praktijk gerealiseerde integraties bij geheel nieuwe applicaties of bij bestaande toepassingen rond de bescherming van digitale assets, flexibel licentiebeheer en geavanceerde eindpuntbeveiliging.

Op de Wibu-Systems stand (4-320) treffen bezoekers de complete mix van hardware-, software- en cloudoplossingen aan die bedrijven in staat stelt hun software gestuurd verdienmodel veilig te stellen door een gedegen, maar flexibel te gebruiken afscherming van hun digitale intellectuele eigendom. Op de stand maken bezoekers kennis met de manier waarop zij hun eigen afzetstrategie kunnen transformeren naar een hoger niveau met minder investeringen in hardware en bijbehorende logistiek en aldus een klimaat neutrale bedrijfsvoering introduceren.  

Bij Infineon Technologies (3A-225) toont men de diverse robuuste vormen waarin Wibu-Systems technologie zich laat verpakken, bijvoorbeeld als de smart card chip voor de USB-dongel, of de beveiligde geheugenkaart dan wel als ASIC (applicatie op een chip). Op de chip zijn zowel de digitale sleutels als de licenties veilig opgeslagen. De samenwerking met Infineon komt ook tot uiting op de stand van de Trusted Computing Group (1-500), waar Wibu-Systems dagelijks een presentatie geeft van de integratie van CodeMeter met Infineon’s Trusted Platform Module (TPM) technologie.

Op de stand van de SD Association (3A-634), is Wibu-Systems aanwezig voor het tonen van de hardware beveiligde elementen gebaseerd op de SDA-specificaties van CmCard/SD en CmCard/microSD. Op de stand vindt elke dag een klein seminar plaats van 14:00 uur tot en met 14:30 uur. De spreker van Wibu-Systems zal de nadruk leggen op de voordelen van het combineren van CodeMeter hardware onderdelen met nand flash memory en de manier waarop OEM-afnemers handig gebruik kunnen maken van de read-only, via een wachtwoord beveiligde en verborgen partities voor het veilig opslaan van configuratie- en productiedata.

Op de stand van Open Source Automation Development Lab (4-168) tonen OSADL, Wibu-Systems en Wind River hun gezamenlijke initiatieven met betrekking tot het te gelde maken van software en het leveren van kwaliteitscode. Morgen zal op de stand van Wibu-Systems om 15:00 uur een demonstratie worden gegeven van een op maat gemaakte integratie tussen CodeMeter en VxWorks, die voorziet in integriteitsbescherming, athentificatie; IP- en kopieerbescherming, certificatenbeheer, licentiemanagement in samenhang met hardware-, software- en cloudgebaseerde opslag van sleutels. 

Over Wibu-Systems
WIBU-SYSTEMS AG (WIBU®) met het hoofdkantoor in het Duitse Karlsruhe, is in 1989 opgericht door Oliver Winzenried en Marcellus Buchheit. De onderneming is een innovatieve marktleider op het gebied van beveiligingstechnologie voor mondiaal softwarelicentiebeheer. De brede reeks oplossingen van Wibu-Systems bieden een oplossing voor het afschermen van alle vormen van digitale content, inclusief intellectueel eigendom en software applicaties voor computer systemen, mobiele toepassingen, industriële automatiseringsoplossingen en cloud-diensten.  Wibu-Systems BV is een zelfstandige onderneming, gevestigd aan de Welbergweg 19, 7556 PE in Hengelo en staat onder leiding van Marcel Hartgerink. Via zijn bedrijf Identi-Holding BV is hij tevens eigenaar van Wibu-Systems Ltd en de overige bedrijven, verantwoordelijk voor de activiteiten in België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Portugal en Spanje, 

Voor meer informatie: www.wibu-systems.nl, tel.: 074 7501495
Laatste van WIBU-SYSTEMS  
Embedded World 2020 – Wibu-Systems op kruispunt van industriële transformatie

Veilige software afscherming en licentiemanagement voor MVTec machine vision applicaties

ArtiMinds versterkt robotprogrammeringsoplossingen om te profiteren van IIoT-belofte
Geplaatst:
Verstreken tijd: 38 dagen
PR contact  

Logo Franssen Communicatie
WIBU-SYSTEMS contact  

Logo WIBU-SYSTEMS

  +31 (0)74 75 01 495
  info@wibu-systems.nl
  www.wibu-systems.nl
WIBU-SYSTEMS sociaal  


WIBU-SYSTEMS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88060 persberichten
- 5641 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7710 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl