Contentbureauwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (41 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Nuance kondigt de beschikbaarheid van Ambient Clinical Intelligence in de VS aan

Nieuwe oplossing op basis van AI verbetert nu al de productiviteit van zorgverleners en de doorstroming van patiënten; tevredenheidsscore van artsen neemt met 88% toe.

Burlington, US, 25 februari 2020- Nuance Communications, Inc.(NASDAQ: NUAN), kondigt vandaag de algemene beschikbaarheid en versnelde uitlevering aan van Nuance® Dragon Ambient eXperience™ (DAX™), een klinische intelligentieoplossing (ambient clinical intelligence - ACI) voor een breed scala aan medische specialismen. De Nuance DAX™ oplossing werkt naadloos samen met systemen voor het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en zorgt voor een revolutie in het contact tussen patiënt en arts door de gesprekken tussen artsen en patiënten op een veilige manier vast te leggen en in de context te plaatsen. Bovendien geeft de oplossing vorm aan de onderzoeksruimte van de toekomst waar klinische verslaglegging zichzelf schrijft.

Nuance DAX is een innovatie van Nuance en Microsoft. De oplossing bundelt tientallen jaren ervaring in de gezondheidszorg, omvangrijke investeringen in onderzoek naar conversationele AI en clouddiensten die specifiek voor grote organisaties zijn ontwikkeld. Nuance DAX bouwt voort op de bewezen kracht van Nuance Dragon® Medical, waar wereldwijd al meer dan 500.000 artsen opvertrouwen, en voegt hier de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van omgevingsgevoelige technologie en AI aan toe. Zo wordt een volledig stemgestuurde en omgevingsspecifieke onderzoeksruimte gecreëerd. Microsoft werkt nauw samen met Nuance, als onderdeel van een meerjarige gezamenlijke ontwikkelingsovereenkomst, om de mogelijkheden van Nuance DAX verder te verrijken met de AI- en cloudcapaciteiten van Microsoft, waaronder de slimme technologie EmpowerMD, die als onderdeel van de Nuance DAX-oplossing op de markt zal komen.

De versnelling in de uitlevering van Nuance DAX is ingegeven door de behoefte van de zorgsector om wat de World Medical Association een ‘ pandemie van burn-outs bij artsen’ noemt, tegen te gaan. Zo’n 51 procent van de medici blijkt vaak of constant het gevoel van een burn-out te hebben als gevolg van de enorme administratieve last. Die wordt veroorzaakt door al het elektronisch papierwerk om de patiëntzorg te documenteren en die ook noodzakelijk is voor vergoeding van de verzekerde kosten, de financiële betaling en ter bescherming tegen medisch-juridische aansprakelijkheid. Burn-out is een zeer serieus te nemen obstakel bij het verbeteren van de kostenefficiency en de beschikbaarheid van de gezondheidszorg. Uit een recent onderzoek, dat is gepubliceerd door Annals of Internal Medicine, blijkt dat in de Verenigde Staten de kosten van burn-outs inmiddels zo’n 4,6 miljard dollar belopen in gemiste omzet van artsen en minder klinische uren, dat is gemiddeld ongeveer 7.600 dollar per arts per jaar.

"Het is van het grootste belang dat we technologie ontwikkelen die klinische medici in staat stelt om weer te doen waarvoor ze zijn opgeleid en waar ze van houden. Het is net zo belangrijk dat patiënten weer de onverdeelde aandacht van hun artsen krijgen”, zegt Joe Petro, CTO van Nuance. "Bij de ontwikkeling van Nuance DAX zijn we gestart vanuit het diepgevoelde begrip van hoe artsen moeten werken en willen werken. We hebben een oplossing gerealiseerd die niet zozeer op de voorgrond treedt, maar die wel net zo aanwezig en beschikbaar is als bijvoorbeeld het licht in de onderzoeksruimte - en die nu al waardevolle resultaten oplevert voor artsen en hun patiënten".

Novant Health, Rush University Medical Center en SSM Health zijn een aantal van de toonaangevende zorgorganisaties in de VS die hebben gekozen voor de Nuance DAX oplossing om de arts-patiëntervaring te verbeteren. Organisaties als Nebraska Medicine zien dankzij de inzet van Nuance DAX nu al meer efficiëntie en verbeterde doorstroming van patiënten, hogere tevredenheidsscores en minder burn-outs bij de zorgverleners. Binnen slechts twee weken na de ingebruikname van Nuance DAX zijn de tevredenheidsscores van zorgverleners waar het gaat om de klinische verslaglegging met ongeveer 88 procent toegenomen en steeg het percentage patiënttoestemmingen boven de 90.

“Dankzij de Nuance Dragon Ambient eXperience oplossing kunnen onze zorgverleners meer tijd besteden aan hun patiënten en zijn ze minder tijd kwijt aan de administratieve taken”, zegt Ann Cappellari MD, vice president en chief medical information officer van SSM Health. “Daardoor kunnen zorgverleners en patiënten veel duidelijker met elkaar communiceren. Zo bouwen ze ook een sterkere onderlinge relatie op. Dat leidt tot betere zorg, en daar is het iedereen om te doen.”

Greg Moore, Corporate VP Health Technology and Alliances bij Microsoft: "Aangezien AI almaar beter wordt, gaan wij ervan uit dat dit onze partners die actief zijn in de gezondheidszorg, in staat stelt om hun bevindingen te vertalen naar acties - om risico's te verminderen, uitdagingen te signaleren en zelfs om artsen te helpen bij het opstellen van de meest effectieve zorgplannen. Door samen te werken met Nuance en de kracht van Azure en Azure AI in te zetten, willen we het dagelijkse leven van medische professionals die directe zorg verlenen positief veranderen - uiteindelijk is het doel dat we hen in staat stellen hun patiënten een optimale gezondheid te bieden.”

Nuance DAX is nu in de VS beschikbaar voor een veelheid aan medische specialismen en omvat onder meer:

- Ambient device: een specifiek ontwikkeld apparaat met een sterk geoptimaliseerd microfoonbereik, een groot interactief scherm, geïntegreerde biometrische capaciteiten en meerdere sensormogelijkheden, dat in staat is om op betrouwbare wijze een gesprek met meerdere betrokkenen binnen een onderzoeksruimte vast te leggen.

- Geautomatiseerde documentatie: een geautomatiseerde klinische documentatieoplossing op basis van deep learning AI, gecertificeerd middels een kwaliteitsreviewproces.

- Slimme vaardigheden: geïntegreerde Dragon virtual assistent-capaciteiten, die nog steeds worden uitgebreid, die via handsfree bediening zorgteams in staat stellen om taken realtime uit te voeren binnen hun EPD-systeem en andere externe applicaties.

Meer informatie:
  • Meer informatie over de Nuance Dragon Ambient eXperience (DAX) oplossing: bekijk deze video.
  • Voor een live demonstratie van Nuance DAX in actie, of voor meer informatie over Nuance: bezoek Nuance op stand #1944 tijdens HIMSS 2020, van 9 tot en met 13 maart in Orlando, Florida (VS).


Over Nuance Communications
Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) is pionier en marktleider op het gebied van innovatieve AI-oplossingen die intelligentie toevoegen aan ons dagelijks werk en leven. Het bedrijf levert oplossingen die mensen kunnen begrijpen, analyseren en op hen kunnen reageren om de menselijke intelligentie te versterken en zo productiviteit en security te verhogen. Nuance heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van domain en artificial intelligence. Duizenden bedrijven in verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, financiële dienstverlening, telecommunicatie, overheidsorganisaties en detailhandel gebruiken de oplossingen van Nuance om een slimmere, verbonden wereld mogelijk te maken. Ga voor meer informatie naar netherlands.nuance.com.

Contactpersoon voor de media
EMEA-regio
Vanessa Richter
Nuance Communications
Tel.: + 32 475769507
E-mail: Vanessa.richter@nuance.com

Yellow Communications
Naomi van Duin
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: nuance@yellow-communications.com
Laatste van Nuance  
Nuance kondigt de beschikbaarheid van Ambient Clinical Intelligence in de VS aan

Nuance versnelt toepassing van spraakherkenning in de gezondheidszorg met Dragon Medical One

Nuance en Microsoft werken samen om de arts-patiënt ervaring te transformeren
Geplaatst:
Verstreken tijd: 41 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Nuance contact  

Logo Nuance

  Vanessa Richter
  + 32 9 2398031
  Vanessa.richter@nuance.com
  www.nuance.com/nl-nl
Nuance sociaal  


Nuance tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88074 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7729 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nl