www.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (45 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Veeam stelt Gil Vega aan als Chief Information Security Officer

Nieuwe rol zal zich bezighouden met interne security- en compliance-processen in een toenemende complexe clouddatamanagement-markt

Utrecht, 21 februari 2020 Veeam® Software, leider in back-upoplossingen voor Cloud Data Management™, stelt Gil Vega aan als Chief Information Security Officer (CISO). Vega was eerder Managing Director en CISO van CME Group, Inc. en Associate Chief Information Officer en CISO van het U.S. Department of Energy en de U.S. Immigration & Customs Enforcement in Washington D.C. Bij Veeam zal hij verantwoordelijk zijn voor het opzetten en uitvoeren van Veeams visie en strategie voor de bescherming van data, informatie en oplossingen. Ook speelt hij een belangrijke rol in het ontwikkelen van strategieën om klanten te helpen hun bedrijfskritische data op alle platforms te beschermen en compliance met wet- en regelgeving te garanderen. Vega heeft meerdere managementrollen vervuld binnen het U.S. Department of Defense en de inlichtingendiensten. Bij Veeam rapporteert hij aan Bill Largent, Chief Executive Officer (CEO) van Veeam, en maakt hij deel uit van het executive managementteam.

image

“Data is het belangrijkste bezit van elk bedrijf, maar de bescherming van data tegen bedreigingen – zowel extern als intern – wordt steeds complexer”, aldus Bill Largent, CEO van Veeam. “Cybersecurity is een van de grootste zorgen voor bedrijfsmanagement. Daarom wenden ze zich tot Veeam om te garanderen dat hun data altijd goed beheerd en beschermd is, ongeacht de locatie ervan. Om ervoor te zorgen dat we op dit gebied voorop blijven lopen en om ons aanbod binnen alle sectoren uit te breiden, ben ik verheugd dat Gil zich bij ons managementteam voegt. Zijn ervaring is ongeëvenaard en ik weet zeker dat we onder zijn leiderschap onze datasecurity-, governance- en compliance-strategie en -processen naar een hoger niveau kunnen tillen om koploper te blijven in de sector.”

Met meer dan 22 jaar aan ervaring is Vega een doorgewinterde securityexpert. Voordat hij bij Veeam in dienst trad, was hij als Managing Director en CISO verantwoordelijk voor de wereldwijde cybersecurity, technologierisico’s en compliance bij CME Group, Inc. in Chicago. CME Group is het bedrijf achter ’s werelds grootste derivatenbeurs en handelt op jaarlijkse basis in drie miljard contracten met een totale waarde van circa één biljard dollar. Voorafgaand aan zijn carrière in de financiële dienstverlening was Vega lid van de U.S. Federal Government’s Senior Executive Service.

Gil Vega, Chief Information Security Officer van Veeam: “Ik ben verheugd om me bij Veeam te voegen. Niet alleen omdat het bedrijf toonaangevend is op het gebied van Cloud Data Management, maar ook omdat ik ervan overtuigd ben dat Veeam de sector blijft transformeren. Het DNA van Veeam focust zich op het bieden van de ultieme klantervaring en het garanderen dat data altijd beschermd is, ongeacht de locatie ervan. De visie en strategie van Veeam is ongeëvenaard en het bedrijf beschikt over een zeer solide roadmap voor 2020 en de jaren  daarna. Ik kijk ernaar uit om de interne datasecurity-, governance- en compliance-strategie en -processen van Veeam naar een hoger niveau te tillen.”

Vega beschikt over bachelor- en masterdiploma’s in Information Systems & Information Assurance, is afgestudeerd aan het Federal Executive Institute in Charlottesville, Virginia (VS), en trotse veteraan van het Amerikaanse leger. Hier maakte hij onder andere deel uit van de operaties Just Cause, Desert Shield en Desert Storm.

Ga voor meer informatie naar www.veeam.com.

####

Over Veeam Software  
Veeam is de wereldwijde leider in back-upoplossingen die Cloud Data Management leveren. Het Veeam Availability Platform is de meest complete back-upoplossing die klanten helpt succes te behalen in de vijf fases van Cloud Data Management. Met meer dan 365.000 klanten wereldwijd, waaronder 81 procent van de Fortune 500-bedrijven en 66 procent van de Global 2000-organisaties, scoort Veeam een gemiddelde klanttevredenheid die 3,5 keer hoger is dan het gemiddelde in de sector. Het wereldwijde Veeam-ecosysteem omvat meer dan 70.000 channelpartners, Cisco, HPE, Lenovo en NetApp als exclusieve resellers, en meer dan 24.500 cloud- en serviceproviders. Het hoofdkwartier is gevestigd in Baar, Zwitserland. Veeam heeft vestigingen in meer dan dertig landen. Voor meer informatie: www.veeam.com. Of volg Veeam op Twitter: @veeam_benelux.
Laatste van Veeam Software  
Insight Partners neemt Cloud Data Management specialist Veeam over voor 5 miljard dollar

Veeam stelt Gil Vega aan als Chief Information Security Officer

Veeam lanceert met nieuwe Veeam Availability Suite v10 volgende-generatie back-upplatform
Geplaatst:
Verstreken tijd: 45 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Veeam Software contact  

Logo Veeam Software

  +31 30 210 6166
  info@veeam.com
  www.veeam.com
Veeam Software sociaal  


Veeam Software tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88074 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7729 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl