www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 165 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Red Hat OpenStack Platform 16 biedt continue community-innovatie en langdurige enterprise-ondersteuning

Schaalbare cloudinfrastructuuroplossing helpt organisaties profiteren van nieuwe innovaties zoals edge computing, met behoud van productieondersteuning tot vijf jaar zonder verstorende upgrades

Amsterdam, 20 februari 2020 - Red Hat, Inc., leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Red Hat OpenStack Platform 16, de nieuwste versie van zijn schaalbare en agile Infrastructure-as-a-Service (IaaS) oplossing. Met meer dan 1000 verbeteringen en nieuwe functies legt deze oplossing de basis voor bijna elke bedrijfs- en telco-workload, van programmeerbare IaaS voor hybride clouds, developer-clouds tot cloud-native applicaties, zoals network function virtualisation (NFV), edge computing, artificial intelligence (AI) en machine learning (ML).

Red Hat OpenStack Platform 16 is gebaseerd op Red Hat Enterprise Linux 8, en helpt organisaties om sneller en frequenter te innoveren, met minder verstoringen. De nieuwste versie biedt bovendien lange ondersteuning, uitgebreide consolidatie van functies en de commitment om continue community-innovatie als enterprise-features aan te bieden via stream-releases. Het platform combineert de OpenStack community-releases van ‘Rocky’, ‘Stein’ en ‘Train’ met het beste van Red Hat OpenStack Platform versies 14 en 15.

Met Red Hat OpenStack Platform 16 kunnen bedrijven en telco's hun IT-infrastructuur effectiever transformeren naar een omgeving die meer agile, efficiënter en innovatiever is en klaar voor de kansen die een digitale economie biedt. Het platform is modulair van opzet, optimaliseert de IT-activiteiten voor bestaande traditionele applicaties en dient tegelijkertijd als basis voor cloud-native applicatieontwikkeling en -implementatie.

Maximale, productstabiele innovatie
Het vernieuwde platform helpt organisatie te standaardiseren en ze kunnen tot vijf jaar lang één versie van het platform blijven gebruiken. IT-teams kunnen hierdoor met meer vertrouwen traditionele en cloud-native workloads op het Red Hat OpenStack Platform inzetten, waarmee ze de flexibiliteit, schaalbaarheid en innovatie van de hybride cloud krijgen, inclusief de garanties van de enterprise langetermijnondersteuning van Red Hat.

Dankzij de lange levensduur van het Red Hat OpenStack Platform hebben klanten sneller dan ooit tevoren toegang tot nieuwe functies, en hoeven ze niet meer te wachten op complete upgrades van het platform.

Integratie met Red Hat Enterprise Linux 8
Het Red Hat OpenStack Platform biedt een consistente ervaring op het gebied van diensten, ondersteuning, consumptiemodellen en life-cycle management. IT-teams kunnen hierdoor de nieuwste innovaties bieden met een minimum aan risico's. In Red Hat OpenStack Platform 16 is de levenscyclus van het platform afgestemd op die van het onderliggende Red Hat Enterprise Linux-besturingssysteem. Door deze afstemming is er minder tijd nodig om applicaties te testen en te certificeren, wat mogelijkheden opent voor vereenvoudigde day 2-operations.

Klanten en partners in alle sectoren
Honderden klanten gebruiken het Red Hat OpenStack Platform, waaronder Rakuten Mobile Network, Public Health England, Turkcell, Massachusetts Open Cloud, O2 Slovakia en het Institute of Molecular Biotechnology. Red Hat OpenStack Platform wordt verder ondersteund door een partnerecosysteem met partners als Cisco, Dell EMC, HPE, IBM, Intel, Juniper Networks, Lenovo, NetApp, Nuage en NVIDIA.

Beschikbaarheid
Red Hat OpenStack Platform 16 is vanaf vandaag beschikbaar voor klanten met actieve abonnementen voor het Red Hat OpenStack Platform via het Red Hat Customer Portal.

Quotes

Joe Fernandes, vice-president, Products, Cloud Platforms bij Red Hat
“Met Red Hat OpenStack Platform 16 kunnen we de innovatiesnelheid beter afstemmen op het vermogen en de wens van IT-organisaties om nieuwe releases te gebruiken en te implementeren. Bedrijven kunnen bovendien profiteren van een meer continue stroom van nieuwe functies zoals edge computing en NFV, zonder dat er een nieuwe versie van het platform nodig is. Organisaties kunnen hierdoor innoveren op de snelheid en de schaal die het beste past bij hun activiteiten.”

Kevin Shatzkamer, vice president, Dell EMC Enterprise en Service Provider Strategy and Solutions
“Onze samenwerking met Red Hat blijft zich richten op het aanpakken van de groeiende behoeften van dienstverleners aan flexibelere en innovatievere omgevingen. In samenwerking met Red Hat en de opensourcegemeenschap bieden onze gecombineerde OpenStack-oplossingen een infrastructuur die getest en gevalideerd is en helpt om de uitrol te versnellen en de activiteiten rond 5G en netwerk edge use cases te vereenvoudigen.”

Víctor Morales, hoofd van Infrastructure and IT-services, Grupo ASD
“Dankzij de adoptie van het Red Hat OpenStack Platform, Red Hat Ceph Storage en de ondersteuning van de Red Hat Consulting- en Services-teams beschikken we over een beter schaalbare en meer betrouwbare hybride cloudoplossing waarmee we onze bestaande compute- en storage-capaciteit kunnen hergebruiken. Dit maakt het voor ons mogelijk om effectiever te plannen en voorbereid te zijn op het Colombiaanse verkiezingsproces en tegelijkertijd onze bedrijfsmodellen uit te breiden via onze infrastructuur, platform en softwarediensten.”

Peter Forai, adjunct-hoofd IT, Institute for Molecular Biotechnology (IMBA)
“Omdat de datavolumes van onze research exponentieel blijven groeien, moest IMBA sneller high-performing computing (HPC) omgevingen inzetten die door onze wetenschappers gebruikt worden om onderzoek te doen. Met het Red Hat OpenStack Platform hebben we een zeer flexibel, schaalbaar, software-defined datacenter kunnen creëren, waarmee we de tijd voor het installeren van aangepaste HPC-omgevingen hebben verkort van zes maanden tot één uur. We verwachten dat we met de nieuwste versie van Red Hat OpenStack Platform IMBA ons kunnen blijven richten op het ondersteunen van innovatief onderzoek.”

Sunil Khandekar, hoofd van Nuage Networks, Nokia
“Nuage Networks van Nokia is verheugd om de samenwerking met Red Hat voort te zetten en ondersteunt Red Hat OpenStack Platform 16 naast OpenStack director en Red Hat Enterprise Linux 8. De combinatie van de nieuwste versie van Red Hat OpenStack Platform met de nieuwste Nuage Networks VSP 6.1 release helpt bij het optimaliseren van onze oplossing, omdat we proberen te voldoen aan de eisen van de telco cloud voor geavanceerde data plane-mogelijkheden en langetermijnondersteuningseisen.”

Ayman Amiri, chief technology officer, Orange Egypt
“Orange Egypt heeft met Red Hat's open hybride cloudtechnologieën, waaronder Red Hat OpenStack Platform, voor NFV een horizontaal cloudplatform gebouwd dat ons helpt oplossingen te creëren die het beste passen bij de behoeften van onze klanten. We kunnen nu dynamischer handelen en diensten tien keer sneller uitrollen dan voorheen, en een grotere bijdrage leveren aan de digitale ontwikkeling in Egypte.”

Anwar Alsubhi, general manager, cloud infrastructure, stc
“We hebben onze telcocloud gebouwd met Red Hat OpenStack Platform en succesvol een aantal gevirtualiseerde netwerkfuncties (VNF's) in gebruik genomen. We kunnen nu flexibeler digitale diensten op ons open platform aanbieden, en werken eraan om nu en in de toekomst beter te kunnen inspelen op de verwachtingen van de klant. We kijken uit naar de nieuwe mogelijkheden van OpenStack om onze cloudstrategie kracht bij te zetten en steeds meer waarde te leveren aan ons bedrijf, onze klanten en de maatschappij.”

###

Volg Red Hat 
Over Red Hat, Inc.
Red Hat is 's werelds toonaangevende leverancier van opensourcesoftwareoplossingen voor bedrijven. Het gebruikt een communitygedreven benadering om betrouwbare en hoogwaardige Linux-, hybride cloud-, container- en Kubernetes-technologieën te leveren. Red Hat helpt klanten nieuwe en bestaande IT-toepassingen te integreren, cloud-native applicaties te ontwikkelen, te standaardiseren op hun toonaangevende besturingssysteem en complexe omgevingen te automatiseren, beveiligen en beheren. De bekroonde support-, training- en consultingdiensten maken van Red Hat een vertrouwde adviseur van de Fortune 500. Als een strategische partner voor cloudleveranciers, systeemintegrators, applicatie-leveranciers, klanten en opensourcecommunity's, helpt Red Hat organisaties zich voor te bereiden op de digitale toekomst. 

Voor meer informatie voor de pers 
Lubbers De Jong 
Anke van Heerebeek 
anke@lubbersdejong.nl
020 2050428 

###

Forward-Looking Statements
Certain statements contained in this press release may constitute "forward-looking statements" within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements provide current expectations of future events based on certain assumptions and include any statement that does not directly relate to any historical or current fact. Actual results may differ materially from those indicated by such forward-looking statements as a result of various important factors, including: risks related to the ability of the Company to compete effectively; the ability to deliver and stimulate demand for new products and technological innovations on a timely basis; delays or reductions in information technology spending; the integration of acquisitions and the ability to market successfully acquired technologies and products; risks related to errors or defects in our offerings and third-party products upon which our offerings depend; risks related to the security of our offerings and other data security vulnerabilities; fluctuations in exchange rates; changes in and a dependence on key personnel; the effects of industry consolidation; uncertainty and adverse results in litigation and related settlements; the inability to adequately protect Company intellectual property and the potential for infringement or breach of license claims of or relating to third party intellectual property; the ability to meet financial and operational challenges encountered in our international operations; and ineffective management of, and control over, the Company's growth and international operations, as well as other factors. In addition to these factors, actual future performance, outcomes, and results may differ materially because of more general factors including (without limitation) general industry and market conditions and growth rates, economic and political conditions, governmental and public policy changes and the impact of natural disasters such as earthquakes and floods. The forward-looking statements included in this press release represent the Company's views as of the date of this press release and these views could change. However, while the Company may elect to update these forward-looking statements at some point in the future, the Company specifically disclaims any obligation to do so. These forward-looking statements should not be relied upon as representing the Company's views as of any date subsequent to the date of this press release.

### 

Red Hat, Red Hat Enterprise Linux, the Red Hat logo, JBoss, Ansible, Ceph, CloudForms, Gluster and OpenShift are trademarks or registered trademarks of Red Hat, Inc. or its subsidiaries in the U.S. and other countries. Linux® is the registered trademark of Linus Torvalds in the U.S. and other countries. The OpenStack Word Mark is either a registered trademark/service mark or trademark/service mark of the OpenStack Foundation, in the United States and other countries, and is used with the OpenStack Foundation's permission. Red Hat is not affiliated with, endorsed or sponsored by the OpenStack Foundation, or the OpenStack community.
Laatste van Red Hat  
Onderzoek Red Hat: Ruim twee derde developers zet containers actief in

Red Hat versterkt automatisering van hybride cloudomgevingen met nieuwste versie van Red Hat Advanced Cluster Management voor Kubernetes

KPMG automatiseert en versnelt kunstmatige intelligentie-workflows met Red Hat OpenShift
Essentra Components neemt Chinese onderdelenfabrikant over

Britse defensieonderdelen Royal Air Force en Royal Navy verbeteren recruitmentproces met Pega’s low-code software

Nederlandse bedrijven sluiten wereldwijd hoogste verzekering af tegen ransomware-aanvallen

Onderzoek Red Hat: Ruim twee derde developers zet containers actief in

Total Economic Impact-onderzoek: Dataiku levert bedrijven een return-on-investment van 423 procent

Macaw wordt comdirect’s socialmedia-leadagency 

KnowBe4 ontvangt vier ISO-certificeringen van ISOQAR
Worldstream breidt uit naar Duitsland met nieuw datacenter bij maincubes in Frankfurt

fonQ groeit met 142% jaar over jaar dankzij gebruik van Mirakl-marktplaatsplatform

53 procent van de Nederlanders vindt dat ze voor een normaal leven hun gegevens moeten delen met techreuzen als Google

Werkgevers overschatten de productiviteit van medewerkers bij het thuiswerken

Conscia benoemt Pascal Huijbers tot CTO Conscia Group

Visma | Raet splitst op in Visma | Raet en Visma | YouServe

Waard€volle Club partners CBMK Creditmanagement en Budgetcoach Groep lanceren Landelijk Kenniscentrum Financiële Vitaliteit

Proactiviteit vereist voor toekomstig succes in e-commerce

Fortinet lanceert security service FortiTrust: flexibele licentie per gebruiker

Rooskens Group kiest voor Oracle Transportation Management ter ondersteuning van snelle bedrijfsuitbreiding

Western Digital introduceert draagbare WD Elements SE SSD
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 165 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Red Hat contact  

Logo Red Hat

  +31 20 5651200
  www.redhat.com
Red Hat sociaal  


Red Hat tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91778 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10603 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers