www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (46 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

KnowBe4 presenteert tweede seizoen van spannende videoserie voor security awareness-training: ‘The Inside Man 2’

Utrecht, 20 februari 2020– KnowBe4, leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, presenteert het tweede seizoen van 'The Inside Man', een bekroonde serie voor security awareness-training. Vanaf heden is deze meeslepende videoserie ook beschikbaar voor klanten van KnowBe4 in Nederland.

Met dit tweede seizoen voegt KnowBe4 twaalf afleveringen toe aan de bestaande serie die al door duizenden mensen is bekeken. Door een boeiend verhaal te presenteren via een meeslepende videoserie met diverse afleveringen wil het bedrijf de betrokkenheid van eindgebruikers vergroten en fans van hen te maken. De serie behandelt onderwerpen variërend van social engineering tot het gebruik van wachtwoorden en van sociale media tot reizen. In 2019 won seizoen 1 van ‘The Inside Man’ een Zilveren Dolfijn tijdens de Cannes Corporate Media & TV Awards.

"Geen enkele andere aanbieder van security awareness-trainingen komt met dit soort hoogwaardige en leerzame content om klanten op een echt leuke en boeiende manier te helpen met leren", aldus Jelle Wieringa, technology evangelist bij KnowBe4. “Deze unieke comedy-dramaserie van hoogwaardige kwaliteit is exclusief beschikbaar voor de klanten van KnowBe4. De serie is een belangrijke onderscheidende factor geworden in de security awareness-trainingsprogramma's van klanten. Voor security-leiders is het de bekroning op hun werk als eindgebruikers uit zichzelf om meer training vragen. Gedrag dat zelden voorkomt, maar we wel zien ontstaan wanneer organisaties 'The Inside Man' lanceren. We kijken ernaar uit om onze klanten de meest geavanceerde content te blijven bieden om hen te helpen nog meer werknemers op een zinvolle manier betrokken te maken.”

"Toen we enkele maanden geleden een pre-screening organiseerden op het hoofdkantoor van KnowBe4 was het geweldig om te zien hoeveel mensen gebiologeerd zaten te kijken", aldus Jim Shields, creatief directeur van Twist & Shout, een dochterbedrijf van KnowBe4. “We hopen dat mensen dankzij ‘The Inside Man’ anders gaan denken over security. Ik wil dat ze betrokken zijn, de lessen onthouden en de ruimte verlaten met oprechte waardering voor de veiligheid van hun organisatie.”

Seizoen twee van "The Inside Man" is beschikbaar voor alle KnowBe4-abonnees op diamantniveau. Bekijk de trailer van seizoen twee van ‘The Inside Man’ hier: www.knowbe4.com/inside-man.Voor meer informatie

Whizpr
Paul Maris / Willem Roosjen
e-mail: knowbe4@whizpr.nl
Tel: 0317 - 410483

KnowBe4
Jelle Wieringa
E-mail: jellew@knowbe4.com
Tel: 06-11629696Over KnowBe4
KnowBe4, leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, wordt wereldwijd door meer dan 30.000 organisaties gebruikt. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awarenesstrainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-training op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Tienduizenden organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Laatste van KnowBe4  
Nieuw Benchmarking-rapport van KnowBe4 stelt vast dat 37,9% van ongetrainde eindgebruikers een phishing-test niet doorstaat

KnowBe4 en Agari kondigen nieuwe samenwerking aan in de strijd tegen phishing

KnowBe4 sluit nieuw partnerschap met Claranet
Geplaatst:
Verstreken tijd: 46 dagen
KnowBe4 contact  

Logo KnowBe4

KnowBe4 sociaal  


KnowBe4 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88074 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7729 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl