www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (48 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Veeam lanceert met nieuwe Veeam Availability Suite v10 volgende-generatie back-upplatform

Met nieuwe features en uitbreidingen – waaronder moderne NAS-ondersteuning, multi-VM Instant Recovery en krachtigere bescherming tegen ransomware – verbetert v10 de databescherming en profiteert Cloud Data Management van betere beschikbaarheid, portabiliteit en uitbreidbaarheid

Utrecht, 18 februari 2020 – Veeam® Software, leider in back-upoplossingen voor Cloud Data Management™, lanceert de nieuwe Veeam Availability Suite™ v10. Deze biedt volgende-generatie dataprotectiemogelijkheden die de beschikbaarheid, portabiliteit en uitbreidbaarheid van data verder verbeteren. De oplossing – in 2008 op de markt gebracht als Veeam Backup & Replication™, het vlaggenschip van Veeam – biedt nu als Veeam Availability Suite moderne bestandsdatabescherming voor Networked Attached Storage (NAS), Multi-VM Instant Recovery™ voor het automatiseren van disaster recovery (DR) en sterk uitgebreide bescherming tegen ransomware. Door meer uitbreidingsmogelijkheden van het platform, data-mining via API’s en meer dan 150 belangrijke uitbreidingen biedt Veeam nu de meest robuuste oplossing voor compleet datamanagement en bescherming voor hybrid-cloud-omgevingen.

Nu organisaties de hybrid cloud omarmen om snelle digitale transformatie mogelijk te maken, wordt data een kritische factor voor zakelijk succes. Door deze focus op data-innovatie om het zakendoen te versnellen, ontstaan nieuwe uitdagingen als het gaat om het waarborgen dat data flexibel, beschikbaar en verbonden is. Volgens het 2019 Veeam Cloud Data Management Report is 73 procent van de organisaties niet in staat om in te spelen op gebruikerseisen voor wat betreft ongestoorde toegang tot applicaties en data. Veel bedrijven bekijken nu of ze met Cloud Data Management beter in staat zijn in te spelen op protectie-eisen en het benutten van data. Veeam heeft zijn oplossing verbreed en verdiept met meer platformondersteuning en geavanceerde mogelijkheden. Hierdoor zijn organisaties beter in staat om hun data te controleren en zo hun belangrijkste zakelijke doelen te behalen.

“v10 is de belangrijkste release in de geschiedenis van Veeam. De uitbreidingen die we doorvoerden, brengen dataprotectie naar het volgende niveau en zorgen voor de meest eenvoudige, meest flexibele en meest betrouwbare oplossing voor hybrid-cloudomgevingen”, zegt Danny Allan, Chief Technology Officer en Senior Vice President of Product Strategy van Veeam. “Als marktleider in Cloud Data Management ligt onze focus op innovatieve, best-in-class oplossingen en het in lijn brengen van onze producten met de eisen van onze klanten. Met de nieuwe Veeam Availability Suite v10 blijven we trouw aan deze idealen en helpen we bedrijven van elke omvang te waarborgen dat hun data altijd beschikbaar, overdraagbaar en beschermd is binnen iedere cloud en elk platform. Daardoor kunnen zij hun data op een intelligente manier gebruiken om hun zakelijke succes te vergroten en ook plannen maken voor de toekomst.”

Veeam Availability Suite v10 beschermt grootschalige moderne workloads door middel van bredere back-upmogelijkheden en zorgt voor betere beveiliging door niet aan te passen back-ups met S3 Object Lock. De oplossing voorziet ook in diepere ecosysteem-API-integratie-opties, waardoor organisaties tijd en geld besparen en hun recovery-doelen zeer ruim halen.

“Cloudgebaseerde dataprotectie wordt steeds belangrijker voor organisaties die ik spreek, groot of klein en in verschillende stadia van cloudadoptie”, zegt Henry Baltazar, Research Vice President van 451 Research. “Oplossingen zoals de nieuwste v10 bieden organisaties de schaalbaarheid die ze vandaag en morgen nodig hebben voor hun workloads. De nieuwe Cloud Data Management-mogelijkheden omvatten snellere, geautomatiseerde kopieën naar object-storage en het gebruik van S3 Object Lock, zodat data beschermd is tegen dreigingen als ransomware, insider threats en beheerders met slechte bedoelingen.”

Veeam Availability Suite v10 breidt het leiderschap van Veeam in compleet Cloud Data Management verder uit. De suite biedt geavanceerde bescherming voor elke applicatie en alle data binnen iedere cloud. v10 introduceert nieuwe mogelijkheden die zorgen voor eenvoud, flexibiliteit en betrouwbaarheid, waardoor organisaties de volgende doelen kunnen behalen:
  • Moderniseren en vereenvoudigen van het beschermen van grote file shares en file servers met krachtige NAS-back-up.
  • Het realiseren van een ongestoorde bedrijfsvoering met een volgende-generatie Instant Recovery-engine en Multi-VM Instant Recovery voor disaster recovery na grootschalige datacenter-uitval.
  • Het vereenvoudigen van off-site back-up en het realiseren van 100 procent bescherming tegen ransomware en insider threats met uitgebreide S3-objectstorage-integratie en niet aan te passen back-ups.
  • Het hergebruiken van back-updata voor het ontdekken van nieuwe inzichten en het benutten van back-ups voor data-analyse met behulp van derde partijen op basis van integratie via de nieuwe Veeam Data Integration API.
  • Bredere platform- en ecosysteemondersteuning met nieuwe, geavanceerde mogelijkheden voor Linux, HPE Primera and HPE StoreOnce, Nutanix AHV, PostgreSQL, MySQL en meer.
“HPE herdefinieert storage voor klanten en we hebben partners nodig die begrijpen dat de route naar digitale transformatie afhankelijk is van data en goede informatie”, zegt Jim Jackson, Chief Marketing Officer van Hewlett Packard Enterprise. “Met Veeam zorgen we ervoor dat kritische data die nodig is om de business te versnellen, op ieder moment veilig en beschikbaar is voor klanten. Wij zijn erg enthousiast dat Veeam nu ondersteuning biedt voor HPE Primera en uitbreidingen voor HPE StoreOnce. Daardoor is klantdata altijd beschikbaar, herstelbaar en beschermd.”

In deze nieuwste versie blijft Veeam ondersteuning bieden voor Microsoft Cloud-services, inclusief integratie met Veeam Availability Suite, Veeam Backup for Office 365 en Veeam Backup for Azure.

“De ondersteuning voor Cloud Copy-modus naar Azure Blob storage in Veeam Availability Suite v10 maakt het voor klanten gemakkelijk om de noodzaak van on-premise-storage weg te nemen. Ze reduceren kosten en behalen de 3-2-1-regel voor dataprotectie sneller door data off-site op te slaan in Azure”, zegt Tad Brockway, Corporate Vice President Azure Storage, Media and Edge van Microsoft.

Veeam Availability Suite v10 is per direct beschikbaar. Voor prijsinformatie en aanschafmogelijkheden: https://www.veeam.com/nl/backup-solution-pricing.html. Meld u aan voor een van de virtuele of on-demand-evenementen.Meer informatie over de nieuwe Veeam Availability Suite v10 is te vinden op www.veeam.com.

Quotes van klanten en partners
“Als een VMware Global Strategic Technology Alliance Partner biedt Veeameen enkel platform voor het beschermen van cloud- en virtuele workloads. Dit stelt klanten in staat om met vertrouwen bedrijfskritische applicaties te draaien en sneller in te spelen op vragen uit de business. Met VeeamAvailability Suite v10 zijn data-recovery en -migratie gemakkelijker dan ooit dankzij VeeamInstant Recovery to VMware Cloud Foundation.Gemeenschappelijke klanten kunnen direct elke Veeam-back-up naar VMware Cloud Foundation, VMware Cloud op AWS, of iedere andere VMware vSphere-instance herstellen, ongeacht de locatie.”– Pat Lee, VP Strategic & Emerging ISVs van VMware.

“Ransomware en andere cyberdreigingen vormen een groeiende bedreiging voor de hele IT-community. We zijn enthousiast over de samenwerking met Veeam bij het leveren van on-premise back-upstorage die de S3 Object Lock-functionaliteit ondersteunt. Deze is vereist voor niet aanpasbare back-ups, een nieuwe functie van Veeam Availability Suite v10. Deze gezamenlijke nieuwe oplossing maakt snel herstel mogelijk van vergrendelde back-upkopieën naar Cloudian-objectstorage. Daar is tot 70 procent op kosten te besparen in vergelijking met traditionele storage en tot 40 procent in vergelijking met tape-opslagmogelijkheden.” – Sanjay Jagad, Senior Director of Products and Solutions van Cloudian.

“Veeam Availability Suite blijft innoveren en de standaard bepalen voor back-up en disaster recovery met v10. Ondersteuning voor NAS- en file shares stelt ons in staat om de grote hoeveelheid data te beschermen die buiten VM's of servershares te vinden is. De mogelijkheid om elke Veeam-back-up naar vSphere te herstellen, maakt recovery nog eenvoudiger. Er is een duidelijke reden waarom we onze BaaS- en DRaaS-activiteiten op Veeam hebben gebouwd – ze zijn volledig toegewijd aan hun VCSP-partners en we zijn allebei gericht op het leveren van beschikbaarheidsoplossingen die het eenvoudig maken om te zorgen voor maximale bescherming.” – Dan Timko, Chief Strategy Officer for Cloud Backup van J2 Global en zijn KeepItSafe-, OffsiteDataSync- en Livedrive-activiteiten.

“Veeam is de enige oplossing die kan inspelen op onze enorme datagroei. Enterprise-schaalbaarheid is wat Veeam onderscheidt van de rest.” – Renata Kobylinski, Director of Hosting and Engineering Devices van Royal Caribbean Cruise Ltd.; Miami, Florida.

“v10 stelt ons eindelijk in staat om onze oude Data Protector- back-upsoftware te verplaatsen naar een volledige Veeam-aanpak voor zelfs bare metal- en grote fysieke RDM-servers, inclusief Microsoft Windows Clustering. Het vult het gat dat we de afgelopen jaren hadden met StoreOnce Catalyst Store Support, terwijl we kunnen voldoen aan strengere beveiligingsvereisten dan mogelijk met CIFS of NFS.” – Jason Melmoth, IT-manager van Fountain Tyre; Edmonton, Alberta, Canada

###

Over Veeam Software
Veeam is de wereldwijde leider in back-upoplossingen die Cloud Data Management leveren. Het Veeam Availability Platform is de meest complete back-up-oplossing die klanten helpt succes te behalen in de vijf fases van Cloud Data Management. Met meer dan 365.000 klanten wereldwijd, waaronder 81 procent van de Fortune 500-bedrijven en 66 procent van de Global 2000-organisaties, scoort Veeam een gemiddelde klanttevredenheid die 3,5 keer hoger is dan het gemiddelde in de sector. Het wereldwijde Veeam-ecosysteem omvat meer dan 70.000 channelpartners, Cisco, HPE, Lenovo en NetApp als exclusieve resellers, en meer dan 24.500 cloud- en serviceproviders. Het hoofdkwartier is gevestigd in Baar, Zwitserland. Veeam heeft vestigingen in meer dan 30 landen. Voor meer informatie: www.veeam.com. Of volg Veeam op Twitter: @veeam_benelux.
Laatste van Veeam Software  
Insight Partners neemt Cloud Data Management specialist Veeam over voor 5 miljard dollar

Veeam stelt Gil Vega aan als Chief Information Security Officer

Veeam lanceert met nieuwe Veeam Availability Suite v10 volgende-generatie back-upplatform
Geplaatst:
Verstreken tijd: 48 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Veeam Software contact  

Logo Veeam Software

  +31 30 210 6166
  info@veeam.com
  www.veeam.com
Veeam Software sociaal  


Veeam Software tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88074 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7729 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl