www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (48 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Data-integratieplatform van Boomi biedt optimale connectiviteit voor IFS-klanten dankzij 200 ingebouwde connectors

IFS-applicaties voor FSM, ERP en EAM nu te koppelen aan grote en snel veranderende datapools door middel van Boomi’s integratiemogelijkheden

Eindhoven, 18 februari 2020 – IFS™, de wereldwijde leverancier van enterprise-software, sluit een partnership met Boomi™, onderdeel van Dell Technologies™. Het technologische resultaat van deze samenwerking is een ‘digital switchboard’, dat de beste oplossingen voor enterprise resource management (ERP), enterprise asset management (EAM) en field service management (FSM) combineert en zo industriële processen en cloudflexibiliteit samenvoegt.

In de afgelopen dertig jaar heeft het vierduizend mensen sterke team van IFS gebouwd aan gespecialiseerde enterprise-software voor de productiebranche, luchtvaart en defensie, engineering, bouw en infrastructuur, energie- en nutsbedrijven en service management. Nu deze sectoren hun processen digitaliseren, moeten zij silo’s van informatie die in toenemende mate in de cloud zijn opgeslagen, onderling verbinden. Dat vereist flexibele middelen om grote en snel veranderende datapools te verbinden, weer los te koppelen en opnieuw te verbinden. Boomi werd ontwikkeld om precies deze issues op te lossen.

“Door het ‘switchboard’-denken te omarmen – waarbij alle bedrijfskritische applicaties via een centraal punt zijn verbonden – kunnen organisaties supply chains versnellen, de service-response verbeteren en beter dan ooit concurreren”, zegt Sakari Jorma, Senior Vice President bij IFS. “Bedrijven in iedere branche – van luchtvaart en defensie tot aan energieopwekking – zijn in staat om hun best-of-breed systemen te koppelen aan hun IFS-kern via het gemeenschappelijke cloud-native platform van Boomi. Met dit partnership onderstreept IFS zijn doel om klanten keuzevrijheid te bieden bij het benutten van hun bestaande digitale omgeving om zo sneller waarde te realiseren.”

Het nieuwe partnership geeft klanten van IFS toegang tot een ‘digital switchboard’ dat de diepe functionaliteit van IFS Applications met tientallen andere functies verbindt voor het ondersteunen van HR, finance en meer. Boomi biedt meer dan 200 ingebouwde connectors die via een gebruiksvriendelijke drag&drop-interface realtime configuratiemogelijkheden bieden. IFS-klanten kunnen zo sneller integraties bouwen, zodat de tijd die nodig is voor ontwikkeling met weken of zelfs maanden terug te dringen is. Dat is voor veel bedrijven in legacy-sectoren een enorme verandering.

Derek Thompson, Vice President EMEA bij Boomi, zegt over het partnership: “De kracht van deze samenwerking ligt in de verschillende expertises die IFS en Boomi inbrengen. Het loyale klantenbestand van IFS verdient het meest intelligente, schaalbare en flexibele platform dat er is en Boomi vindt het een eer om gekozen te zijn als de basis voor de ERP-oplossing van de toekomst.”

Christian Pedersen, Chief Product Officer bij IFS: “Als een van de componenten in het ecosysteem van oplossingen, technologie en data van klanten onderkennen wij de noodzaak van volledige openheid en keuzevrijheid. Door samen te werken met Boomi zetten we de volgende logische stap in het bieden van mogelijkheden voor out-of-the-box connectiviteit naar het ‘digital switchboard’ vanaf ons al open native API-platform.”

##

Over Boomi
Boomi™, een onderdeel van Dell Technologies, verbindt alles in een digitaal ecosysteem in korte tijd, zodat bedrijven sneller betere resultaten boeken. Boomi’s intelligente, flexibele en schaalbare platform versnelt de bedrijfsresultaten door data, systemen, applicaties, processen en mensen te verbinden. Boomi maakt gebruik van de kracht van de cloud om alles binnen en buiten het bedrijf samen te brengen. Het biedt meer dan 10.000 bedrijven wereldwijd de mogelijkheden om een toekomstvaste applicatiestrategie te ontwikkelen. Meer informatie is te vinden op https://boomi.com/

© 2020 Boomi Inc. Dell, Dell Technologies, Boomi, het ‘B’-logo, Molecule en Dell Boomi zijn handelsmerken van Dell Inc., of zijn dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken zijn mogelijk de handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Over IFS
IFS™ ontwikkelt en levert wereldwijd enterprise-software voor klanten die goederen produceren en distribueren, assets onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. De branche-expertise van onze mensen en oplossingen in combinatie met de inzet voor onze klanten, maken IFS een erkend leider en de meest aanbevolen leverancier in onze sector. IFS heeft 4.000 medewerkers en ondersteunt meer dan tienduizend gebruikers wereldwijd vanuit een netwerk dat bestaat uit lokale vestigingen en een groeiend ecosysteem met partners. Kijk voor meer informatie op IFS.com/nl, volg ons op Twitter: @ifs en lees meer in onze IFS Blogs over technologie, innovatie en creativiteit.
Laatste van IFS  
Data-integratieplatform van Boomi biedt optimale connectiviteit voor IFS-klanten dankzij 200 ingebouwde connectors

IFS overtreft de markt in 2019 met 32 procent groei in licenties en EBITDA

Eerste vestiging SPIE Nederland in recordtempo aangesloten op enterprise-platform van IFS
Geplaatst:
Verstreken tijd: 48 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
IFS contact  

Logo IFS

  +31 (0)40 292 3 292
  info.nl@ifsworld.com
  www.ifsworld.com
IFS sociaal  


IFS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88074 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7729 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl