www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (148 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Lady Gaga zegt 'ja' tegen zichzelf… Met Klarna als ringdrager

Popicoon maakt een uniek statement rondom empowerment

Amsterdam -Lady Gaga schuift vandaag als ultieme uiting van female empowerment een ring om haar eigen vinger. Ze doet dit om te vieren dat we allemaal vrij zijn om te gaan voor degene van wie we houden. De getuigen? Haar 180 miljoen volgers op social media. Als ring koos ze voor de ‘Knight Finger’, één van de twee ringen die onlangs zijn ontworpen door de beroemde mode-activiste en -styliste Bea Åkerlund in samenwerking met Klarna. Klarna steekt met deze ringen een symbolische middelvinger op tegen ouderwetse tradities. Een sprekend voorbeeld is de traditie dat vrouwen alléén in een schrikkeljaar op 29 februari hun partner ten huwelijk mogen vragen. Laat dat toevallig 2020 zijn.

In een exclusieve comment voor Klarna vertelt Lady Gaga meer: “Ik ben er trots op dat ik in mijn carrière mijn stem gebruik om op te komen voor wat ik denk dat goed is. Ik ben enthousiast dat ik met mijn vriendin B. en Klarna samenwerk om te vieren hoe ver we zijn gekomen als maatschappij en om aandacht te vragen voor het werk dat we moeten blijven doen. Het idee dat een vrouw slechts één keer in de vier jaar een man ten huwelijk kan vragen is zo volkomen belachelijk! Iedereen die mij kent, weet dat ik geloof dat iedereen in staat moet zijn om elke daad van liefde aan iemand anders te uiten op ELKE dag van ELK jaar. Dus in een daad van verzet tegen deze verouderde traditie, besloot ik 'ja' te zeggen tegen MEZELF! Ik draag deze ring vandaag met trots om iedereen eraan te herinneren dat jijzelf de enige bent van wie je toestemming nodig hebt om lief te hebben."

Wilko Klaassen, General Manager Nederland en België bij Klarna: “Bij Klarna geloven we, net als Lady Gaga, dat wanneer tradities niet ter discussie worden gesteld, de status quo blijft domineren. Waarom settelen voor, of conformeren aan verwachtingen die de samenleving ons oplegt? De ‘Knight Finger’ ring staat symbool voor het uiten van liefde aan wie je wil, op je eigen voorwaarden. Net zoals onze miljoenen shoppers elke dag kunnen kopen waar ze van houden met behulp van Klarna.”

Bea Åkerlund vult aan: "De 'Knight Finger' is ontworpen om ons allemaal te inspireren om onbevreesd lief te hebben op onze eigen voorwaarden. Tradities uit het verleden worden opzij gezet om onze eigen toekomst te definiëren. Lady Gaga is een knight in shining armor en overwint alles wat haar in de weg staat. Ze is ECHT een inspiratie in het creëren van haar eigen regels om haar ware zelf te laten zien. Het is een eer dat ze ervoor heeft gekozen mijn ring om haar vinger te schuiven.”

Excentrieke ringen met kristal
De ringen zijn ontworpen door Bea Åkerlund, een Zweedse mode-activiste en -ontwerpster. Ze staat bekend om haar innovatieve en excentrieke stijl en werkte al eerder voor Lady Gaga en vele andere grote namen. De twee limited-edition ringen zijn dan ook alles behalve traditioneel. Beiden zijn gemaakt van zilver verguld met goud. De ‘Knight Finger’ ring is voorzien van 246 roze en vier kristallen stenen, die pavé zijn gezet. De ‘Unification’ ring heeft één kristallen steen.

Opbrengsten voor Dress for Success
De ringen zijn beschikbaar op hbx.com als onderdeel van een exclusieve samenwerking met HYPEBEAST. De ‘Knight Finger’ ring kost $950 en de ‘Unification’ ring $500. De opbrengsten van de verkoop van de op maat gemaakte ringen gaan naar Dress for Success, een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor economische onafhankelijkheid van vrouwen. Hiervoor bieden ze vrouwen ontwikkelingsinstrumenten, professionele kleding en een ondersteunend netwerk om hen vooruit te helpen in zowel hun werk als in hun persoonlijke leven.

-------------

Noot voor de redactie, niet ter publicatie: bijgaand vindt u twee afbeeldingen geschikt voor publicatie.

Over Lady Gaga
Stefani Joanne Angelina Germanotta, beter bekend als Lady Gaga, is een Amerikaanse zangeres, songwriter en actrice. Ze is een echte stijlkameleon en een van ’s werelds best verkochte en meest invloedrijke muzikanten. Naast haar baanbrekende prestaties op het gebied van muziek en film, zet zij zich in voor geestelijk gezondheidsbewustzijn en LGBT-rechten. Ze zette Klarna’s boodschap van empowerment kracht bij door het jawoord te geven aan zichzelf.

Over mode-activist Bea Åkerlund
Bea Åkerlund is een Zweedse mode-activiste en -ontwerper die bekend staat om haar innovatieve en excentrieke stijl. Hiermee beïnvloedt ze de industrie al meer dan twintig jaar. Ze heeft grote beroemdheden gestijld zoals Madonna, Beyoncé, Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry, Britney Spears en Fergie. Haar waardering voor detail en de vrijheid om te experimenteren, hebben geleid tot het succes in haar carrière. Åkerlund kan zijn wie ze is en ze is in staat om visies te vertalen naar realiteit. Dit geeft haar de kracht om persoonlijkheden uit te drukken door middel van stijl. Meer informatie: www.bakerlund.com

Over Dress for Success
Dress for Success is een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor economische onafhankelijkheid van vrouwen. Hiervoor bieden ze een ondersteunend netwerk, professionele kleding en ontwikkelingsinstrumenten, zodat vrouwen beter kunnen functioneren in zowel hun werk als hun persoonlijke leven. Ga voor meer informatie naar https://dressforsuccess.org
Laatste van Klarna  
Vier op de tien millennials gebruikt nieuwe technologie om meer inzicht te krijgen in de eigen financiën

Lady Gaga zegt 'ja' tegen zichzelf… Met Klarna als ringdrager

Klarna steekt middelvinger op tegen oude tradities met limited edition ringen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 148 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Klarna contact  

Logo Klarna

  020 - 80 82 852
  www.klarna.com/nl
Klarna sociaal  


Klarna tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nl