www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2497 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (43 dagen geleden)
Bedrijf:

GroenLeven selecteert Fast Lean Smart("FLS") voor het automatisch plannen van de routes en afspraken van hun adviseurs

GroenLeven ziet veel toegevoegde waarde in de innovatieve afspraken- & routeplanning van FLS


Over GroenLeven
GroenLeven werkt elke dag gepassioneerd aan hunmissie: de wereld voorzien van schone energie. Samen met overheden, netbeheerders, bedrijven, het onderwijs en innovatieve ondernemers creëren zijzonne-energiebronnen op daken, kassen, parkeerplaatsen, vuilstorten, industrieterreinen en water. ‘Dubbelfunctie’ noemt GroenLeven dit. Zo geven zijdeze plekken duurzame energie terug aan de wereld en nemen zij hunverantwoordelijkheid voor de komende generaties.

GroenLeven wil een substantiële bijdrage leveren aan de energietransitie van Nederland en aan een schonere en betere wereld door innovatieve zonneparken te realiseren en te werken volgens 'Groot denken, goed doen'. Door groot te denken, goed te doen en daadkrachtig te zijn wil GroenLeven met vindingrijke oplossingen oprecht een bijdrage leveren aan een betere en schonere wereld voor komende generaties.

De keuze voor FLS
Voor het continu verbeteren van de doorlooptijd van afspraken, het verminderen van planwerkzaamheden, het verkleinen van reistijden, het reduceren van CO2 uitstoot, het effectief inzetten van de adviseurs en inzicht hebben in de stuurvariabelen heeft GroenLeven vindingrijke software nodig. De standaard out-of-the-box cloudsoftware van FLS heeft zich al tientallen jaren bewezen bij middelgrote en grote organisaties.

Het inplannen van een hoeveelheid aan afspraken is voorde meeste planapplicaties wel te doen, maar zodra er een extra afspraak tussen moet worden geplaatst dan kunnen de meeste oplossingen geen optimale planning meer leveren en is er inzicht van de planner nodig om de planning handmatig aan te passen. Veelal wordt een “witte plek” in de planning gevonden of gecreëerd om deze opdracht alsnog te kunnen plannen. Niet met het kunstmatige intelligentie gestuurde algoritme van FLS. De gehele planning wordt geanalyseerd en geoptimaliseerd waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met de gemaakte klantafspraken en andere randvoorwaarden die de organisatie oplegt aan de applicatie zoals een vaste klantadviseur. De afspraken-en routeplanningssoftware van FLS met het unieke “AI” algoritme zorgt binnen enkele seconden voor deze aanpassing. De keuze voor FLS was dus snel gemaakt.

"FLS VISITOUR heeft voor het sales team van GroenLeven voor een grote efficiency slag gezorgd. Afspraken kunnen door het gebruik van het programma sneller en efficiënter worden ingepland. Bovendien worden er per geplande afspraak minder kilometers gereden dan voor de implementatie van FLS VISITOUR, waarmee we onze CO2 uitstoot reduceren. De software van FLS VISITOUR is erg flexibel. Zo kunnen we continue onze parameters aanpassen indien de situatie veranderd. Het meedenken van de consultants van FLS VISITOUR om tot een verbeterde inzet van FLS VISITOUR te komen ervaren wij als zeer prettig.”

Het project
Voorafgaand aan het project is een vooronderzoek uitgevoerd. Door de intensieve samenwerking tussen de FLS- en GroenLeven medewerkers op basis van ‘best practices’ is het project binnen het gestelde budget en termijn afgesloten. Binnen 6 weken na de start van het project zijn de eerste afspraken met FLS VISITOUR ingepland en konden de medewerkers efficiënter hun klanten bezoeken.

Opmerkingen voor redacteuren

Over FLS: Fast Lean Smart (FLS) is opgericht in 1992 en ontwikkelt slimme software voor het automatiseren van logistieke en field service planning in real-time. De oprichters ontwierpen het “AI”gestuurde algoritme wat het hart is van de FLS VISITOUR oplossing en heeft het vermogen om nauwkeurige resultaten te leveren gebaseerd op vele variabelen binnen een seconde. Het FLS-hoofdkantooris gevestigd in Duitsland met het Nederlandse kantoor in Hengelo. Meer informatie is beschikbaar via https://www.fastleansmart.com/nl

Over GroenLeven: GroenLeven, opgerichtin 2012, is een innovatieve organisatie die elke dag gepassioneerd werkt aan hun missie: de wereld voorzien van schone energie.Van zonne-energieopwekking in dubbelfuncties maken zij de norm. ‘Het goed willen doen’ betekent voor hun integer werken en oog hebben voor de omgeving, de samenleving, mensen, natuur en het milieu. Dat zit in het GroenLeven DNA.

Meer informatie is te vinden op: https://groenleven.nl/

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met René Ebeltjes; Algemeen Directeur FLS Nederland op +31 (0)74 74 10 100 of rene.ebeltjes@fastleansmart.com

#customerexperience #routeoptimalisatie #algoritmen #artificialintelligence
Laatste van FLS Nederland B.V.  
GroenLeven selecteert Fast Lean Smart("FLS") voor het automatisch plannen van de routes en afspraken van hun adviseurs
Geplaatst:
Verstreken tijd: 43 dagen
FLS Nederland .. contact  

Logo FLS Nederland B.V.

FLS Nederland .. sociaal  


FLS Nederland .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo ReaQta
Logo XIXO
Logo Alcadis
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Logo Cisco
Logo Ctac N.V.
Logo LogRhythm
Logo Zyxel
Logo Qualys
Logo Descartes
Logo Pegasystems
Logo Stocard
Logo Diamanti
Logo Uniserver
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88019 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7681 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nl