www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (174 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Binnen 48 uur Zoom Room-klaar met Poly

Poly dankzij partnership met Starin in staat om binnen twee dagen nieuwe hardware te verschepen naar Zoom-klanten

Amsterdam, 12 februari 2020 Plantronics, Inc. (“Poly” – voorheen Plantronics en Polycom - NYSE: PLT), een wereldwijd communicatiebedrijf dat authentieke menselijke connectie en samenwerking mogelijk maakt, gaat een strategisch partnership aan met Starin Marketing Inc., een Midwich Group-bedrijf en toonaangevend AV-distributeur gespecialiseerd in audio-, video-, multimedia-, verlichtings- en communicatieoplossingen. Met deze samenwerking is Poly in staat om binnen twee dagen samenwerkingsapparatuur te leveren aan Zoom-klanten. Zo maakt het voor hen de hoogste standaard van dienstverlening beschikbaar.   Binnen deze strategische samenwerking wordt de native-Zoom videobar Poly Studio X een van de eerste oplossingen die aan Europese klanten worden geleverd. De speciaal ontwikkelde Studio X-videobars zijn voorzien van een eenvoudige plug-and-play-opstelling en maken Zoom Rooms met één klik beschikbaar in vergaderruimtes en huddlerooms. Met technologie die eenvoudig te implementeren, te beheren en te gebruiken is, brengen deze oplossingen de ‘mojo’ terug in vergaderingen.

“Zoom heeft een langdurige relatie met Poly en Starin, met een gedeelde missie om videosamenwerking eenvoudiger en slimmer te maken,” zegt Jeff Smith, Zoom Rooms directeur bij Zoom. “Klanten vertrouwen steeds meer op Zoom Rooms voor effectief vergaderen. Poly Studio X verbetert de effectiviteit van vergaderruimtes en is speciaal ontwikkeld om een naadloze samenwerking te creëren.” 

“Een van de strategische doelen van Starin is om meer klanten te ondersteunen in de plug-and-play UC-markt waarin Poly Studio X al erg populair is,” zegt Bobby Swartz, CEO bij Starin. “Ons partnerschap met Poly brengt ons Europese programma in een stroomversnelling en versterkt onze rol als hoogwaardige Zoom-distributeurpartner en onze wereldwijde positie op de UC-markt.”

Poly’s belofte van snelle levering van de Studio X-productlijn wordt mede mogelijk gemaakt door Starin en start direct in Europa. De komende maanden worden meer Poly-oplossingen toegevoegd aan het portfolio van Starin teneinde een end-to-end technologieportfolio voor vergaderzalen te bieden, waaronder Poly Studio USB voor huddle rooms, de Poly G7500 alles-in-een oplossing voor vergaderruimtes en de Poly Trio-conferencetelefoons.

“Onze next-generation oplossingen zijn de drijvende kracht achter productieve, authentieke en zinvolle communicatie op de werkvloer,” zegt Nick Tidd, vice president bij Poly. “We hebben Poly Studio X ontwikkeld om de meest eenvoudige en effectieve Zoom Rooms-ervaring te kunnen realiseren. Deze aankondiging is onderdeel van onze bredere toewijding aan het versnellen van de implementatie van Zoom Rooms voor onze Europese klanten. Bovendien onderschrijft dit onze organisatiebrede visie van een wereld die nog meer op samenwerking, productiviteit en gemak is gericht.” 

Poly demonstreert zijn oplossingen deze week tijdens de Integrated Systems Europe 2020 in de UC Hall. Er worden verschillende producten getoond bij stands 11 B-140 en 11-A150, waaronder de Poly Studio X, die de next-generation huddle room-technologie vertegenwoordigt. Andere getoonde oplossingen zijn PolySavi8200 Office en UC-headsets, Poly Voyager-headsets met Active Noise Cancelling (ANC), Poly Elara 60-stations voor mobiele telefoons en Poly G7500, de totaaloplossing voor vergaderruimtes. 

###

Over Poly
Plantronics, Inc. (“Poly” – voorheen Plantronics en Polycom) (NYSE: PLT) is een wereldwijd communicatiebedrijf dat authentieke menselijke connectie en samenwerking mogelijk maakt. Poly combineert legendarische audio-expertise en krachtige video- en vergadercapaciteiten om de afleidingen, complexiteit en afstand te overkomen die communicatie binnen en buiten de werkomgeving lastig maken. Poly gelooft in oplossingen die het leven makkelijker maken wanneer ze samen en met de diensten van onze partners werken. Onze headsets, software, deskphones, audio- en videovergaderingsopties, analytics en diensten worden wereldwijd gebruikt en zijn de toonaangevende keuze voor elk soort werkplek. Meer weten? Ga naar www.poly.com.  

Poly, het propellerontwerp en het Poly-logo zijn eigendom van Plantronics, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. 
Laatste van Poly  
Poly: flexibel werken noodzakelijk voor nieuwe manier van samenwerken

Poly koploper in de branche met breedste selectie voor Microsoft Teams gecertificeerde headsets

Poly benoemt Sofocles Socratous tot vicepresident Sales voor Noord-Europa voor versnelling regionale groei
Geplaatst:
Verstreken tijd: 174 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Poly contact  

Logo Poly

  +31237440600
  www.poly.com/nl
Poly sociaal  


Poly tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Xerox
Logo Stocard
Logo Intermax
Logo WorldStream
Logo Valid
Logo myBrand
Logo Conclusion
Logo LogRhythm
Logo Auth0
Logo Unisys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88968 persberichten
- 5758 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8512 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl