www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 164 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Workiva helpt Alcon om hun audit, risicobeheer en SOX compliance wereldwijd op te schalen

Amsterdam, 11 februari 2020 – Workiva (NYSE:WK), marktleider op het gebied van connected reporting en compliance-oplossingen, kondigt vandaag aan dat Alcon (NYSE:ALC) het Workiva platform gebruikt om hun audit-, risicobeheer- en Sarbanes Oxley Act (SOX) complianceprocessen wereldwijd op te schalen.

Charles Silvey, Global Head of Internal Audit bij Alcon, dat in 70 landen actief is, heeft Workiva gebruikt om zijn afdeling volledig opnieuw op te bouwen. “Ik had een platform nodig waar mijn team efficiënter en effectiever mee zou kunnen werken,’ zegt Silvey. ‘Nadat onze sjablonen eenmaal in het Workiva platform stonden, waren we geen tijd meer kwijt aan administratieve taken zoals opmaak, knippen en plakken. Dat gaf ons tijd om ons te richten op de bevindingen.”

“Met Workiva besparen we immens veel tijd,” zegt Silvey. “Met voorgaande leveranciers duurde het vaak drie tot vier maanden om een audit-rapport te publiceren. Met Workiva waren we in staat ons laatste rapport binnen twee weken uit te brengen.”

Silvey gebruikt Workiva tevens om Alcon’s risicobeheerproces op te bouwen. “We kunnen al onze risico- en auditdata combineren en zien onmiddellijk toegevoegde waarde in de vorm van tijdsbesparing,” aldus Silvey. “Het team van Workiva heeft echt de tijd genomen om onze behoeftes te doorgronden. Vervolgens hebben ze ons geholpen door een oplossing te bouwen die alles bevatte wat we nodig hadden voor risicobeheer.”

De mogelijkheid om data van alle spreadsheets en rapporten te combineren en processen te automatiseren, gaf voor Alcon de doorslag om Workiva te gebruiken om interne controles op SOX compliance te monitoren en testen. Silvey en zijn team kunnen in hun documenten en rapporten dankzij een simpele workflow direct hun SOX risicobeheermatrix, procesbeschrijvingen en flowcharts combineren.

“Toen ik eenmaal zag wat de mogelijkheden van het Workiva platform waren, was het een eenvoudige beslissing om dit platform in te zetten voor SOX compliance,” zegt Silvey. “Nu weten SOX-administrators binnen enkele minuten precies bij welke stap van het proces ze zijn. Voordat we Workiva gebruikten, kostte het dagen, zo niet weken, om dat soort antwoorden te krijgen.”

“Workiva maakt het mogelijk om waardevolle informatie ontzettend snel in de handen van de juiste mensen af te leveren,” voegt hij toe. “Ze hebben nieuwe mogelijkheden gecreëerd om de efficiëntie, snelheid en de nauwkeurigheid bedrijfsbreed te verbeteren.”Over Alcon
Alcon helpt mensen kristalhelder te zien. Als wereldleider in oogzorg met een rijke geschiedenis van ruim 7 decennia, biedt Alcon het grootste productportfolio om zicht en levens te verbeteren. De Surgical en Vision Care producten van het bedrijf helpen jaarlijks in meer dan 140 landen ruim 260 miljoen mensen die leven met aandoeningen zoals staar, glaucoom, netvliesaandoeningen en ametropie. Ruim 20.000 medewerkers verbeteren de kwaliteit van leven met behulp van innovatieve producten, samenwerkingen met oogzorgprofessionals en programma’s die toegang tot hoogwaardige oogzorg vergroten. Ga voor meer informatie naar www.nl.alcon.com/nl.

Over Workiva
Workiva (NYSE:WK), marktleider op het gebied van cloudoplossingen voor rapportage en compliance, wordt gebruikt door duizenden bedrijven in meer dan 180 landen, waaronder meer dan 75% van de bedrijven uit de Fortune 500®, en door diverse overheidsinstellingen. Klanten van Workiva hebben meer dan 5 miljard data-elementen gekoppeld om zo te kunnen vertrouwen op hun data, risico’s te verlagen en tijd te besparen. Voor meer informatie over Workiva (NYSE:WK), ga naar workiva.com.

Vraag een demo aan: www.workiva.com/request-demo
Lees de Workiva blog: www.workiva.com/blog
Volg Workiva op LinkedIn: www.linkedin.com/company/workiva
Like Workiva op Facebook: www.facebook.com/workiva/
Volg Workiva op Twitter: www.twitter.com/Workiva

FORTUNE® en FORTUNE 500® zijn geregistreerde trademarks van Fortune Media IP Limited en kennen een gebruikerslicentie. FORTUNE en Fortune Media IP Limited zijn niet verbonden aan Workiva Inc. en bevelen geen diensten of producten van het bedrijf aan. Noot: deze claim wordt niet bevestigd door FORTUNE® of Fortune Media IP Limited.Voor meer persinformatie:
Yellow Communications
Marlieke Tijman
Tel: +31 (0)23 555 34 24
workiva@yellow-communications.com
Laatste van Workiva  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 164 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Workiva contact  

Logo Workiva

  +31 (0)20 261 1350
  www.workiva.com/en-nl
Workiva sociaal  


Workiva tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers