www.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2491 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (50 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Poly introduceert Poly Lens voor cloudinzichten en video-endpoint-beheer

Poly Lens-beheer en -inzichten voegen meer ‘enterprise cred’ toe aan eenvoudige endpoints; eerste stap naar het samenvoegen van Poly-beheertools tot één krachtige cloudoplossing

AMSTERDAM – 11 februari 2020 – Plantronics, Inc. (‘Poly’ – voorheen Plantronics en Polycom) (NYSE: PLT), een wereldwijd communicatiebedrijf dat authentieke menselijke connectie en samenwerking mogelijk maakt, onthult Poly Lens: een nieuwe dienst voor cloudinzichten en -beheer. De dienst is in eerste instantie beschikbaar als volledig ondersteunde commerciële preview, en combineert naadloze beheer- en updatetools met krachtig inzicht in hoe Poly-devices daadwerkelijk worden gebruikt om IT-afdelingen meer controle en eenvoud te bieden.

Poly Lens is onderdeel van het end-to-end unified communications-portfolio van Poly, te zien tijdens Integrated Systems Europe 2020 (UC-hal; stand 11-B140 en 11 A-150).

“Bedrijven begrijpen tegenwoordig dat de juiste tools voor communicatie en samenwerking de productiviteit kunnen verbeteren. Er is echter sprake van een blinde vlek als het gaat om hoe deze tools worden geadopteerd en gebruikt door werknemers”, zegt Beau Wilder, vicepresident en algemeen manager Infrastructure, Cloud and Analytics bij Poly. “Poly Lens biedt een nieuw niveau van inzicht in gebruik van devices en kantoorruimtes voor samenwerking, zonder dat er aanvullende infrastructuren geïnstalleerd hoeven te worden.”

Organisaties zijn op zoek naar transparantie en willen informatie over de successen en missers rondom implementaties op de werkvloer, inclusief het gebruik van nieuwe tools of devices. Poly Lens verzamelt data en biedt klanten een uniek overzicht dat hen helpt inzichten om te zetten in acties.

Poly zal de commerciële preview van Poly Lens blijven updaten met nieuwe mogelijkheden. Uiteindelijk worden alle Poly-oplossingen voor endpointmanagement samengevoegd tot één handige dienst. Op dit moment biedt Poly Lens mogelijkheden voor beheer en updates voor de nieuwe Poly Studio X-familie van videobars en de Poly G7500. Op den duur zal Poly Lens verder worden ontwikkeld om Poly-headsets en het Poly-telefoonaanbod te ondersteunen, en om daarnaast een groeiend aantal nieuwe inzichten aan te bieden.

De belangrijkste functionaliteiten van de Poly Lens-dienst zijn:
  • Devicebeheer – Poly Lens ondersteunt vlekkeloze onboarding van devices, instellen van configuraties, map-based voorraadbeheer en software-upgrades. Klanten kunnen Poly Lens op dit moment bijvoorbeeld gebruiken om ervoor te zorgen dat hun Studio X-videobars en G7500-oplossingen altijd toegang hebben tot de nieuwste Poly MeetingAI-functionaliteiten en -mogelijkheden. Beschikking hebben over de juiste technologie en tools is belangrijk voor de IT-afdeling om op een snelle en goede manier de meest passende, kritische devices, diensten en systemen voor samenwerking in te zetten. Poly Lens biedt IT-managers en -beheerders een eenvoudige en moderne interface voor het snel en effectief implementeren, inrichten en beheren van hun Poly-devices.
  • Slimme inzichten – Poly Lens identificeert en prioriteert actiegerichte inzichten die helpen om de gebruikersadoptie en uptime van devices te maximaliseren door middel van een slimme nieuwsfeed. De nieuwsfeed zorgt ervoor dat de belangrijkste, meest urgente inzichten altijd bovenaan staan. Zo helpt het IT-managers eventuele issues efficiënter aan te pakken. Poly Lens zal op korte termijn ook ruimtegebaseerde inzichten bieden om de IT-afdeling en facilitymanagers te helpen fysieke werkplekken te optimaliseren – nu en in de toekomst.
  • Clouddiensten – Nu steeds meer bedrijven overstappen op cloudtechnologie, levert Poly Lens een oplossing die hen direct in staat stelt om meer agile en innovatief te werken. Klanten kunnen ook overstappen tussen video-as-a-serviceproviders, zonder waardevolle historische inzichten te verliezen.
Bedrijven hebben moeite om bij te blijven als het gaat om de toename van devices die nodig zijn op de digitale werkplek en voor meerdere generaties werknemers, in combinatie met de hoge kosten voor onroerend goed”, zegt Melissa Fremeijer, Senior Research Analyst, European Telecommunications and Networking, IDC. “Het is belangrijker dan ooit dat bedrijven gedeelde werkplekken en tools optimaliseren om competitief te blijven. Daardoor zal er ook een toenemende behoefte zijn aan slimme devices die datagedreven, actiegerichte inzichten bieden en ingezet kunnen worden op een eenvoudige en schaalbare wijze.”

Beschikbaarheid Poly Lens
Poly Lens is vanaf nu wereldwijd gratis verkrijgbaar als volledig ondersteunde commerciële preview. Meer informatie over prijzen en verdere verkoop zal beschikbaar zijn in de eerste helft van 2020. Bezoek voor meer informatie over Poly Lens: poly.com/lens.

Ontmoet Poly op ISE 2020
Poly Lens is een van de Poly-oplossingen die unified communications-platformen met elkaar verbindt om afleiding, complexiteit en afstanden op de moderne werkplek te overbruggen. Naast Poly Lens, zal Poly de Poly Studio X-videobars, Poly Savi 8200 Office and UC Series-headsets, Voyager Office Series-headsets, het Poly Elara 60 Series-mobieletelefoonstation en Poly G7500 laten zien op ISE 2020.

Daarnaast zijn Poly-oplossingen te zien bij de volgende ISE-stands:
  • Microsoft, stand B-130, hal 11
  • Zoom, stand B-225, hal 15
###

Over Poly
Plantronics, Inc. (‘Poly’– voorheen Plantronics en Polycom) (NYSE: PLT)is een wereldwijd communicatiebedrijf dat authentieke menselijke connectie en samenwerking mogelijk maakt. Poly combineert legendarische audio-expertise en krachtige video- en vergadercapaciteiten om de afleidingen, complexiteit en afstand te overkomen,die communicatie binnen en buiten de werkomgeving lastig maken. Poly gelooft in oplossingen die het leven makkelijker maken wanneer ze samen en met de diensten van onze partners werken. Onze headsets, software, deskphones, audio- en videovergaderingsopties, analytics en diensten worden wereldwijd gebruikt en zijn de toonaangevende keuze voor elk soort werkplek. Meer weten? Ga naar www.poly.com.

Poly, het propellerontwerp en het Poly-logo zijn eigendom van Plantronics, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Laatste van Poly  
Binnen 48 uur Zoom Room-klaar met Poly

Poly introduceert Poly Lens voor cloudinzichten en video-endpoint-beheer

Poly benoemt brancheveteraan Carl Wiese tot nieuwe Chief Revenue Officer
Geplaatst:
Verstreken tijd: 50 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Poly contact  

Logo Poly

  +31237440600
  www.poly.com/nl
Poly sociaal  


Poly tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88042 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7696 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl