www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nl
2491 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (51 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

Cloud native, open source en Kubernetes technologie op KubeCon + CloudNativeCon Europe

30 maart t/m 2 april in RAI Amsterdam

Amsterdam, februari 2020 – Van 30 maart t/m 2 april zal in het RAI-congrescomplex te Amsterdam KubeCon + CloudNativeCon Europe plaatsvinden. Dit evenement van de Amerikaanse congresorganisatie CNCF brengt meer dan 10.000 afgevaardigden van bedrijven, wetenschappelijke instellingen en technologiegemeenschappen op het gebied van cloud-native computing en open source technologie bij elkaar. Het congres bevordert de uitwisseling van kennis en ervaringen tussen de participanten binnen een groeiend ecosysteem van cloud native gebaseerde software-oplossingen.

Tijdens deze op innovatieve IT-specialisten gerichte internationale bijeenkomst wordt aandacht besteed aan thema’s rondom: Kubernetes; Prometheus; Envoy; CoreDNS; containerd; Fluentd; Jaeger; Vitess; TUF; OpenTracing; gRPC; CNI; Notary; NATS; Linkerd; Helm; Rook; Harbor; etcd; Open Policy Agent; CRI-O; TiKV; CloudEvents & Falco en andere cloud-native technologieën.

De prestentaties gedurende de twee dagen hebben betrekking op: maatwerk rond en uitbreiding van Kubernetes; Microservices in productie (o.a. gRPC); cloud native aanpak via CI/CD (DevOps); schaalbaarheid en prestaties; gereedschap voor monitoring en analyse; machineleer-toepassingen en data; observeerbaarheid van dynamische operationele variabelen; omgang met ’execution’ modellen in de cloud; nieuwe ontwikkelingen bij opslag en netwerken voor containers.

Het volledige presentatieprogramma van het congres is te vinden op: https://events.linuxfoundation.org/kubecon-cloudnativecon-europe/?gclid=EAIaIQobChMI0-vUjs-15wIVg8reCh1JTQNsEAAYASAAEgIxjPD_BwE

Een van de sponsors en exposant tijdens de KubeCon + CloudNativeCon Europe is Diamanti Inc, de Kubernetes-specialist uit het Californische San Jose die vanaf begin dit jaar ook actief is in Europa. Met Spektra levert Diamanti een holistisch platform met een geïntegreerde controle over data en processen in de containers vanaf de I/O operatie van een enkelvoudige container tot aan meervoudige clusters in hybride omgevingen. Met Kubernetes ’on bare metal’ voorziet het bedrijf in orkestratiefunctionaliteit van containers rechtstreeks op de onderste laag (Linux) zonder de overhead van Virtual Machines.  Daarnaast levert Diamanti de D20 appliance, gebaseerd op standaard Intel Xeon processoren. Daarmee laat zich binnen een kwartier een volledige container stack uitrollen op basis van de open souce oplossingen Kubernetes 1.12 of Docker 1.13. De appliance bewijst zich volop in omgevingen met intensieve I/O afhandeling, waar te zware CPU-belasting en de overhead van virtualisatie de prestaties dreigen te beïnvloeden, zoals bij AI-machine learning, bij 5G/Edge toepassingen en bij het draaien van applicaties als Elastic, Splunk en Kafka.

Over Diamanti
Diamanti levert het enige, voor enterprise Kubernetes ontwikkelde platform met geïntegreerde functionaliteit, gericht op on-premise en public cloud omgevingen. Het biedt infrastructuurarchitecten, IT-manager en applicatiebeheerders prestaties, eenvoud, beveiliging en bedrijfsgerichte functies voor het snel operationeel in gebruik nemen van cloud-native applicaties. Diamanti voorziet de afnemers in de bedrijfsomgeving van een oplossing met de laagste TCO (Total cost of ownership) bij het toepassen van de meest veeleisende bedrijfsapplicaties. De onderneming heeft een hoofdkantoor in San Jose, Californië. Diamanti is opgericht met de financiële ondersteuning van de investeringsmaatschappijen ClearSky, CRV, Engineering Capital, Goldman Sachs, GSR Ventures, Northgate Capital, Threshold Ventures (voorheen DFJ Venture), en Translink Capital. Voor meer informatie bezoek www.diamanti.com of volg @DiamantiCom.
Laatste van Diamanti  
Spektra 2.4 voegt aan Kubernetes-infrastructuur data encryptie toe   

Specialist in cloud native en container technologie opent Europees kantoor 

Cloud native, open source en Kubernetes technologie op KubeCon + CloudNativeCon Europe
Geplaatst:
Verstreken tijd: 51 dagen
PR contact  

Logo Franssen Communicatie
Diamanti contact  

Logo Diamanti

  (408) 645-5111
  diamanti.com
Diamanti sociaal  


Diamanti tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88042 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7696 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comContentbureau