Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 27 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: AxiCom

LANCOM brengt eerste Wi-Fi 6 access points op de markt

LX-6400 en LX-6402 met optioneel cloud-beheer

Aken – Met twee krachtige Wi-Fi 6 access points luidt LANCOM Systems, de Duitse netwerkleverancier, het nieuwste WLAN-tijdperk in. De LX-6400 en LX-6402 vormen met hun aanzienlijk lagere latency en tot 25 procent meer bandbreedte per WLAN-client de toekomstbestendige basis voor krachtige WLAN's en netwerken voor vele aangesloten apparaten. De LX-640x-serie is geschikt voor scholen en kantoren van elke grootte, universiteiten, winkelcentra, ziekenhuizen en stadions. De access points zijn per direct beschikbaar en het portfolio zal tegen het einde van het jaar worden uitgebreid met extra modellen voor gebruik binnenshuis en buitenshuis.

De nieuwe Wi-Fi 6 access points hebben elk twee geïntegreerde IEEE 802.11ax-radiomodules voor parallel gebruik via 2,4 en 5 GHz. Daarnaast biedt elke radio 4x4 multi-user MIMO (MU-MIMO) voor zowel uploaden en downloaden zodat ze een groot aantal clients tegelijkertijd kunnen bedienen. De apparaten verwerken kanaalbandbreedtes van 20, 40 en 80 MHz (met vier streams) en 160 MHz (met twee streams). WLAN-clients met twee antennes die ondersteuning bieden voor 160 MHz-ontvangst profiteren zo van hoge datasnelheden tot 2.400 MBit/s via de 5 GHz-frequentieband. Dankzij het gelijktijdige gebruik van de tweede radio in de 2,4 GHz-band met een 1.150 Mbps bandbreedte (ondersteunde kanaalbandbreedtes van 20 en 40 MHz met vier streams) is de totale doorvoersnelheid 3.550 Mbps bij de 802.11ax-standaard. In de 5 GHz-band worden maximaal zestien afzonderlijke kanalen ondersteund die worden verbonden via automatische DFS-kanaalselectie.

De verschillen tussen de twee access points liggen in het ontwerp van de gebruikte antenne. De LANCOM LX-6400 heeft acht sectorantennes met een hoek van 180 graden die discreet in de behuizing zijn geïntegreerd. De LANCOM LX-6402 heeft vier externe Dual Band omnidirectionele antennes. Deze kunnen naar behoefte worden vervangen door externe sectorantennes. Beide modellen zijn voorzien van een 2,5 Gigabit Ethernet PoE-poort (IEEE 802.3at tot 30 Watt) en een Gigabit Ethernet-poort.

WPA3-Personal en IEEE 802.1X (WPA3-Enterprise) bieden state-of-the-art-beveiliging, terwijl de voorgaande varianten WPA2-Personal en WPA2-Enterprise ook nog steeds kunnen worden geconfigureerd. De access points ondersteunen ook virtualisatiefuncties zoals Multi-SSID en VLAN. De stroom wordt geleverd via PoE (IEEE 802.3at) of netstroom.

Optioneel te gebruiken als WLAN in de cloud
Zoals alle LANCOM access points bieden de nieuwe Wi-Fi 6-modellen veel flexibiliteit op het bedieningsvlak. Ze kunnen autonoom worden bediend via Web GUI of centraal worden beheerd via Zero-Touch Deployment vanuit de LANCOM Management Cloud (LMC). Vanaf april 2020 wordt ook het beheer via WLAN-controllers ondersteund.

De LANCOM LX-6400 met interne antennes is nu verkrijgbaar voor 699 Euro (plus BTW). Ook de LANCOM LX-6402 met externe antennes kan aangeschaft worden voor 699 Euro (plus BTW).

Als ideale aanvulling op Wi-Fi 6 voegde LANCOM in december 2019 een eerste Multi-Gigabit model toe aan zijn aanbod van switches. De LANCOM GS-3528XP ondersteunt 2,5 Gigabit Ethernet op twaalf van zijn poorten. Daarmee biedt hij een krachtige basis voor het gebruik van Wi-Fi 6 access points via PoE en andere netwerkcomponenten met hoge prestatie-eisen.

Meer gedetailleerde informatie over Wi-Fi 6 is beschikbaar op een uitgebreide technologiepagina:
https://www.lancom-systems.com/technologie/wi-fi-6/

Over LANCOM Systems:
LANCOM Systems GmbH is een leidende Europese fabrikant van netwerk- en security-oplossingen voor het bedrijfsleven en de publieke sector. Het portfolio bevat hardware (WAN, LAN, WLAN, Firewalls), virtuele netwerkcomponenten en cloud-gebaseerd software-defined networking (SDN). De ontwikkeling en productie van software en hardware vinden voornamelijk plaats in Duitsland, evenals de hosting van het netwerkbeheer. LANCOM besteedt veel aandacht aan betrouwbaarheid en veiligheid. Het bedrijf garandeert dat zijn producten vrij zijn van ‘achterdeuren’ en is lid van “IT Security Made in Germany”, een initiatief van het Duitse Ministerie van Economische Zaken.

LANCOM werd opgericht in 2002 en heeft zijn hoofdkantoor in Würselen bij Aken. Klanten zijn onder meer mkb, overheidsinstellingen, instituties en grote bedrijven uit de hele wereld. Sinds de zomer van 2018 is het bedrijf een zelfstandige dochteronderneming binnen de in München gevestigde technologiegroep Rohde & Schwarz.
Laatste van LANCOM Systems  
LANCOM introduceert met de 1926-router-serie nieuwe topmodellen

LANCOM XS-6128QF: nieuw vlaggenschip voor het Aggregation Switch-portfolio

LANCOM Management Cloud is best beoordeelde netwerkbeheeroplossing in Professional User Rating IT Operations
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 27 dagen
LANCOM Systems contact  

Logo LANCOM Systems

  +49 (0) 2405 49936-243
  pers@lancom.eu
  www.lancom.eu
LANCOM Systems sociaal  


LANCOM Systems tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo Roche Diabetes Care
Logo ChargePoint
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Cegeka
Logo Interconnect
Logo CrowdStrike
Logo Nextview
Logo Uniserver
Logo RobotWise
Logo Quinyx
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90490 persberichten
- 5911 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9782 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl