www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureau
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 137 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: AxiCom

Enphase Energy betreedt zakelijke markt in Nederland

's Hertogenbosch - Enphase Energy heeft in Nederland zijn eerste stappen gezet in de zakelijke markt. In Arnhem werd met behulp van duurzaam conceptontwikkelaar Teslandi.Pro gewerkt aan E-Unit, een energiepositief project van 42 bedrijfsunits. De vastgoedontwikkelaar van dit project is zelf verantwoordelijk voor de exploitatie. De lagere exploitatiekosten van micro-omvormers gaven de doorslag in de beslissing om voor Enphase te kiezen.

Momenteel is Nederland binnen Europa de grootste groeimarkt voor Enphase. De omvormers van het bedrijf worden vaak geleverd aan particulieren. Volgens Peter van Berkel, General Manager Enphase Energy EMEA, toont het E-Unit-project aan dat Enphase micro-omvormers ook heel goed kunnen worden ingezet voor commerciële projecten. “We hebben 2600 micro-omvormers type IQ 7+ geleverd en die hebben vanaf dag één perfect gefunctioneerd. Daarnaast zijn verspreid over de panden zes Envoy monitoringsystemen geplaatst.”

Teslandi.Pro ontwikkelde het energiepositieve concept voor E-Unit samen met de eigenaar van de panden. “Bij de meeste commerciële projecten is de ontwikkelaar niet degene die de exploitatie van het PV-systeem voor zijn rekening neemt. Daarom is de prijs per Wattpiek meestal leidend in het voortraject”, zegt Nico R. Dik, een van de twee eigenaren van Teslandi.Pro. “In dit geval was de ontwikkelaar ook de eigenaar en werd gekeken naar de prijs per kilowattuur. Op lange termijn heb je met Enphase altijd de meeste opbrengst per geïnvesteerde euro omdat de exploitatiekosten laag zijn. Daarnaast is de technische installatie van meet af aan in wisselstroom, wat voor een veilige en eenvoudige installatie zorgt. En als er een keer een paneel stukgaat, valt slechts dit paneel uit en niet de gehele string. Je weet ook meteen waar het defect zit.“

Carsten Hesz, eigenaar van E-Unit, zegt dat hij niet anders kon dan te kiezen voor Enphase. “We hebben ons vooraf goed laten adviseren door Teslandi.Pro en we zagen alleen maar voordelen aan micro-omvormers. De opbrengst is hoger, dus we verdienen de meerprijs van de installatie snel terug. Enphase is een low voltage systeem, waarbij de voltages niet hoger oplopen dan 40V DC. Hierdoor is er geen kans op vlambogen. Veel verzekeraars weigeren tegenwoordig om panden met een string-installatie te verzekeren of vragen enorme premies. Wij konden onze panden gewoon verzekeren. En daarbij krijgen we ook nog eens 25 jaar garantie van Enphase. De keuze was dus snel gemaakt.”

“De installatie is sinds 19 september in gebruik en functioneert direct vanaf het begin perfect”, zegt Hesz. “We hebben eigenlijk maar één probleem en dat is een luxeprobleem. Sinds Enphase de omvormers een update gegeven heeft, halen we 25% meer opbrengst uit de panelen. Bovendien zijn de panelen door de fabrikant gaandeweg krachtiger gemaakt. We hebben de dikte van de kabels aangepast om te voorkomen dat er opbrengst verloren gaat door een te hoge temperatuur in de AC kabels.”

Over Teslandi.Pro
Teslandi.Pro is een duurzaam conceptontwikkelaar voor de zakelijke markt. Aan de hand van de doelstellingen en budgetten voor duurzaamheid en energietransitie, levert Teslandi.Pro maatwerk aan de groene ondernemer. Dit door gebruikmaking van de laatste innovaties in solar PV , storage systemen en smart grid. Daarnaast specialiseert Teslandi.Pro zich in “urban” VAWT windturbines voor (kleinschalige), low profile windprojecten. Energiebesparing door renderende innovatieve oplossingen vormt de basis van Teslandi.Pro. Kijk op teslandi.pro voor meer informatie.

Over Enphase Energy, Inc.
Enphase Energy, een wereldwijd opererend energietechnologiebedrijf, levert slimme, eenvoudig te gebruiken oplossingen die de opwekking, opslag en het beheer van zonne-energie op één intelligent platform met elkaar combineren. Het bedrijf heeft met zijn micro-omvormertechnologie een revolutie teweeggebracht op het gebied van zonne-energie en produceert 's werelds enige echt geïntegreerde oplossing voor zonne-energieopwekking en –opslag. Enphase heeft al meer dan 23miljoen micro-omvormers geleverd en meer dan 1.000.000 Enphase-systemen zijn geïmplementeerd, verspreid over 130 landen. Voor meer informatie, bezoek www.enphase.com en volg het bedrijf op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Enphase Energy®, het Enphase-logo en andere handelsmerken of productnamen zijn geregistreerd door Enphase Energy, Inc. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaars.
Laatste van Enphase Energy  
Enphase Energy betreedt zakelijke markt in Nederland
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 137 dagen
Enphase Energy contact  

Logo Enphase Energy

  +31-73-7041633
  enphase.com
Enphase Energy sociaal  


Enphase Energy tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com