Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2498 volgen @ICTberichten
Datum: (126 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Schneider Electric maakt kantoorgebouwen slim met de introductie van EcoStruxure™ Workplace Advisor

Hoofddorp, 31 januari 2020 Schneider Electric, leider in de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering, kondigde tijdens een Smart Building Event een reeks flexibele digitale diensten aan voor moderne en slimme kantoren: EcoStruxure™ Workplace Advisor.

EcoStruxure™ Workplace Advisor maakt gebruik van real-time data en inzichten vanuit draadloze sensoren en andere apparaten om flexibele werkplekken te faciliteren, de gezondheid van medewerkers te verbeteren en facility services effectief te beheren. Hiermee biedt Schneider Electric niet alleen voordelen voor gebouwbeheerders en facility managers, maar ook voor een nieuwe generatie op de werkvloer die vraagt om comfort en een naadloze werkervaring.

“De nieuwe manier van werken die we vandaag de dag zien, vraagt om een ander design en aanpak van kantoorgebouwen om ze slimmer te maken”, aldus Hans Smid, Solutions & Technology Manager van Schneider Electric. “Gebouwbeheerders worden uitgedaagd om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen om niet gebruikte kantoorruimte toch efficiënt in te zetten, kosten van facilitaire diensten te verlagen en een comfortabele omgeving te garanderen. Daarnaast dringen werknemers, met name de millennials en generatie Z, aan op goede naadloze ervaringen die hun productiviteit en tevredenheid verhogen."

Diensten die de behoeftes op de werkvloer adresseren
EcoStruxure Workplace Advisor biedt essentiële analyses voor nieuwe of gerenoveerde kantoorgebouwen, waaronder:
 • Bezettingsanalyses
  Hiermee krijgen gebruikers inzicht in vrije bureaus, kantoren, vergaderruimtes en andere voorzieningen op basis van real-time data. Gebouwbeheerders kunnen de ruimtebehoeftes vaststellen en de indeling van flexibele en vaste werkplekken zo aanpassen dat het aansluit bij het daadwerkelijke gebruik van de ruimtes en het groeiende aantal medewerkers. Hiermee kunnen medewerkers beschikbare ruimtes op elk moment zien om hiermee office hoteling te ondersteunen.

 • Gezondheidsanalyses
  Helpen het welzijn van gebruikers van gebouwen te verbeteren en hun productiviteit te verhogen door het actief monitoren van de temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, geluid, licht en vluchtige organische stoffen. Een zogenaamde Comfort Score van het pand zorgt ervoor dat het makkelijker wordt om ruimtes te lokaliseren waar consistente comfortproblemen zijn die invloed hebben op de werkomgeving.

 • Geolocatie en navigatie
  Een mobiele navigatieapp laat medewerkers snel zien waar collega’s, werkplekken, vergaderruimtes en voorzieningen zijn. Ook biedt de app een digitale plattegrond die altijd up to date is. Hierdoor wordt de productiviteit van medewerkers verhoogd, tijd bespaart en frustratie voorkomen.
EcoStruxure Workplace Advisor past zich continu aan met extra functionaliteiten, waaronder de analyse van mensen, het volgen van assets en integratie met andere gebouwsystemen zoals een reserverings- of ticketingsysteem.

Profiteren van IoT- en AI-technologie
EcoStruxure Workplace Advisor is een aanbod op basis van recente verbeteringen in IoT. Met big data-analyses wordt het potentieel potentieel van kantoorgebouwen optimaal benut door ze slimmer te maken. Het biedt de volgende voordelen:
 • Een continu veranderend platform dat flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig is voor integratie, die tegemoet komt aan de vele veranderende klantbehoeftes.
 • Een Comfort Score van het gebouw om omgevingsfactoren te meten en beheersen: het maakt facility-onderhoud makkelijker, bespaart tijd en middelen en voorkomt medewerkers die klachten hebben met betrekking tot omstandigheden op de werkplek.
 • Een digitale plattegrond, geo-tagged draadloze sensoren en automatische bevoorrading zorgen voor een snellere uitvoering, verhoogde nauwkeurigheid en consistentie in diverse installaties.
 • Gebaseerd op een veilige IP-architectuur tot de cloud biedt het de hoogste datakwaliteit en schaalbaarheidsniveau met best-in-class beveiliging.
Ontworpen met de wereldwijde expertise van Schneider Electric
"Schneider Innovation at Every Level helpt onze klanten om tijd, energie en geld te besparen”, zegt Hans Smid. “Onze technische expertise en ervaring zijn de drijvende kracht achter de meest innovatieve gebouwen ter wereld. Met EcoStruxure Workplace Advisor maken we het mogelijk voor bedrijven om hun kantoren te transformeren in de slimme werkplek van de toekomst.”

Tijdens het Smart Building Event van Schneider Electric werd niet alleen de WorkPlace Advisor aangekondigd maar kregen klanten bovendien inzichten in de impact van nieuwe technologie op ons leven, het belang van samenwerking bij innovaties, CO2-reductie, autonome installaties en positieve ervaringen van de mens in het gebruik van de beschikbare technologie vandaag de dag.

Over Schneider Electric
Als specialist in digitale energiemanagement- en automatiseringsoplossingen bieden we onmisbare technologie voor een duurzame toekomst. Wij bieden geïntegreerde oplossingen voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën dankzij onze energietechnologie, real-time automatisering, software en services. Wij maken processen en energie veilig en betrouwbaar, efficiënt en duurzaam, open en verbonden.

Schneider Electric gelooft dat iedereen op de wereld recht heeft op toegang tot energie en om digitaal verbonden te zijn. Onze generatie heeft de kans om door middel van efficiëntie niet alleen vooruitgang voor iedereen, maar ook  een duurzame toekomst voor onze aarde te realiseren. We helpen iedereen op ieder moment om het meeste uit hun energie en middelen te halen. Dit noemen we ‘Life is On’. www.se.com/nl

Over EcoStruxure
EcoStruxure™ is ons open, interoperable IOT-gedreven systeemarchitectuur en platform. EcoStruxure biedt toegevoegde waarde op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit aan onze klanten. Het maakt gebruik van verbeteringen in  IoT, mobiliteit, detectie, cloud, analyses en cyber security om innovatie op ieder niveau te bieden. Dit bevat Connected Products, Edge Control en Apps, Analytics & Services. EcoStruxure™ is uitgerold op 480,000+ lokaties, met hulp van 20.000+ system integrators en ontwikkelaars die meer dan 1,6 miljoen assets verbinden die worden beheerd door meer dan 40 digitale diensten.

Hashtags: #EcoStruxure #IoT #DigitalEconomy #SmartOffices #BuildingManagement #ecostruxureworkplaceadvisor #LifeIsOn #SchneiderElectric
Luminis al 10 jaar lang IT-partner van The Learning Network

Snowflake kondigt nieuwe fase van samenwerking met Salesforce aan om zakelijke transformaties van klanten met data te versterken

Snowflake onthult de Data Cloud, zodat organisaties kunnen verbinden, samenwerken en waarde kunnen toevoegen met data

NetApp Reports Fourth Quarter and Fiscal Year 2020 Results

Databricks verwelkomt Paul Leventis als nieuwe Senior Director Software Engineering & Site Lead

Voor driekwart van de finance professionals is datagedreven bedrijfsvoering een meerjarenplan

Razer zet de gaming-community aan het werk in de strijd tegen COVID-19

Accon avm vervangt 1100 mobiele telefoons voor Nokia smartphones omwille van veiligere bedrijfscommunicatie

Bereidheid tot volgen van opleiding binnen de zorgsector groot

Derde werknemers vermoedt dat collega’s bewust sjoemelen met declaraties

Onderzoek Proofpoint: 72% van de Nederlandse bedrijven kampte afgelopen jaar met minstens één cyberaanval
Staples introduceert 'Plan C' en helpt organisaties bij de veilige terugkeer naar de werkplek en met aanpassingen aan ´het nieuwe normaal´

Panasonic produceert prototype beademingsapparatuur voor COVID-19 patiënten

Bynder neemt video-creatie en distributie platform We Adapt over

Poly introduceert Room Solutions voor Microsoft Teams Rooms voor slimme, eenvoudige en consistente samenwerking

Nutanix autoriseert Arrow Electronics als officieel opleider

Netwerkbeheerders spelen sleutelrol in creatie omzet uit nieuwe diensten voor edge-computing

Ruim helft Nederlanders heeft vriendschappelijke band met collega’s

Pega introduceert Pega Process Fabric - het 'platform voor platforms' dat taken tussen enterprise systemen stroomlijnt

Dataiku en Snowflake sluiten partnership voor cloud enterprise AI-oplossingen

Capgemini en Audi starten nieuwe joint venture XL2

Lineas stapt over op endpoint-bescherming van SentinelOne

VMware introduceert elastische infrastructuur voor AI/ML-applicaties met VMware vSphere 7

Dedrone en BlackBerry werken samen tegen ongeautoriseerde droneactiviteiten

Trendship wil lef en ondernemerschap tonen

Thierry Delaporte nieuwe CEO & Managing Director Wipro

Dell Technologies versnelt inzet van AI in public en private clouds

LANCOM LW-600: nieuw Wi-Fi 6 access point met rookmelder-design

Nieuws! Serie interviews met de beste ‘Digital Transformers’ in de markt

Plus500 gaat partnerschap aan met BSC Young Boys, kampioen van de Zwitserse Super League

Hybride voordeel met de nieuwe Razer Ornata V2

Matrix42 helpt zorgpersoneel op COVID-19-afdelingen door licenties te schenken voor video call devices
Geplaatst:
Verstreken tijd: 126 dagen
PR contact  

Logo Archetype Agency BV
Schneider Elec.. contact  

Logo Schneider Electric

  +31(0)23 5 124 124
  www.schneider-electric.nl
Schneider Elec.. sociaal  


Schneider Elec.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88531 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8142 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl