www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (67 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Magenta Communicatie

BTG zet de toon voor gerichte ICT-ontwikkeling

BTG heeft vanuit haar Kennisinstituut een accreditatie toegekend aan Strict Academy voor het traineeship dat Strict aanbiedt voor Young ICT Professionals.
Het betreft een traineeship voor young professionals op hbo- en wo-niveau, die worden getraind vanuit drie belangrijke waarden: eigen verantwoordelijkheid, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Bij de beoordeling van het traineeship is gekeken naar persoonlijke competenties, business competenties en vakinhoudelijke kennis.

Het bijbehorende certificaat is door BTG-directeur Petra Claessen overhandigd aan Wouter Borremans, Managing Director Strict, op de drukbezochte Nieuwjaarsbijeenkomst van BTG en haar serviceorganisatie TGG in Sociëteit de Witte in Den Haag.

De accreditatie betekent dat het traineeship voldoet aan het curriculum van het BTG Kennisinstituut voor het profiel Young Professional. Dit curriculum is opgesteld in afstemming met marktpartijen. Kandidaten die het traineeship binnen Strict Academy hebben afgerond, worden vervolgens geregistreerd in het ICT Register dat het Kennisinstituut bijhoudt en zo de ingeschreven professionals certificeert.

“BTG biedt haar leden toekomstperspectief door verbinding, groei, verbreding en verdieping. Wij maken ons hard voor een adequate aansluiting van de opleidingsvraag van het bedrijfsleven en het geleverde uitstroomniveau van ICT-professionals. Eenmaal opgenomen in het BTG Register kunnen ICT- of Telecomprofessionals hun kennis en kunde bijhouden en uitbouwen met de content gedreven, inhoudelijke BTG-bijeenkomsten, events en strategische tafels,” aldus Petra Claessen.

Strict-directeur Wouter Borremans reageerde verheugd op de accreditatie van Strict Academy: “Met trots kijk ik terug naar het BTG event waarin wij de accreditatie van ons Academy programma hebben mogen ontvangen. Het is fantastisch om te zien hoe onze Young Professionals zich in rap tempo ontwikkelen tot volwaardige professionals die écht het verschil maken in de markt met innovatieve ideeën en realisatiekracht. Ik ben trots op ons Academy team. De accreditatie van de BTG draagt bij aan de verdere versterking van onze positie in de markt.

Doel Kennisinstituut
Het BTG Kennisinstituut is in 2018 door brancheorganisatie BTG ontwikkeld. Inmiddels is het  BTG Kennisinstituut hard op weg dé autoriteit te worden  voor certificering van professionals werkzaam in ICT en Telecom. Petra Claessen: “Het Kennisinstituut is een community, een platform vanuit BTG waar ICT- en Telecomprofessionals terechtkunnen om kennis te halen, te brengen en om vast te leggen wat het kennisniveau is op ICT-vlak.”
Onderdeel van het Kennisinstituut is het ICT Register. Petra Claessen: “In het register kan een ICT-professional op één van de vijf niveaus geregistreerd worden: Executive, Senior Manager, Manager, Young Professional en Student. Aan het BTG Kennisinstituut is het Register voor professionals in ICT en Telecom verbonden. De Stichting Examenkamer ziet erop toe dat het register een onafhankelijke positie behoudt.

Doel van het Kennisinstituut is:
  • het vastleggen en delen van opgebouwde kennis (focusgebieden);
  • het ontwikkelen en stimuleren van de groei van leden. Zowel in hun deskundigheid als op hun leef-, leer- en carrièrepad;
  • het matchen van vraag en aanbod tussen partners.Over BTG
Branchevereniging Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt sinds 1986 de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen die op grote schaal gebruikmaken van bedrijfscommunicatie. BTG organiseert hiertoe netwerkbijeenkomsten, waarbij het delen van kennis en ervaring centraal staat. BTG vertegenwoordigt haar leden bij binnen- en buitenlandse toezichthouders. De vereniging telt ruim 180 leden binnen zowel het bedrijfsleven als de overheid. Dit zijn overheidsorganisaties, commerciële bedrijven, kennisorganisaties, leveranciers van telecomdiensten en providers. Zowel de vraag- als de aanbodzijde is dus vertegenwoordigd in de vereniging.

De serviceorganisatie van BTG, TGG, levert diensten rondom de inkoop van telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af.

Voor meer informatie:
Petra Claessen, Directeur BTG/TGG; petraclaessen@btg.org, 06-558 52661
Laatste van BTG  
Hub gaat lantaarnpaal vervangen in Smart City

BTG zet de toon voor gerichte ICT-ontwikkeling

BTG introduceert TGG/BTG ICT Development index; 40 procent organisaties gaat komend jaar aanzienlijk meer investeren in ICT
Geplaatst:
Verstreken tijd: 67 dagen
BTG contact  

Logo BTG

  0348 - 495045
  www.btg.org
BTG sociaal  


BTG tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88074 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7729 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com