Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl
2498 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (65 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

nCipher introduceert cloud-first-architectuur voor beveiliging en controle van public en private clouds

Nieuwe webservices API’s en container-technologie stroomlijnen nShield HSM’s integratie met cloudomgevingen en bieden op deze manier high assurance security voor enterprise-migratie naar de cloud.

Amsterdam - nCipher Security, een Entrust Datacard bedrijf dat klanten voorziet van vertrouwen, integriteiten controle, presenteert twee nieuwe toevoegingen aan zijn nShield hardware security-module-portfolio (HSM): nShield Web Services Option Pack en nShield Container Option Pack. Met deze twee modules wordt het makkelijker applicaties in te zetten in de cloud terwijl ze zorgen voor meer beveiliging en controle in zowel public als private clouds.

nShield Web Services Option Pack biedt een oplossing voor de inzet van HSM’s in veeleisende cloud-first datacenters. nShield Web Services Option Pack biedt een cloud-friendly REST API tussen applicaties die een cryptografische sleutel vereisen en databeveiligingsdiensten en nShield HSM’s. nShield HSM’s voeren verschillende cryptografische functies uit, waaronder key generation, encryptie, decryptie, ondertekenen en verifiëren. nShields Web Services Options Pack maakt het mogelijk applicaties die worden ondersteund door high assurance nShield HSM’s naadloos te implementeren. Vervolgens kunnen deze dynamisch worden geschaald om te voldoen aan de behoefte van cloud ready datacenters. Klanten kunnen ook hun eigen load balancing appliances gebruiken om de HSM workload aan te kunnen en zodoende de HSM-implementatie te vereenvoudigen terwijl ze verzekerd zijn van de optimale inzet van de HSM-pool.

nShield Container Option Pack maakt dat nShield HSM’s naadloos kunnen opereren in een containerized-omgeving. Containerization is het architectuurmodel geworden in forward-thinking cloud- en enterprise-projecten dankzij hun schaalbaarheid, flexibiliteit en mogelijkheden voor orchestratie. nShield Container Option Pack biedt ontwikkelaars de voordelen van container-platformen, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van toegang tot een high assurance nShield HSM voor het verwerken van gevoelige data en key material. Daarnaast verkort het de tijd die nodig is om veilige container-applicaties te ontwikkelen en in te zetten. Geen enkele andere HSM-leverancier voorziet de klant van een naadloze integratie met applicatie-containers. Zo is het eenvoudig om HSM support in containerized oplossingen te bouwen en een template deployment-model te bieden dat klanten toestaat hun focus te leggen op de containerized application zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de HSM-integratie.

“Een van de grootste drivers van digitale transformatie is de brede enterprise acceptatie van de cloud. IDC voorspelt dat 70% van nieuwe enterprise applicaties in 2021 cloud native ontwikkeld wordt”, zegt Peter Galvin, Chief Strategy Officer voor nCipher Security. “Terwijl organisaties cloud-first strategieën steeds meer accepteren, blijven zorgen om security aanwezig: organisaties verliezen het zicht op hoe hun data beschermd wordt en raken de controle kwijt over hoe hun infrastructuur wordt gebouwd. Verder opereren de meeste organisaties in een multi-cloudomgeving. Dit zorgt ervoor dat het inzetten en managen van data security policies en encryption keys die cloudapplicaties en data beveiligen, vaak een uitdaging is. nCipher biedt uitgebreide ondersteuning voor cloudomgevingen en gegevensbeveiligingstechnologieën voor multi-cloud databeveiliging. Van het management van cloud Bring Your Own Keys (BYOK) tot simpele, effectieve en on-demand cryptografie middels nShield-as-a-Service. De toevoegingen van nShield Web Services Option Pack en nShield Container Option Pack aan ons portfolio helpen tijd en geld te besparen. Daarnaast betekent het dat nCipher een aantrekkelijk portfolio aan producten heeft voor klanten die in hedendaagse public, private, en hybrid cloudomgevingen werken, en zo de mogelijkheid biedt hun cloud platformen te beschermen zonder de controle van hun keys of data te verliezen.”

Het nCiphers’ nShield HSM-portfolio omvat ook de volgende oplossingen voor klanten die een cloud-first-strategie willen implementeren:

nShield-as-a-Service
Een op abonnementen gebaseerde service die ontwikkelings- en operations-teams voorziet van gestroomlijnde toegang tot cloudgebaseerde nShield Connect HSM’s. Zo kunnen organisaties migreren naar cloud-centric strategieën terwijl zij strikte veiligheidscontroles die nodig zijn voor bedrijfskritieke applicaties onderhouden. Dit ondersteunt veranderende bedrijfsvoorkeuren voor operationele in plaats van kapitaaluitgaven, sluit aan op moderne ontwikkelingsworkflows en vermindert de tijd die gaat zitten in onderhouds- en monitoringstaken door beveiligingspersoneel.

Bring Your Own Key
Of je nu Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP) of Microsoft Azure gebruikt, in overeenstemming met nShield HSM’s kun je de Bring Your Own Key-oplossing (BYOK) gebruiken voor cloud-applicaties.

nShield high assurance HSM’s maken het voor klanten mogelijk voordeel te blijven halen uit de flexibiliteit en de efficiëntie van cloud services, terwijl het de beveiliging van hun key management practices versterkt en zij meer controle krijgen over hun keys. Klik hier om meer te weten te komen over onze oplossingen.

nCipher Security en Entrust Datacard zullen aanwezig zijn op de RSA Conference 2020 op stand #S-2139. Kom langs om meer te leren over hoe onze cryptografische oplossingen bescherming bieden tegen hedendaagse bedreigingen en aanvallen, compliance mogelijk maken, en uw bedrijfsapplicaties beschermen.

###

Over nCipher Security
nCipher Security, een Entrust Datacard bedrijf, is een belangrijke speler in de general-purpose hardware security module (HSM) markt. Het bedrijf stelt zijn klanten in staat controle te hebben over hun bedrijfskritische informatie en applicaties. Naast dat het hedendaagse fast-moving digitale milieu klanttevredenheid vergroot, een concurrerend voordeel biedt en de operationele effectiviteit vergroot, vermenigvuldigd het ook de beveiligingsrisico’s. Onze cryptografische oplossingen beveiligen opkomende technieken zoals de cloud, IoT, blockchain en digitale betalingen en helpen te voldoen aan compliance wetgeving. We maken hiervoor gebruik van onze bewezen technologie, waarvan organisaties wereldwijd afhankelijk zijn, om bescherming te bieden tegen bedreigingen omwille van gevoelige data, netwerk communicatie en enterprise infrastructuur. We leveren vertrouwen voor bedrijfskritische applicaties, zorgen ervoor dat de integriteit van uw data beschermd blijft en geven u volledige controle - vandaag, morgen, altijd. www.ncipher.com

Volg ons op LinekdIn, Twitter, Facebook en Instagram. Zoek nCipherSecurity.

Voor meer informatie:

nCipher Security
Megan Nemeh
megan.nemeh@ncipher.com
+1 408 887 5064

Liz Harris
liz.harris@ncipher.com
+44 7973 973648

Whizpr
Paul Maris
Tel: 0317 - 410483
E-mail: ncipher@whizpr.nl
Laatste van nCipher Security  
nCipher Security opent nieuw kantoor in Nederland

nCipher introduceert cloud-first-architectuur voor beveiliging en controle van public en private clouds
European Directories kondigt verandering van leiderschap aan bij Youvia

Product lancering Microsoft 365 Business Voice!

Ivanti introduceert self-healing mogelijkheden met nieuwe Ivanti Assistants voor Enterprise Service Management

Bieze Food Group kiest voor CloudSuite e-commerce platform

Maandalert Woningmarkt | In februari nog geen effect van de COVID-19 pandemie zichtbaar

Nieuw Benchmarking-rapport van KnowBe4 stelt vast dat 37,9% van ongetrainde eindgebruikers een phishing-test niet doorstaat
XpertHR lanceert product voor uitzendbranche met o.a. tool voor toepassing inlenersbeloning: XpertHR Flex

Wuunder stelt transportmanagementsysteem gratis beschikbaar voor ondernemers

Interxion stelt Enrico de Boer aan als Nederlandse Sales & Marketing Director

Collibra haalt $112,5 miljoen op om bedrijven te helpen datagestuurd beslissingen te nemen

Drie op de tien Nederlanders kan collega’s slecht bereiken

Eckes-Granini verbetert klantervaring en verkleint ecologische footprint met Shippeo's realtime visibility platform

Hoe overleef ik de Corona-crisis?

Stichting ICT Milieu helpt leerlingen MBO Amersfoort in Coronacrisis met ‘refurbished’ laptops

Coupa benoemt Michael van Keulen tot Chief Procurement Officer

Nutanix werkt samen met Udacity om Hybrid Cloud Nanodegree-programma aan te bieden

KnowBe4 en Agari kondigen nieuwe samenwerking aan in de strijd tegen phishing

De nieuwe Razer Blade 15 - speciaal voor gebruikers met hoge eisen

Secureworks steunt organisaties die cybersecurity nu hard nodig hebben

Ruim 12.000 valse e-mails gemeld

Kijken, klikken en kopen: ‘social commerce’ zorgt voor een revolutie in de supply chain
Geplaatst:
Verstreken tijd: 65 dagen
nCipher Securi.. contact  

Logo nCipher Security

  +44 1223 723711
  sales@ncipher.com
  www.ncipher.com
nCipher Securi.. sociaal  


nCipher Securi.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88064 persberichten
- 5641 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7718 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl