www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 81 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Jacobs Douwe Egberts wint Boomi Blue Challenge Award 2019

Boomi rijkt awards uit aan klanten in Europa, de VS, Canada en Azië-Pacific voor het verbeteren van bedrijfsresultaten met transformatieprojecten op het Boomi-platform

Amsterdam, 27 januari 2020 Boomi™, onderdeel van Dell Technologies, maakt vandaag de winnaars bekend van de jaarlijkse Boomi Blue Challenge Awards. Deze awards zijn een erkenning voor klanten die het afgelopen jaar hebben laten zien hoe ze het data-integratieplatform van Boomi inzetten voor de digitale transformatie van hun bedrijf.

'Boomi heeft ruim 10.000 klanten die innovatieve koplopers zijn in hun bedrijfstak en die dankzij digitale modernisering hun resultaten aanmerkelijk hebben verbeterd', aldus Michelle Wideman, Chief Customer Success Officer, Boomi. 'De vier winnaars van de Boomi Blue Challenge Award 2019 hebben overtuigend laten zien dat een breed integratieplatform in de cloud een waardevol strategisch middel is. Ze zijn dan ook echte digital leaders.'

De winnaars ontvangen de award voor het effectief managen van complexe uitdagingen op het gebied van data en het succesvol voltooien van diverse strategische projecten. Elke winnende organisatie behaalde een aanzienlijke verbetering van onder andere productiviteit en ROI. De deelnemers uit vier regio's (de Verenigde Staten, Canada, Europa en Azië-Pacific) zijn beoordeeld op een aantal criteria, zoals de impact van transformatieprojecten, creativiteit en innovatie, reikwijdte en complexiteit en sociale impact.

Een van de winnaars van dit jaar is het Nederlandse Jacobs Douwe Egberts (JDE). Het assortiment koffie en thee van Jacobs Douwe Egberts is in zo'n 140 landen verkrijgbaar. Het bedrijf, dat inmiddels 265 jaar bestaat, koos het Boomi-platform voor het integreren van complexe en ongelijksoortige systemen en het onderhouden van e-commerce sites voor verschillende landen en merken. Daarnaast wordt het platform ingezet voor het flexibel faciliteren van regelmatig veranderende promoties en klantenonderzoeken.

Dankzij Boomi verkortte JDE zijn time-to-market voor nieuwe producten en promoties met 40% en heeft het de onboarding van nieuwe handels- en logistieke partners beter onder controle gekregen. Ook zette het bedrijf een direct-to-consumer website op voor zijn premium koffiemerk in negen EU-landen. Boomi speelt een belangrijke rol in de dagelijkse gang van zaken bij JDE en wordt gebruikt voor onder andere order-to-cash, quote-to-cash, management van de toeleveringsketen en uitwisseling van B2B-data.

De overige winnaars zijn Hydro Ottawa (Canada), Les Schwab Tires (VS) en GlobalFoundries (Azië-Pacific).

De winnende bedrijven ontvangen een gratis toegangskaart voor de Boomi World Tour London 2020. Organisaties die ook willen meedingen naar de Boomi Blue Challenge Awards van volgend jaar kunnen terecht op boomi.com.Over Dell Boomi
Boomi, onderdeel van Dell Technologies, verenigt snel en eenvoudig alles in uw digitale ecosysteem zodat u sneller betere bedrijfsresultaten kunt bereiken. Het intelligente, flexibele, schaalbare platform van Boomi versnelt uw bedrijfsresultaten door uw gegevens, systemen, applicaties, processen en mensen te koppelen. Door gebruik te maken van de kracht van de cloud om alles binnen en buiten een bedrijf te verenigen, biedt Boomi meer dan 10.000 organisaties de flexibiliteit om hun applicatiestrategie toekomstbestendig te maken. Meer informatie vindt u opwww.boomi.com.

© 2020 Boomi Inc. Dell, Dell Technologies, Boomi, het ‘B’ logo, Molecule en Dell Boomi zijn handelsmerken van Dell Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen de handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.

Aanvullende opmerkingen:
Verklaringen in dit document die betrekking hebben op toekomstige resultaten, aanwervingen, gebeurtenissen of investeringen zijn toekomstgerichte verklaringen en zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen van Boomi. In sommige gevallen kunt u deze uitspraken identificeren aan de hand van toekomstgerichte woorden als "anticiperen", "geloven", "kunnen", "schatten", "verwachten", "van plan zijn", "vertrouwen", "mogen", "plannen" , "potentieel", "zou moeten", "zal" en "zou", of soortgelijke uitdrukkingen. Werkelijke resultaten, aanwerving, klantentrends en gebeurtenissen in toekomstige perioden kunnen wezenlijk verschillen van de trends die worden uitgedrukt of geïmpliceerd in deze toekomstgerichte verklaringen vanwege een aantal risico's, onzekerheden en andere factoren, waaronder de uitdaging om nieuw personeel te vinden en aan boord te nemen, markttrends, voortdurende aandacht van het management voor de markt, de onzekerheden in verband met technologische veranderingen en de ontwikkeling en introductie van nieuwe technologie. Boomi en Dell Technologies aanvaarden geen verplichting om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken.

Voor meer persinformatie:

Yellow Communications
Sarada Sant
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: boomi@yellow-communications.com
Laatste van Boomi  
Boomi vergroot klantvertrouwen dankzij SAP certificering

Boomi lanceert nieuwe multicloud-mogelijkheden voor Flow om cloud-first strategieën te versnellen

Boomi verwelkomt Heidi van de Zande als Field Marketing Manager Benelux, Nordics en Israël
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 81 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Boomi contact  

Logo Boomi

  020-4752026
  emea@boomi.com
  www.boomi.com
Boomi sociaal  


Boomi tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Logo Ctac N.V.
Logo Nextens
Logo reichelt elektronik
Logo Pure Storage
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90871 persberichten
- 5955 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10109 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl