www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nl
2491 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (68 dagen geleden)
Bedrijf:

Unieke samenwerking binnen ICT-branche creëert nieuwe topspeler

Wognum – Camarate ICT en ICT Partners gaan hun krachten bundelen. Ondernemingen en instellingen hebben steeds meer behoefte aan één ICT-kennispartner dicht bij hen in de buurt. Dat concluderen de ondernemers Ruud Hofland en Kees Koomen van Camarate ICT. Al ruim 12 jaar ondersteunen zij inmiddels diverse internationale ondernemers, grote nationale bedrijven en top 500 klanten. “Wij zien een duidelijke groei in de vraag naar lokale totaalondersteuning voor verschillende ICT-vraagstukken. Lokale aanwezigheid is ook een groot voordeel voor de medewerkers, zoveel mogelijk reistijd vermijden. Wij zijn dan ook zeer verheugd met de nieuwe samenwerking tussen Camarate ICT en ICT Partners en kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst”, aldus Ruud.

Totaal ontzorging dankzij compleet dienstenportfolio

Steeds meer hebben ondernemers behoefte aan een ICT-partner die zoveel mogelijk kennis in huis heeft, zodat zij hun ambities (verder) kunnen waarmaken. Bij veel organisaties spelen ingewikkelde vraagstukken. Een goede inventarisatie waaruit veelal een multi cloud sourcings advies volgt. Voor zowel de datacenters als de werkplek wordt een passende technologie/werkwijze geïmplementeerd.  Een multi vendor beleid zorgt hierbij voor een “onafhankelijke en optimale oplossing” leveranciers als Microsoft, Citrix, VMWare, Commvault en Nutanix zijn partner van ICT-Partnes en Camarate. Camarate onderscheid zich daarnaast als implementatie partij van Office 365. Zij bouwen klant specifieke business oplossingen met Teams, Sharepoint en Power BI. Beide organisaties versterken elkaar op Security oplossingen en Managed Services oplossingen.

Landelijke dekking vanuit vier vestigingen

Wij geloven sterk in een regionale aanpak. Je begrijpt de cultuur van je klant beter in je eigen regio. Als ook je medewerker uit die regio afkomstig is helpt dat zeker. Bovendien, in een tijd van schaarste is het absoluut een meerwaarde als je de ICT specialist mooie projecten kunt bieden zonder al te veel reistijd. Binnen een uur vanaf onze vestingen in Groningen, Apeldoorn, Wognum en Hoofddorp bereiken we 80 procent van onze doelgroep.

Herstructurering van aandelen maakt innovatie makkelijker.

Doordat alle aanwezige aandelen zijn ondergebracht in één holding (voorheen verdeeld in werkmaatschappij) maakt het veel eenvoudiger om nieuwe activiteiten te ontwikkelen en te implementeren. Alle aandacht kan uitgaan naar het dienstenaanbod naar de klant, in plaats van individuele belangen. Dit wordt ervaren door alle aandeelhouders. De bestaande vestigingsdirecteuren blijven dan ook zeker op hun positie. Naast hun budgetverantwoordelijkheid, het werven van nieuwe professionals en de commercie worden zij ondersteund door een centrale administratie, HRM en marketing. Onderlinge kennisdeling vormt een absolute meerwaarde voor zowel organisatie, klant als medewerker.

Het beste uit twee werelden.

Lokale ondernemerschap en daadkracht, met een gezamenlijke omvang van 150-200 mensen en een omzet van 25 miljoen euro. De ervaren ICT ondernemer Kees Koomen gaat de overkoepelende holding leiden. Zijn statement; geen grote logge onderneming creëren, maar passie en ondernemerschap op de locatie en door samenwerking je gaan onderscheiden in de markt.

Wil je meer weten welke meerwaarde wij als ICT-kennispartner kunnen bieden, bezoek dan onze websites: www.ict-partners.nl en www.camarateict.nl of kom langs bij een van onze vier vestigingen.Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruud Hofland via 06-48430256, ruud.hofland@camarateict.nl of met Kees Koomen via 06-20004233, kees.koomen@camarateict.nl
Laatste van Camarate ICT  
Unieke samenwerking binnen ICT-branche creëert nieuwe topspeler
Geplaatst:
Verstreken tijd: 68 dagen
Camarate ICT contact  

Logo Camarate ICT

  +31 228-712390
  info@camarateict.nl
  camarateict.nl
Camarate ICT sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88042 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7696 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauContentbureau