www.LVTPR.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2491 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (68 dagen geleden)
Bedrijf:

Nederlandse bedrijven bouwen app voor de sierteelt

Dümmen Orange en Synobsys helpen kwekers wereldwijd met teeltkennis

Capelle aan den IJssel/De Lier, 24 januari 2020 | Dümmen Orange – 's werelds grootste veredelaar en vermeerderaar – en applicatieontwikkelaar Synobsys bouwen samen een unieke app voor kwekers in de sierteelt wereldwijd. Met deze app kan belangrijke kennis over rassen, teeltstrategieën en bijvoorbeeld ziekten en plagen worden gedeeld. De vergaarde informatie helpt kwekers om de kwaliteit van hun producten op een nog hoger niveau te tillen. Begin 2020 kunnen klanten van Dümmen Orange de app voor het eerst testen.

Om kwekers te helpen hun producten de optimale teeltomstandigheden te bieden en om hen gemakkelijker toegang te geven tot advies en ondersteuning, focust Dümmen Orange niet alleen op het ontwikkelen van genetica van sierproducten, maar ook op het digitaliseren van kennis en teeltgegevens. De nieuwe app deelt daarom zowel basis- als ook meer diepgaande kennis over alle Dümmen Orange rassen. Over hoe te starten met een teelt, maar ook informatie over de verschillende teeltfases van een ras.

De app is ook een directe hulplijn voor kwekers. Bijvoorbeeld door een chatfunctie en de mogelijkheid om foto’s van planten te uploaden en hierover informatie te vragen. Per teelt is optioneel een ‘dagboek’ bij te houden om observaties en metingen vast te leggen. Naast betere kennis over specifieke rassen en diens ontwikkelingsprocessen moet de app kwekers ook tijdwinst, lagere risico’s, een betere planning en natuurlijk nog hoogwaardigere producten opleveren.

Niet alleen eigen rassen

De app is gratis toegankelijk. Kwekers kunnen hiermee niet alleen teeltgegevens bijhouden van rassen uit het Dümmen Orange assortiment, maar ook die van andere veredelaars. “Zo willen wij kwekers een handige en complete tool in handen geven voor een succesvolle teelt van al hun sierproducten”, zegt Marcel Vrijman, Product Owner Digital bij Dümmen Orange.

Applicatieontwikkeling

De app wordt gebouwd en beheerd door Synobsys, specialist in low-code applicatieontwikkeling (met OutSystems). Synobsys levert als business partner van Dümmen Orange het complete ontwikkelteam. “Tijdens onze verkenning van de mogelijkheden kozen we al snel voor low-code applicatieontwikkeling. Dat verenigt kwaliteit en snelheid van het ontwikkelproces, omdat minder handmatig programmeren nodig is. OutSystems is hiervoor het toonaangevende platform en Synobsys is voor ons de ideale specialist en partner om onze wensen te realiseren”, aldus Vrijman.

Het bijzondere aan dit project is volgens algemeen directeur Pim van Westen van Synobsys dat Dümmen Orange met de ontwikkeling van de app het teeltproces van klanten digitaliseert. “Hierdoor krijgen kwekers eenvoudig toegang tot de waardevolle kennis die bij Dümmen Orange aanwezig is. Extra uitdaging bij het ontwikkelen van de applicatie was dat die informatie ook offline beschikbaar moet zijn. Bijvoorbeeld in een grote, uitgestrekte kas waar geen bereik is. OutSystems biedt die mogelijkheid”, zegt Van Westen.

Eerste test

De app gaat begin 2020 met een eerste test van start met een aantal productgroepen (Kalanchoë, Calla, Begonia, Dahlia en Lavendel). Na het verwerken van gebruikerservaringen wordt in de loop van 2020 opgeschaald naar meer gewassen en wordt de app beschikbaar gemaakt in diverse landen. In het tweede kwartaal van dit jaar wordt daarover meer duidelijk. Wereldwijd worden op dit moment door meer dan 10.000 kwekers rassen van Dümmen Orange geproduceerd. Vrijman: “De eerste app-versie is beschikbaar in het Engels zodat we deze met zoveel mogelijk kwekers kunnen testen. We richten ons hierbij vooral op mensen die minder ver gevorderd zijn met hun teeltkennis of die nieuwe Dümmen Orange producten in hun assortiment hebben opgenomen. De eerste reacties vanuit onze Sales-organisatie zijn positief. Digitaal kennis beschikbaar hebben in combinatie met een andere manier van communiceren met je klant biedt een absolute meerwaarde.”

DÜMMEN ORANGE
Dümmen Orange is the world’s largest breeder and propagator of cut flowers, bulbs, tropical plants, pot plants, bedding plants and perennials. Its annual turnover is approximately €350m. The company employs over 7,300 people worldwide. In addition to a large marketing and sales network, Dümmen Orange has a diversified network of specialized production sites and world class R&D team developing innovative value-added product for customers. The key to Dümmen Orange’s success is a broad and deep product range, supported by a global supply chain. The company embraces its social responsibilities and invests in the health, safety and personal development of its staff as well as the sector it serves.

SYNOBSYS
Synobsys is een innovatieve Nederlandse ontwikkelaar van mobile first business applicaties. Met behulp van low-code (OutSystems) ontwikkelt Synobsys maatwerkapplicaties die organisaties helpen bij hun digitale transformatie. Als dedicated OutSystems-partner heeft Synobsys niet alleen alle specialisten en tools in huis voor deze applicatieontwikkeling, maar ook een van de schaarse OutSystems MVP’s (Most Valuable Professional) in de wereld, benoemd door OutSystems. Hierdoor heeft Synobsys directe toegang tot informatie, kennis en support van dit toonaangevende low-code platform.

NIET VOOR PUBLICATIE:
Neem voor meer informatie contact op met:
Marcel Vrijman m.vrijman@dummenorange.com, +31 (0) 174 530 100
Pim van Westen pvanwesten@synobsys.nl, +31 (0) 10 458 55 32

Marcel Vrijman (Product Owner Digital Dummen Orange) (links) en Pim van Westen (algemeen directeur Synobsys)
Marcel Vrijman (Product Owner Digital Dummen Orange) (links) en Pim van Westen (algemeen directeur Synobsys)
Laatste van Synobsys  
Duidelijkheid over vakmanschap installatiebranche in Centraal Register

Nederlandse bedrijven bouwen app voor de sierteelt

Synobsys consultant benoemd tot 2018 OutSystems MVP
Geplaatst:
Verstreken tijd: 68 dagen
Synobsys contact  

Logo Synobsys

  010 - 458 55 32
  info@synobsys.nl
  www.synobsys.nl
Synobsys sociaal  


Synobsys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88042 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7696 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl