ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2497 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (308 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Nieuwste VPN-oplossing van Zyxel verbetert beveiliging bedrijven

ZyWALL VPN1000 biedt mkb totaaloplossing voor alle implementatiebehoeften

Hoofddorp 23 januari 2020 - Zyxel introduceert zijn meest complete VPN-product, de ZyWALL VPN1000. Met deze all-in-one beveiligingsoplossing kan het mkb op een veilige manier toegang krijgen tot hun informatie en deze over meerdere locaties of hybride clouds verzenden. Naarmate de dreiging van cybercriminaliteit blijft toenemen, hebben mkb’ers moeite om aan hun beveiligingsbehoeften te voldoen, vooral als ze veilige communicatie en bescherming over meerdere vestigingen moeten bieden. De ZyWALL VPN1000 lost dit probleem op met een totale beveiligingsoplossing met eenvoudig te implementeren connectiviteit, SD-WAN en security.

Het nieuwste model in de ZyWALL VPN-familie ondersteunt alle belangrijke VPN-verbindingstypen en beheert IPSec, L2TP, SSL & TLS en PPTP, evenals site-to-site en client-to-site topologieën. Of een bedrijf nu een medewerker op afstand toegang moet geven tot het bedrijfsnetwerk of dat meerdere filiaalteams rapporten moeten kunnen delen met het hoofdkantoor, zeker is dat de gegevens altijd versleuteld zijn en veilig over het netwerk worden verzonden.

SD-WAN-connectiviteitsprestaties
De ZyWALL VPN1000 wordt geleverd met een eenjarige SD-WAN-licentie. Bedrijven kunnen zowel stand-alone als Nebula Orchestrator (SD-WAN) modi blijven gebruiken. Terwijl sommige SD-WAN-oplossingen van load-balancers gebruik maken om de connectiviteitsprestaties te optimaliseren - waarbij gebruikers de firewalls één voor één moeten configureren - maken de SD-WAN-producten van Zyxel gebruik van een gecentraliseerde beheerfunctie. Hiermee kunnen gebruikers op een veilige en intelligente manier het verkeer over het WAN sturen en de prestaties van de applicaties verbeteren. Dit resulteert in een betere gebruikerservaring, hogere bedrijfsproductiviteit en lagere IT-kosten.

Twaalf maanden gratis beveiligingsdiensten
De ZyWALL VPN1000 biedt niet alleen solide VPN- en SD-WAN-functies, maar ook eenvoudig te implementeren zakelijke netwerkbeveiliging, waaronder een firewall met content-filter, een volledig geïntegreerde beveiligingsabonnementsdienst met URL- en HTTPS-domeinfiltering en veilig zoeken. Het product wordt ook geleverd met Zyxel's GeoEnforcer, die de herkomst van inkomend verkeer identificeert. Hybride cloud-ondersteuning is ook inbegrepen, en de gevalideerde gateway biedt verder een eenvoudige configuratie die veel eenvoudiger is voor bedrijven die verbinding willen maken met publieke cloud-infrastructuren, zoals AWS VPC of Microsoft Azure.

"De ZyWALL VPN1000 biedt het mkb ongeëvenaarde beveiliging, snelheid en flexibiliteit, alles in één product. Dit hoogwaardige product in ons VPN-firewall-productportfolio maakt het voor onder meer bedrijven met meerdere locaties gemakkelijker om grootschaliger netwerken te bedienen en hun gegevens te beschermen", aldus Peter van der Putten, Head of Channel Benelux bij Zyxel.

De ZyWALL VPN1000 met SD-WAN is vanaf heden beschikbaar. Dit model is een aanvulling Zyxel’s bestaande VPN-producten, dat ook de VPN50, 100 en 300 omvat. Bedrijven elke grootte kunnen daardoor een VPN vinden dat het beste past bij hun behoeften.

Voor meer informatie zie: www.zyxel.com/nl/nl/products_services/VPN-Firewall-ZyWALL-VPN1000/

##

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T:+31 (0) 20 2050422
E: margreet@lubbersdejong.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel ondersteunt mkb’ers in zwaar weer met verbeterde security firewall portfolio

Zyxel's Armor G5 router ontketent volledige kracht van WiFi 6 voor thuisgebruikers

Zyxel Networks ontwikkelt het meest uitgebreide WiFi 6 AP-portfolio voor mkb
Geplaatst:
Verstreken tijd: 308 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Logo Schneider Electric
Logo Orange Cyberdefense
Logo Ivanti
Logo Eaton
Logo ilionx
Logo Schneider Electric
Logo USoft
Logo Diamanti
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89815 persberichten
- 5833 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9157 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl