Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2501 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 1 dag geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Extreme Networks levert als eerste Wi-Fi 6-oplossingen in stadions van professionele sportteams en universiteiten

Nieuw netwerk transformeert stadionbeleving voor fans Tennessee Titans, Houston Dynamo en Dash, Leeds Beckett University en West Texas

Amstelveen, 21 januari 2020 – Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR), een cloudgedreven netwerkbedrijf, heeft het stadion van de Tennessee Titans uitgerust met Wi-Fi 6-oplossingen. Hierdoor krijgen tienduizenden fans van het National Football League-team (NFL) toegang tot hogere snelheden en betere connectiviteit. Eerder implementeerde Extreme snelle Wi-Fi 6-oplossingen in het stadion van Leeds Beckett University, het Buffalo Stadium van de West Texas A&M University en het BBVA Stadium, de thuisbasis van Houston Dynamo (Major League Soccer), en Houston Dash (National Women's Soccer League). 

Met ExtremeWireless™ Wi-Fi 6-access points en ExtremeSwitching™ vergroten de professionele sportteams en universiteiten de flexibiliteit van hun netwerken en is er bandbreedte beschikbaar voor meer apparaten, inclusief IoT-apparaten en virtual reality-technologie. De Wi-Fi 6-access points zijn speciaal gebouwd voor veeleisende omgevingen en voorzien de stadions van stabiele, veilige wifi die tot veertig procent sneller is dan de vorige Wi-Fi 5-standaard, en krachtig genoeg voor realtime social media sharing, videostreaming en grootschalig gebruik van mobiele apps, waaronder webshopapplicaties en mobiele kaartverkoop. 

Belangrijke feiten 
  • Nissan Stadium van Tennessee Titans: sinds de implementatie van Extreme Wi-Fi- oplossingen in 2014 zag Tennessee Titans een sterke groei van de netwerkmogelijkheden. Met de upgrade naar ExtremeWireless Wi-Fi 6-access points en ExtremeSwitching-technologie maken de Titans een technologische sprong vooruit van drie generaties en is het stadion er klaar voor om de fans bij elke thuiswedstrijd toegang te bieden tot professionele kwaliteit en volgende-generatie netwerkverbindingen – dit seizoen, maar ook in de toekomst. 
  • BBVA Stadium van Houston Dynamo en Dash: het BBVA Stadium is thuisbasis van Houston Dynamo, het professionele voetbalteam dat uitkomt in de Major Soccer League (MLS) en van Houston Dash, spelend in de National Women's Soccer League. Het 22 duizend zitplaatsen tellende stadion is als eerste voetbalstadion voorzien van Wi-Fi 6-technologie. Dit heeft geleid tot een complete verandering van de beleving van supporters in het stadion en maakt nieuwe activiteiten mogelijk, zoals mobile ticketing en bestellen van eten en merchandise, en – op langere termijn – innovaties als augmented en virtual reality. 
  • Leeds Beckett University: de universiteit heeft op haar twee campussen meer dan tweeduizend ExtremeWireless Wi-Fi 6-access points geïnstalleerd voor het leveren van hoge-kwaliteit verbindingen met 85 gebouwen, waaronder de sportfaciliteiten Carnagie Stadium, Pavilion en The Arena. De Wi-Fi 6-oplossingen draaien op het bestaande Extreme-campusnetwerk, waarbij Extreme Fabric Connect™ zorgt voor de automatische configuratie van de access points. Het Extreme Management Center™ voorziet in het overkoepelend beheer van de beide netwerken. 
  • West Texas A&M University: dankzij een volledig door studenten geleid initiatief beschikt West Texas A&M University als een van de eerste universiteiten in de VS over Wi-Fi 6 in haar voetbalstadion. Met de Wi-Fi 6-oplossingen van Extreme kan de universiteit activiteiten in het 8.500 zitplaatsen tellende stadion tijdens speeldagen stroomlijnen en krijgen fans digitale ervaringen aangeboden, zoals de mogelijkheid van social sign-in, mobile ticketing, toegang tot realtime statistieken en videostreaming. Naar aanleiding van de positieve ervaringen heeft de universiteit ook ExtremeWireless Wi-Fi 6-access points geplaatst in het vijfduizend zitplaatsen tellende basketbalstadion van de universiteit, het First United Bank Center, om de fans een betere ervaring te bieden. 
Extreme Networks is de officiële Wi-Fi Solutions Provider van de NFL. Het technologiebedrijf levert high-density Wi-Fi- of Wi-Fi-analyse-oplossingen aan 25 NFL-teams en tijdens de laatste zes Super Bowl-finales. Dit jaar is het zevende seizoen van het partnership tussen NFL en Extreme. Onderdelen uit het Extreme Elements™-portfolio worden ingezet in sportstadions over de gehele wereld, en ook op meer dan 17.000 scholen en 4.500 universiteitscampussen, waar ze de realisatie van digitale onderwijsinitiatieven en e-sportsprogramma's mogelijk maken. 

Quotes 

Bob Flynn, Vice-President Facilities and Game Day Operations Tennessee Titans
“Wi-Fi 6 haalt veel het nieuws, maar in bijna alle gevallen gaat het dan alleen over de snelheid. Voor ons is Wi-Fi 6 een zakelijk vereiste, want als ons netwerk geen stabiele en soepele gebruikerservaring kan garanderen tijdens de wedstrijd, blijven de fans thuis. Onze vijfjarige samenwerking met Extreme Networks maakte het een no-brainer om hun hulp in te roepen voor een volledige netwerkupgrade naar Wi-Fi 6-technologie.” 

John Walker, President Business Operations, Houston Dynamo en Houston Dash
“Door de groeiende populariteit van voetbal in Amerika ontvangen we meer bezoekers dan ooit en zijn we in staat om ons te gedragen als echte pioniers waar het gaat om het ontwikkelen van hèt MLS-stadion van de toekomst. Dankzij een verviervoudiging van de netwerkcapaciteit en de zekerheid van soepele verbindingen stellen de Wi-Fi 6-oplossingen van Extreme ons in staat om onze digital native-fans de krachtigste, meest meeslepende ervaringen aan te bieden. We effenen hiermee het pad naar ons doel om de belangrijkste bestemming te worden voor Major League Soccer in ons land, en Extreme maakt daar een integraal onderdeel van uit.” 

Nigel Buckland, Associate Director IT Operations bij Leeds Beckett University
“De verhuizing naar een Extreme Networks Wi-Fi 6-omgeving is een toekomstbestendige investering in draadloze technologie. Onze studenten beschikken hierdoor over de snelste en meest productieve draadloze service die vandaag beschikbaar is. De complete investering maakt deel uit van de toekomstgerichte digitale visie van onze universiteit.” 

James Webb, Chief Information Officer West Texas A&M University
“Stadions behoren tot de meest veeleisende wifi-omgevingen die er zijn. We hebben een wifi-netwerk nodig, dat speciaal is gebouwd voor stadions, en Extreme biedt dat. Als een van de eerste universitaire gebruikers van Wi-Fi 6 zetten we de toon door nog snellere en veiligere verbindingen te bieden aan onze studenten en fans. Hiermee beschikken we over een toekomstbestendig netwerk en een geweldig team dat ons ondersteunt en kan helpen om de meest geavanceerde digitale ervaringen aan te bieden aan onze stadionbezoekers.” 

John Brams, directeur Hospitality, Sport en Entertainment bij Extreme Networks, Inc.
“We staan op een keerpunt, want Wi-Fi is nog nooit zo krachtig geweest als nu. Met de uitrol van Wi-Fi 6 zie je dat ook professionele sportteams en universiteiten veel interesse hebben in deze cutting edge-netwerktechnologie, omdat ze hun fans en gebruikers meer gepersonaliseerde, meeslepende ervaringen willen aanbieden. We zijn er trots op dé netwerkaanbieder in de branche te zijn. Terwijl de NFL, MLS, Leeds Beckett University en West Texas A&M University de leiding nemen, zetten wij ons in om voor en met deze partijen de netwerken te implementeren, die aan de basis staan van de digitaal meest krachtige stadions van de toekomst.” 

Aanvullende bronnen 
Extreme Elements oplossingenpagina
Stadium-Calibre 802.11ax productpagina
Extreme Higher Education oplossingenpagina
Extreme Esports  oplossingenpagina
Sports & Public venus oplossingenpagina
Extreme NFL microsite
Maak verbinding met Extreme via Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube

###

Over Extreme Networks
Extreme Networks, Inc. (EXTR) levert een softwaregedreven netwerkoplossing die IT-afdelingen helpt de business zo goed mogelijk te ondersteunen via stabielere verbindingen met klanten, partners en medewerkers. Van wired tot wireless, desktop tot datacenter, on-premise en zelfs in de cloud: wij gaan een stapje verder voor onze klanten in meer dan tachtig landen. Extreme Networks levert 100% eigen techsupport voor zowel grote als kleine organisaties, waaronder grote namen in verschillende sectoren, zoals business, hospitality, retail, transport en logistiek, onderwijs, gezondheidszorg, manufacturing en de overheid. Extreme werd in 1996 opgericht en het hoofdkantoor staat in San Jose, Californië. Meer informatie is te vinden op www.extremenetworks.com.

Extreme Networks en het Extreme Networks-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Extreme Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in andere landen. Andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Laatste van Extreme Networks  
NTT biedt Cyber Threat Sensor aan klanten na SolarWinds-aanval

Citrix kondigt overname Wrike aan

Ondanks zorgen rond security groeit het vertrouwen van IT-professionals in de public cloud

Winnaars Academic Startup Competition leren ondernemen in Silicon Valley

Wijnand Jongen kondigt vertrek aan als directeur van Thuiswinkel.org

VodafoneZiggo spreekt met koning over impact coronapandemie op de digitale infrastructuur

Flexso Nederland opent eerste filialen in Utrecht en Den Bosch

LANCOM voor de vijfde keer op rij VPN-kampioen in techconsult Professional User Rating 2021

Zscaler-onderzoek: “security-misconfiguraties grootste oorzaak van cyberaanvallen op public cloud-omgevingen”

Trend Micro voegt geavanceerde cloud-native container security toe aan zijn Cloud One services-platform

Macaw en Northwave bundelen krachten om meer bedrijven te helpen zich te weren tegen cyberdreigingen

90% van de Europese CEO’s: cruciaal om wendbaar te zijn, slechts 21% is het daadwerkelijk
Clarity Benelux breidt team uit met twee nieuwe talenten

Veel verschillende IT-systemen veroorzaken hinder in zorgsector

GTT verbetert managed securitydiensten met Fortinet Security Fabric

BOYS WITH BRAINS ZIET EXPLOSIEVE GROEI DOOR CORONA

Sitecore haalt investeringsplan van 1,2 miljard dollar binnen om groei te versnellen

Seamless integration of The Voice of O365 and CONTACTCENTER4ALL

Schneider Electric neemt DC Systems B.V. over om innovaties in elektrische distributie te bevorderen

De wereldwijde crisis beïnvloedt de supply chains van bedrijven

Digitale huisartsenpost vanaf vandaag ook beschikbaar voor alle inwoners van Drenthe

Lockdown belemmert tech-vrouwen in loopbaanontwikkeling

BIS|Econocom project bij Rijksoverheid wint Cisco WebexOne Award

CyberArk biedt gratis controle-tool voor SolarWinds klanten

Ziggo klanten in regio Capelle aan den IJssel stappen over op digitale radio
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 1 dag
PR contact  

Logo LVTPR
Extreme Networ.. contact  

Logo Extreme Networks

   +31 30 800 5100
  www.extremenetworks.com
Extreme Networ.. sociaal  


Extreme Networ.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Citrix
Logo Barracuda Networks
Logo Clarity Benelux
Logo Ictivity
Logo GTT Communications
Logo Sitecore
Logo Schneider Electric
Logo Ctac N.V.
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90154 persberichten
- 5878 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9491 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl