www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2488 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (29 dagen geleden)
Bedrijf:

Baas van IT-specialist Ultimum staat stoel af aan vmbo-leerling Amir

Op donderdag 23 januari 2020 staat Algemeen directeur Rodrigo Soto Escamilla voor een dag zijn stoel af aan een leerling van het vmbo. Dat doet hij in het kader van de zesde editie van het door JINC georganiseerde ‘Baas van Morgen’. Samen met Ultimum doen maar liefst 317 ‘bazen’ in Nederland mee aan het evenement.

Met Baas van Morgen wil JINC, een non-profitorganisatie die strijdt tegen kansenongelijkheid onder jongeren, de aandacht vestigen op het feit dat een succesvolle loopbaan niet voor iedereen is weggelegd. Wie geboren wordt in een omgeving met veel armoede en weinig rolmodellen, heeft bijvoorbeeld minder kans om het ver te schoppen dan leeftijdsgenootjes uit rijkere wijken. Hoe slim of talentvol hij of zij verder ook is.

De jonge baas Amir staat de 23ste een spannende dag te wachten. Zo zal Rodrigo de Baas van Morgen ophalen met een speciale auto om samen naar kantoor te rijden. Bij aankomst op kantoor zal de nieuwe Baas worden rondgeleid op kantoor en uitleg krijgen over Ultimum en haar afdelingen. Hierna gaat hij, samen met het MT, aan de slag met een aantal van de nieuwste (internationale) ontwikkelingen waar Ultimum op dit moment mee bezig is, zoals bijvoorbeeld een nieuwe 24/7 Cybersecuritydienst. Daarbij zal de Baas van Morgen ook merken hoe hectisch het leven van een directeur kan zijn wanneer veel mensen iets van je willen. Tussen de middag wordt er gezellig gezamenlijk geluncht met een grote groep collega’s, zoals gebruikelijk is bij Ultimum. Samen met de Marketing-Communicatieverantwoordelijke maakt de Baas van Morgen een korte presentatie om terugkoppeling te geven aan de baas van vandaag, Rodrigo. Na deze terugkoppeling vertrekken de bazen samen naar de (JINC) Baas van Morgen conferentie om te netwerken met alle andere bazen. .

Rodrigo heeft er zin in. “Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ontzettend belangrijk voor Ultimum, vandaar dat we veel voor goede doelen doen en met verschillende partners graag ons steentje bijdragen aan diverse projecten die iets terug doen voor de maatschappij. Als vader van drie kinderen heb ik een extra zwak voor organisaties/goede doelen die zich inzetten voor kinderen. JINC is er daar een van. Zij zetten zich specifiek in voor kinderen die ongeacht hun talent of intelligentie kansen mislopen. Het lijkt ons geweldig als we Amir, maar ook andere kinderen, hiermee die kansen kunnen bieden”.

JINC Baas van Morgen wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden. Er doen kinderen en bazen mee uit Amsterdam, Arnhem, Breda, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Kennemerland, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam-Rijnmond, Tilburg, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limburg.Media zijn van hartewelkomom langs te komen bij Ultimum om verslag te doen van JINC Baas van Morgen.Aanmelden kan viaQuincy Meijer, Marketing-/Communicatieadviseur.

E-mail: quincy.meijer@ultimum.nl/ Telefoon: 06 53 39 65 80Over Ultimum
Ultimum is een high-end IT-Infrastructuur en Cybersecurityspecialist uit Almere. Ultimum neemt graag de operationele werkzaamheden over, van Managed Services op een specifiek gebied tot Outsourcing van de gehele ICT-omgeving. Daarnaast detacheert Ultimum hoogwaardige IT-professionals voor (interim) opdrachten bij diverse organisaties, variërend van MKB tot de grote Internationals. In alle gevallen heeft Ultimum maar één doel voor ogen continuïteit van haar klant. Meer informatie vindt u op www.ultimum.nl

Over JINC
Ieder kind heeft talent. Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijden we voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Een Nederland waarin ieder kind kansen krijgt.

Om dat te bereiken, helpen we kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 47.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

JINC werkt samen met het onderwijs en partners uit het bedrijfsleven. Hun financiële steun en expertise zijn onmisbaar. De partners krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in hun bedrijf. Ze versterken hun binding met de maatschappij en bieden werknemers een inspirerende ervaring.

Daarom zeggen we graag: iedereen groeit met JINC.
Gerelateerde berichten  
Intermax benoemt nieuwe CEO (14)
Laatste van Ultimum BV  
Baas van IT-specialist Ultimum staat stoel af aan vmbo-leerling Amir

AFTER SUMMER SECURITY LOOK-OUT: EEN BLIK OP 2020

Ultimum en Guardian360 bundelen krachten in de strijd tegen hackers
Geplaatst:
Verstreken tijd: 29 dagen
Ultimum BV contact  

Logo Ultimum BV

  +31 (0)88 118 98 98
  info@ultimum.nl
  www.ultimum.nl
Ultimum BV sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo MeetingpointAdvies
Logo Veeam Software
Logo Cisco
Logo DXC Technology
Logo CRM Partners
Logo IFS
Logo Workday
Logo NetApp
Logo Infoblox
Logo NorthC Datacenters
Logo Ymor
Logo ZyXEL
Logo Klarna
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87742 persberichten
- 5612 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7457 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl